Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
5 stycznia 2012r. o 9:38
E... tam , Drogi Prezesie , życzenia są tylko wyrazem intencji . Ludzie , którzy udowodnili swoim życiem wiarę w dobro , są dla nas przykładem, za którym chętnie podążamy. Pani Ireno , podświadomie od kilkunastu lat podążam Pani ścieżką . Nie wiedziałem , że ... jestem do tego zdolny , nie wiedziałem też , że tak można . Dopiero teraz dowiaduję się na Pani przykładzie , że tak trzeba. Dziękuję za ... przykład i Pani ciepłe słowa . Miłego dnia Arturze i Wam Domownicy :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3186
#arturkedzia nieaktywny
6 stycznia 2012r. o 2:46
Witam Wszystkich !
Święta minęły i ja wczoraj rano zagorączkowałem i mocno bolał mnie prawy bok ale gdy to piszę jest już lepiej dlatego tu na chw. żebyście się o mnie nie martwili.

Paniusiu i tak trzymaj powiedziała Mama
6979
E
6 stycznia 2012r. o 20:14
Też Cię kocham :* a co nie można :| :D I to by było na tyle :D

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
3145
#hemi nieaktywny
7 stycznia 2012r. o 23:03
A my dzisiaj z Igim (wczorajszym jubilatem!!) polecieli na małe boczury w górki ,zaczeli od Świeradowa a skomczyli w czechach:)a oto takie tam widoki sprzed maski:)
[img=1325973804_1dznjjz.jpg]

Dopisane 07.01.2012r. o godz. 23:03:

A my dzisiaj z Igim (wczorajszym jubilatem!!) polecieli na małe boczury w górki ,zaczeli od Świeradowa a skomczyli w czechach:)a oto takie tam widoki sprzed maski:)
[img=1325973806_49dqg49.jpg]

Dopisane 07.01.2012r. o godz. 23:03:

[img=1325973828_xk8cp7u.jpg]

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~Ziemianka niezalogowany
8 stycznia 2012r. o 15:21
Witaj drogi prezesie nie odzywałam się ostatnio gdyż brak dostyępu do neta. Bardzo Ciebie proszę o widaomość na nk bo zgubiłam twoj nr tel buziaki dla Ciebie mamay oraz pozdrawiam wszystkich domowników :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
6979
E
8 stycznia 2012r. o 21:01
Wszelki duch...Ziemianka się znalazła :| :D A niech Ci bedzie :* :D Arturze :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
3186
#arturkedzia nieaktywny
9 stycznia 2012r. o 2:48
E napisał(a): Też Cię kocham :* a co nie można :| :D I to by było na tyle :D

Witam Wszystkich !

Odpoczywałem przez wekend i wczoraj pierwszy raz od dawna byłem na chw. na dworze. Było super ale krótko będę się cieszył bo znowu ma padać. Wam też tak tęskni się za wiosną ?

E no to teraz mam dylemacik, albo nie w ogóle nie jestem zazdrosny he he i żeby to udowodnić masz :* :* :* :* :* :* :* do odebrania oczywiście.

Chemi ale tam wielki śnieg to nawet dobrze dobrze bo z trasy nie można wylcieć no nie ? a na WOŚP-ie byliście ?

Dopisane 09.01.2012r. o godz. 02:48:

~Ziemianka napisał(a): Witaj drogi prezesie nie odzywałam się ostatnio gdyż brak dostyępu do neta. Bardzo Ciebie proszę o widaomość na nk bo zgubiłam twoj nr tel buziaki dla Ciebie mamay oraz domowników

Hej Ziemianko dawno Cię nie było. Dziś muszę zmykać ale jutro nap. Ci na NK. Dzięki a tu masz kilka ode mnie :* :* :* :*

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :*
6979
E
9 stycznia 2012r. o 20:49
arturkedzia napisał(a): Wam też tak tęskni się za wiosną ?

Arturze :* Ty nie pytaj :) mimo, że zima w tym roku rozpieszcza, to brak słońca, zieleni, wpływa na obniżenie poziomu optymizmu. AlEEEE, dajemy radę :) :) :) :) :)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza