E napisał(a): Arturze :* niektóre sektory gospodarki narodowej, mają teraz czas wzmożonej pracy, tak, że wybacz :) Nadrobimy to na pewno, a może i jakaś inna forma zadośćuczynienia się znajdzie ;) a dziś życzę Ci, aby to był...
Witam Wszystkich !
E co tu wybaczać spoko, początek roku u mnie też jest pracowity bo skł. odnowa różne papiery na tzw. środki ortopedyczne pomocnicze itp. Masa papierów i dużo wyjazdów mama ma najwięcej pracy bo to ona wszystko załatwia. W lutym już będzie luźniej to pomyślimy o tym zadośćuczynieniu he he.
Dopisane 12.01.2012r. o godz. 02:18:
Jowita napisał(a): Witam wszystkich :* Arturze :* :* :*
Uffff...w końcu po wielkich zawirowaniach trochę spokoju w domciu tzn. cicho...pusto.... i smutno....;) ,ale w pracy ....wiadomo co oznacza STYCZEŃ ;( i cztery ręce nie przerobią roboty ;( Czyli wszystko wróciło do normy :D
Miłego dnia Domownicy :* Arturze :* :* :*
Jowito widzisz już tęsknisz bo było super mimo zmęczenia. Ja mam tak samo tych świąt i spotkania po świętach nie zapomnę do końca życia bo tak czółem że obie uroczystości były dla mnie wyjątkowe. Aby ten styczeń minął nie ? ale już dzień jest dłuższy wiosna już blisko he he
Dopisane 12.01.2012r. o godz. 02:28:
magnum44 napisał(a): Kochana Tylduniu Nasza wracaj jak najszybciej:*
Arturze:*:*:*
Już niedługo zastosuję się do Twoich zaleceń odnośnie "kamienicy";)
Magnum44 to dobrze w końcu pozbędziesz się tego ciężaru. U mnie niby znikły ale cewnik mam nadal. Może w lutym spróbuję się go pozbyć. :* :* :* :*
Tylduniu Ty wracaj przecież miałaś mi pomagać. Odpocznij i wracaj :* :* :*
Dopisane 12.01.2012r. o godz. 02:34:
hemi napisał(a): witam:) jade w miasto moja hany do pracy odwieźć ,a że pada,slisko to i przyczepność mniejsza więc będzie faaajno:P
Chemi ale może być też nie fajowo więc wolno jedź z Crow ok ?Lepiej dmuchać na zimne niż ..........
Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :*