Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
6979
E
22 lutego 2012r. o 6:41
Dzień dobry :) :) I niech taki będzie :) VIP007 wiesz, że teraz u dentysty boli tylko raz... jak płacisz :D Bądź dzielny ;) I Wy moi Kochani , bądźcie dzielni, bo my się biedom nie dajemy :) Arturze :* Domownicy :* Ze względu na to co za oknem :)
&feature=related

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7632
#VIP007 nieaktywny
22 lutego 2012r. o 8:21
E napisał(a): Dzień dobry :) :) I niech taki będzie :) VIP007 wiesz, że teraz u dentysty boli tylko raz... jak płacisz :D Bądź dzielny ;)

Witam,,, E''dziękuję za słowa otuchy :] Byłem dzielny :P ząbek odbudowany i nie bolało :D super dentystkę ,babka jest po 60, pełna wigoru i nie drenuje kieszeni ,,,Jak macie problemiki z ząbkami to śmiało mogę ją polecić :D Pozdrawiam i życzę dnia bez chmurek :*
4834
#nieznajomy nieaktywny
22 lutego 2012r. o 9:38
Vipie aleś Ty dzielny :D
Arturku do zobaczenia :*
6979
E
22 lutego 2012r. o 19:22
VIP007 napisał(a): dziękuję za słowa otuchy :]

A proszę bardzo, zawsze do usług :)
Mam nadzieję, że niektórzy Domownicy ;) mimo rozłąki, będą o nas pamiętać i od czasu do czasu dadzą znać, co u Nich słychać :* :*
&feature=related
Arturze :* Domownicy :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
4834
#nieznajomy nieaktywny
22 lutego 2012r. o 20:00
Ja też mam nadzieję,że będę wspominana i ktoś nie zapomni o mnie i nie stanę się "nieznajoma" :>
:* :* :* :* niech stracę ;)
6979
E
22 lutego 2012r. o 20:07

:D :*

3186
#arturkedzia nieaktywny
23 lutego 2012r. o 2:52
VIP007 napisał(a):
arturkedzia napisał(a):
Witaj,, Arturze Waleczny''no właśnie trzeba będzie się spotkać i troszkę pogadać Myślę ze na początku marca zawinę do Ciebie .Jak na koniec lutego to mam fatalny grafik dyżurów ,a poza tym dziś mam czerwony alarm :/ ząb który leczyłem parę lat temu się zbuntował i już jutro o godz.8 ląduję u swojej dentystki ,,,brrrr jak ja to kocham,,,,,,--A to mały foto-reportaż ze spotkania z JMJ. :D

Witam Wszystkich !
Wczoraj miałem udany dzień i po południe gdyż odwiedziły mnie dwie wspaniałe Przyjaciółki Nieznajomy i Sylwia. Jak zawsze był to bardzo miło spędzony czas a szczególnie że odebrałem wszystkie nazbierane całusy i jakiś taki jeszcze rozkojarzony jestem he he.

VIPO7 Ok to jesteśmy umówieni. Mam nadzieję że już jesteś po wizycie i już jest po bólu z zębem nie ma żartów wyrwałeś ? Filmik z wycieczki też Ci wyszedł zawodowo.

Dopisane 23.02.2012r. o godz. 02:19:

Pannazdzieckiem napisał(a): Przyjaciele . Drzewiej nie rozumiałem , czym jet przyjaźń, nie mówiąc o miłości , dzisiaj wciąż nic nie wiem , wciąż się uczę . Dziękuję .... Wam ...

Paniusiu ucz się ucz itd. całe życie się tego uczymy ale czy się nauczymy ? ale ze mnie filozof he he

Dopisane 23.02.2012r. o godz. 02:26:

E napisał(a): Dzień dobry :) :) I niech taki będzie :) VIP007 wiesz, że teraz u dentysty boli tylko raz... jak płacisz :D Bądź dzielny ;) I Wy moi Kochani , bądźcie dzielni, bo my się biedom nie dajemy :)

E VIPO7 to stary komandos przetrzyma każdy ból zresztą już pewnie po bólu a my też damy radę biedzie i bez ćwiczeń he he

Dopisane 23.02.2012r. o godz. 02:31:

VIP007 napisał(a): Witam,,, E''dziękuję za słowa otuchy :] Byłem dzielny :P ząbek odbudowany i nie bolało :D super dentystkę ,babka jest po 60, pełna wigoru i nie drenuje kieszeni

Ale ja czytam he he. Gratulacje masz kłopot z głowy.

Dopisane 23.02.2012r. o godz. 02:49:

nieznajomy napisał(a): Ja też mam nadzieję,że będę wspominana i ktoś nie zapomni o mnie i nie stanę się "nieznajoma" :>

Nieznajomy do zobaczenia i trzymam kciuki za powodzenie tej naszej akcji ,,saksy,, he he. Zapomnieć o Tobie to raczej niemożliwe ale ,,nieznajoma,, to też fajny nick he he . Od dziś zbieramy odnowa :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Droga Sylwio sprawiłaś mi wczoraj bardzo miłą niespodziankę.
Powodzenia w aktualnych planach :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 23.02.2012r. o godz. 02:52:

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :*
7632
#VIP007 nieaktywny
23 lutego 2012r. o 10:38
nieznajomy napisał(a): Vipie aleś Ty dzielny :D
Arturku do zobaczenia :*
każdy by był taki dzielny jak by miał takie wsparcie :*
nieznajomy napisał(a):
,,,chmm aż tak wiele masz do stracenia :D ??
arturkedzia napisał(a): VIPO7 Ok to jesteśmy umówieni. Mam nadzieję że już jesteś po wizycie i już jest po bólu z zębem nie ma żartów wyrwałeś ?
Przyjacielu ząbek uratowany ,znajoma dentystka przyjeła mnie już o 7rano i zajęła się trzonowcem :D jeszcze troszkę posłuży ,ale cuż człowiek się już sypie :D Zdradzę Ci że pracuję nad kolejną prezentacją ;) z grila u Ciebie ,mam troszkę sortowania /cenzura/.Wiesz Arturze już mi brakuje słonka,zapachu mięska z grila i wspaniałego towarzystwa ,,Pozdrawiam wszystkich i życzę milusiego dnia :* :*
&feature=fvwrel
,,Arturze Waleczny''BUNGA BUNGA w krótce u Ciebie :* :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.