Witaj Artur :* Jestem na "małym urlopie" ;) a,to wszystko baaardzo mile wspominam i strasznie tęsknię za jakimś spotkaniem :* ale "helikopterka" nie mam jak narazie:(...niby nic ;) ...
Hegemon napisał(a): Witam E.
Ostatnio przedkładam straszenie nad nawiedzaniem : )
Musiałam zacytować wszystko.
Jak tego słuchałam to przypomniał mi się mój serdeczny Kolega - Marek, którego już nie ma z nami - odszedł w tak młodym wieku!! ;(;(
Uwielbiałam spotkania z Nim - zawsze były "małymi koncertami" i były superanckie!
Bardzo lubił Iron Maiden - Ediego...
..., ale do końca życia nie zapomnę jak gdzieś usłyszał po raz pierwszy Guns n' roses "Welcome to the Jungle" i słuchaliśmy tego, słuchaliśmy... później inne ich "kawałki"...
Heh...
Dla Marka - mojego Przyjaciela - wiem, że to usłyszy:):)
&ob=av2n:*
i jeszcze to:
&ob=av2n
&feature=relmfu
Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.