Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
2945
Mgosia
15 stycznia 2012r. o 15:44
Coś mi się wydaje Artucho , że i Ty masz już wszystkiego dość...

Dopisane 15.01.2012r. o godz. 15:44:

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
6979
E
15 stycznia 2012r. o 18:17
GosiaM napisał(a): że i Ty masz już wszystkiego dość...?

W trudnych chwilach chcemy odpuścić naturalną radość życia, bo czujemy się zniechęceni, zmęczeni, czasami oszukani przez ludzi, los. Ale to mija, a my jesteśmy tak silni, że wstajemy po raz kolejny z kolan. Gosiu :* Arturze :* Domownicy:*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
7612
bax
16 stycznia 2012r. o 19:55
arturkedzia napisał(a):
Baxiu to normalne jest początek roku dopiero wchodzimy na obroty..

Tak,mam zamiar od wtorku normalnie iśc dalej :) Ciężki tydzień zapowiada się:)
Tak,od wtorku,bo w poniedziałki odpoczywam po niedzieli ;) :D
Artur :* życzę zdrówka :)
Pozdrawiam :*
3186
#arturkedzia nieaktywny
17 stycznia 2012r. o 2:44
hemi napisał(a): dziekuje bardzo za troskę:)
Chyba zima spojrzała w kalendarz i sobie przypomniała o naszym regionie bo cos śnieznie ma zacząc sie robic:)
ciekawe czy zima zaatakuje (w połowie stycznia) drogowców:D

Witam Wszystkich !
Chemi bardzo proszę. Mnie tam śnieg nie cieszy ale zima już się za nas też bierze za to dzieci się cieszą bo zaczęły ferie. Co do drogowców to jestem pewien że już są zaskoczeni he he.

Dopisane 17.01.2012r. o godz. 02:24:

GosiaM napisał(a): Coś mi się wydaje Artucho , że i Ty masz już wszystkiego dość...

GosiaM dość nie mam tylko energi mi brakuje i ta zima mnie dobija fakt jej to mam dość bo taka długa. A Ty nawet tak nie myśl bo masz jeszcze wiele do zrobienia choć już wiele dobrego zrobiłaś i myślę że powinnaś kontynuować to dzieło. :*

Dopisane 17.01.2012r. o godz. 02:37:

E napisał(a): W trudnych chwilach chcemy odpuścić naturalną radość życia, bo czujemy się zniechęceni, zmęczeni, czasami oszukani przez ludzi, los. Ale to mija, a my jesteśmy tak silni, że wstajemy po raz kolejny z kolan. Gosiu :* Arturze :* Domownicy:*

E lepiej bym tego nie opisał. Większe czy mniejsze to problemy każdemu jakieś towarzyszą nam też ale gdy mijają bo minąć muszą a wtedy odrazu wraca nam humor bo przecież zawsze jesteśmy optymistami a tylko sporadycznie pesymistami no nie ? :* :*

Dopisane 17.01.2012r. o godz. 02:44:

bax napisał(a):

Tak,mam zamiar od wtorku normalnie iśc dalej :) Ciężki tydzień zapowiada się:)
Artur :* życzę zdrówka :)
Pozdrawiam :*

Baxiu Zamiar dobry a tydzień jakoś poleci zobaczysz dasz radę
:* :* :* :* :* :* :* :*

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
7612
bax
17 stycznia 2012r. o 22:05
Aaaaachhhh....przydałby się jakiś urlop...
&feature=related
Witaj Artur :*
Dzień na wysokich obrotach jaaak zaaawsze,ale jeszcze kuśtykam ;) :D Nooorrrmaaalnie uprawiam troszkę sporu,biegam nooo ;) ...
Na razie, to nawet nie mam czasu;) na nasze pogaduchy,których baaardzo mi brak :(...
Tobie i rodzicom zdrówka życzę:*
Spokojnej nocy:)

3186
#arturkedzia nieaktywny
19 stycznia 2012r. o 2:39
bax napisał(a): Aaaaachhhh....przydałby się jakiś urlop...
Witaj Artur :*

Witam Wszystkich !
Muszę już zmykać sterowanie mi spadło a chciałem dziś coś Wam napisać ale może jutro będzie to możliwe.

Baxiu akurat my to mamy marne szanse na urlop ale nikomu nie zazdroszczę żeby było jasne. Mam takie małe marzenie żeby moja Mama mogła ode mnie odpocząć z dwa tygodnie tak całkiem. Niestety to narazie nierealne przez mój obecny stan .
To taka sytuacja bez wyjścia choćby nie wiem jak człowiek by chciał to zmienić.

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :*
6979
E
19 stycznia 2012r. o 20:36
To tak jest, Ci co mają pracę, marzą o urlopie, Ci którzy pracy nie mają, marzą o niej, bo już mają dosyć siedzenia w domu.
AlEEE jakoś to będzie, bo być musi :)
Arturze :* Domownicy :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
3118
#sylvia nieaktywny
19 stycznia 2012r. o 21:28
E napisał(a): To tak jest, Ci co mają pracę, marzą o urlopie, Ci którzy pracy nie mają, marzą o niej, bo już mają dosyć siedzenia w domu.
AlEEE jakoś to będzie, bo być musi :)
Arturze :* Domownicy :*

Witam :* :* :* Kochana E ja marze żeby pójść do pracy!! już dostaje szału w domu ale okres ciężki na znalezienie pracy :| Kochany Arturze :* :* :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza