hemi napisał(a): dziekuje bardzo za troskę:)
Chyba zima spojrzała w kalendarz i sobie przypomniała o naszym regionie bo cos śnieznie ma zacząc sie robic:)
ciekawe czy zima zaatakuje (w połowie stycznia) drogowców:D
Witam Wszystkich !
Chemi bardzo proszę. Mnie tam śnieg nie cieszy ale zima już się za nas też bierze za to dzieci się cieszą bo zaczęły ferie. Co do drogowców to jestem pewien że już są zaskoczeni he he.
Dopisane 17.01.2012r. o godz. 02:24:
GosiaM napisał(a): Coś mi się wydaje Artucho , że i Ty masz już wszystkiego dość...
GosiaM dość nie mam tylko energi mi brakuje i ta zima mnie dobija fakt jej to mam dość bo taka długa. A Ty nawet tak nie myśl bo masz jeszcze wiele do zrobienia choć już wiele dobrego zrobiłaś i myślę że powinnaś kontynuować to dzieło. :*
Dopisane 17.01.2012r. o godz. 02:37:
E napisał(a): W trudnych chwilach chcemy odpuścić naturalną radość życia, bo czujemy się zniechęceni, zmęczeni, czasami oszukani przez ludzi, los. Ale to mija, a my jesteśmy tak silni, że wstajemy po raz kolejny z kolan. Gosiu :* Arturze :* Domownicy:*
E lepiej bym tego nie opisał. Większe czy mniejsze to problemy każdemu jakieś towarzyszą nam też ale gdy mijają bo minąć muszą a wtedy odrazu wraca nam humor bo przecież zawsze jesteśmy optymistami a tylko sporadycznie pesymistami no nie ? :* :*
Dopisane 17.01.2012r. o godz. 02:44:
bax napisał(a):
Tak,mam zamiar od wtorku normalnie iśc dalej :) Ciężki tydzień zapowiada się:)
Artur :* życzę zdrówka :)
Pozdrawiam :*
Baxiu Zamiar dobry a tydzień jakoś poleci zobaczysz dasz radę
:* :* :* :* :* :* :* :*
Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*