Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3186
#arturkedzia nieaktywny
27 stycznia 2012r. o 2:49
n
E napisał(a): Witaj Arturze :* Domownicy :*

I jeszcze wierzę w to, że zawsze jakaś jest okazja
żeby móc powiedzieć to co najważniejsze,
więc nie czekaj nie
i pokaż, pokochaj

Tak, te słowa są prawdziwe, bo nie warto marnować czasu, na bycie "małostkowym" I każdy czas jest dobry na to, żeby powiedzieć to co ważne: przepraszam, kocham, pamiętam, Jesteś ważny/a :) :*

Witam Wszystkich !
No w końcu skończyłem z wnioskami, przed wczoraj miał być koniec ale mi nie wyszło. Już nie jestem taki sprawny jak w poprzednich latach no ale aby do wiosny to i sprawność mi może lepsza wróci he he .

E nie wiem o co tu chodzi ale też zgadzam się z tym co napisałaś. Tak i już ferie zleciały śniegu nie było pewnie nie tylko dzieciakom nie chce się wracać do szkoły, czy się mylę ?. :* :* :* :*

Dopisane 27.01.2012r. o godz. 02:30:

Jowita napisał(a):
Słonka, słonka poproszę :> Pogoda okropna, ciągle pada....

Jowito już się chyba wypadało teraz przed nami duże mrozy. Szkoda że śnieg nie pada bo byłaby fajna zima ale Twoje życzenie się spełnia słńce się pojawia :* :* :* :* :* :* . Jeszcze tylko luty przetrzymam i będzie wiosna he he. A jak Twoje zdrówko ?

Dopisane 27.01.2012r. o godz. 02:41:

sylvia napisał(a): Kochany Arturze :* Przepraszam nie mogłam odebrać.

Sylwiu Droga rozumiem napewno miałaś powód nic się nie stało :* :* :* :* :* :*

Hegemonie Witaj gdzie byłeś jak Cię nie było ? Czółko :)

Dopisane 27.01.2012r. o godz. 02:49:

magnum44 napisał(a): Dzień dobry:)

Art, kochany :*
Zobacz sam jaki dzisiaj piękny(choć ponury) dzień!! :*:*

Magnum44 no wczoraj dzień był piękny ale nie byłem na dworze bo gościa miałem . Teraz tak ma być dni będą ładne a noce będą mroźne i dobrze bo bakterie wyginą :* :* :* :* :*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5221
#Jowita nieaktywny
27 stycznia 2012r. o 7:50
Witam Domowników :* Arturze :* :* :* Mrozik...słoneczko... :D :D :)
i weeeeekeeeend Arturze :D :* Och,żeby tak wszystkie marzenia miały moc spełnienia :) Czego Tobie i sobie bardzo mocno życzę :* :* :* Oczywiście Domownikom również :)
Zdrówko Arturze .....hmmm wróciłam chyba do etapu...łykania i ...... medykamentów ;) i ..... nie chorowania :)Może niemądra postawa,ale baaaardzo wygodna :P
Miłego wekendu :* :* :*
2945
Mgosia
28 stycznia 2012r. o 10:53
:)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
~ niezalogowany
28 stycznia 2012r. o 22:19
Spokojnej nocy :)

&NR=1&feature=fvwp
5183
magnum44
29 stycznia 2012r. o 8:55
~ napisał(a): Spokojnej nocy :)

:* :*

Witaj Art:*:*

Dzisiaj będzie piękny dzień:)

&feature=related :)

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
2945
Mgosia
29 stycznia 2012r. o 16:11
Zazdroszczę, choć ..ja tak zmarzluch ;)

Dopisane 29.01.2012r. o godz. 16:11:

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3186
#arturkedzia nieaktywny
30 stycznia 2012r. o 2:46
Jowita napisał(a): Witam Domowników :* Arturze :* :* :* Mrozik...słoneczko... :D :D :)
i weeeeekeeeend Arturze :D :* Och,żeby tak wszystkie marzenia miały moc spełnienia :) Czego Tobie i sobie bardzo mocno życzę :* :* :* Oczywiście Domownikom również :)
Zdrówko Arturze .....hmmm wróciłam chyba do etapu...łykania i ...... medykamentów ;) i ..... nie chorowania :)Może niemądra postawa,ale baaaardzo wygodna :P
Miłego wekendu :* :* :*

Witam Wszystkich !
Koniec ferii a tu zima zaczyna za Nas brać się na dobre. Śniegu mało słonko piękne ale mróz jest siarczysty. Nareszcie wirusy wymarzną. To nierealne ale nic tylko siedzieć w domu i w piecu palic i czekać na lepsze czasy. Ubierajcie się Ciepło. Ja jak wieje mocno to na dwór nie wychodzę.

Jowito no to każdy by tak chciał ale to niestety nimożliwe. Z tym różnym łykaniem to nie wiem czy to dobry pomysł ale ufam Twemu doświadczeniu w walce z chorobą. My ,,mięczaki,, musimy trzymać się razem,,no nie ? :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 30.01.2012r. o godz. 02:43:

magnum44 napisał(a):
~ napisał(a):

Witaj Art:*:*

Dzisiaj będzie piękny dzień:)

Magnum44 dzień będzie piękny tylko dzieci są smutne bo do szkoły musiały wrócić a rodzicce razem z nimi no ale tak musi być. Teraz nas zmrozi później przypiecze a i my może coś upieczemy wtedy jak zdrowie dopisze he he :* :* :* :* :* :* :* :*

GosiaM miło Cię widzieć :* po urlopie :) graj Nam graj.

Dopisane 30.01.2012r. o godz. 02:46:

Miłego mroźnego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :*
3118
#sylvia nieaktywny
30 stycznia 2012r. o 9:07
Dzień dobry wszystkim :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo