n
E napisał(a): Witaj Arturze :* Domownicy :*
I jeszcze wierzę w to, że zawsze jakaś jest okazja
żeby móc powiedzieć to co najważniejsze,
więc nie czekaj nie
i pokaż, pokochaj
Tak, te słowa są prawdziwe, bo nie warto marnować czasu, na bycie "małostkowym" I każdy czas jest dobry na to, żeby powiedzieć to co ważne: przepraszam, kocham, pamiętam, Jesteś ważny/a :) :*
Witam Wszystkich !
No w końcu skończyłem z wnioskami, przed wczoraj miał być koniec ale mi nie wyszło. Już nie jestem taki sprawny jak w poprzednich latach no ale aby do wiosny to i sprawność mi może lepsza wróci he he .
E nie wiem o co tu chodzi ale też zgadzam się z tym co napisałaś. Tak i już ferie zleciały śniegu nie było pewnie nie tylko dzieciakom nie chce się wracać do szkoły, czy się mylę ?. :* :* :* :*
Dopisane 27.01.2012r. o godz. 02:30:
Jowita napisał(a):
Słonka, słonka poproszę :> Pogoda okropna, ciągle pada....
Jowito już się chyba wypadało teraz przed nami duże mrozy. Szkoda że śnieg nie pada bo byłaby fajna zima ale Twoje życzenie się spełnia słńce się pojawia :* :* :* :* :* :* . Jeszcze tylko luty przetrzymam i będzie wiosna he he. A jak Twoje zdrówko ?
Dopisane 27.01.2012r. o godz. 02:41:
sylvia napisał(a): Kochany Arturze :* Przepraszam nie mogłam odebrać.
Sylwiu Droga rozumiem napewno miałaś powód nic się nie stało :* :* :* :* :* :*
Hegemonie Witaj gdzie byłeś jak Cię nie było ? Czółko :)
Dopisane 27.01.2012r. o godz. 02:49:
magnum44 napisał(a): Dzień dobry:)
Art, kochany :*
Zobacz sam jaki dzisiaj piękny(choć ponury) dzień!! :*:*
Magnum44 no wczoraj dzień był piękny ale nie byłem na dworze bo gościa miałem . Teraz tak ma być dni będą ładne a noce będą mroźne i dobrze bo bakterie wyginą :* :* :* :* :*