E napisał(a): Dzień dobry :) :) I niech taki będzie :) VIP007 wiesz, że teraz u dentysty boli tylko raz... jak płacisz :D Bądź dzielny ;)
VIP007 napisał(a): dziękuję za słowa otuchy :]
VIP007 napisał(a):arturkedzia napisał(a):
Witaj,, Arturze Waleczny''no właśnie trzeba będzie się spotkać i troszkę pogadać Myślę ze na początku marca zawinę do Ciebie .Jak na koniec lutego to mam fatalny grafik dyżurów ,a poza tym dziś mam czerwony alarm :/ ząb który leczyłem parę lat temu się zbuntował i już jutro o godz.8 ląduję u swojej dentystki ,,,brrrr jak ja to kocham,,,,,,--A to mały foto-reportaż ze spotkania z JMJ. :D
Witam Wszystkich !
Wczoraj miałem udany dzień i po południe gdyż odwiedziły mnie dwie wspaniałe Przyjaciółki Nieznajomy i Sylwia. Jak zawsze był to bardzo miło spędzony czas a szczególnie że odebrałem wszystkie nazbierane całusy i jakiś taki jeszcze rozkojarzony jestem he he.
VIPO7 Ok to jesteśmy umówieni. Mam nadzieję że już jesteś po wizycie i już jest po bólu z zębem nie ma żartów wyrwałeś ? Filmik z wycieczki też Ci wyszedł zawodowo.
Dopisane 23.02.2012r. o godz. 02:19:Pannazdzieckiem napisał(a): Przyjaciele . Drzewiej nie rozumiałem , czym jet przyjaźń, nie mówiąc o miłości , dzisiaj wciąż nic nie wiem , wciąż się uczę . Dziękuję .... Wam ...
Paniusiu ucz się ucz itd. całe życie się tego uczymy ale czy się nauczymy ? ale ze mnie filozof he he
Dopisane 23.02.2012r. o godz. 02:26:E napisał(a): Dzień dobry :) :) I niech taki będzie :) VIP007 wiesz, że teraz u dentysty boli tylko raz... jak płacisz :D Bądź dzielny ;) I Wy moi Kochani , bądźcie dzielni, bo my się biedom nie dajemy :)
E VIPO7 to stary komandos przetrzyma każdy ból zresztą już pewnie po bólu a my też damy radę biedzie i bez ćwiczeń he he
Dopisane 23.02.2012r. o godz. 02:31:VIP007 napisał(a): Witam,,, E''dziękuję za słowa otuchy :] Byłem dzielny :P ząbek odbudowany i nie bolało :D super dentystkę ,babka jest po 60, pełna wigoru i nie drenuje kieszeni
Ale ja czytam he he. Gratulacje masz kłopot z głowy.
Dopisane 23.02.2012r. o godz. 02:49:nieznajomy napisał(a): Ja też mam nadzieję,że będę wspominana i ktoś nie zapomni o mnie i nie stanę się "nieznajoma" :>
:* :* :* :* niech stracę ;)
Nieznajomy do zobaczenia i trzymam kciuki za powodzenie tej naszej akcji ,,saksy,, he he. Zapomnieć o Tobie to raczej niemożliwe ale ,,nieznajoma,, to też fajny nick he he . Od dziś zbieramy odnowa :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Droga Sylwio sprawiłaś mi wczoraj bardzo miłą niespodziankę.
Powodzenia w aktualnych planach :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 23.02.2012r. o godz. 02:52:
Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :*
nieznajomy napisał(a): Vipie aleś Ty dzielny :Dkażdy by był taki dzielny jak by miał takie wsparcie :*
Arturku do zobaczenia :*
nieznajomy napisał(a):,,,chmm aż tak wiele masz do stracenia :D ??
:* :* :* :* niech stracę ;)
arturkedzia napisał(a): VIPO7 Ok to jesteśmy umówieni. Mam nadzieję że już jesteś po wizycie i już jest po bólu z zębem nie ma żartów wyrwałeś ?Przyjacielu ząbek uratowany ,znajoma dentystka przyjeła mnie już o 7rano i zajęła się trzonowcem :D jeszcze troszkę posłuży ,ale cuż człowiek się już sypie :D Zdradzę Ci że pracuję nad kolejną prezentacją ;) z grila u Ciebie ,mam troszkę sortowania /cenzura/.Wiesz Arturze już mi brakuje słonka,zapachu mięska z grila i wspaniałego towarzystwa ,,Pozdrawiam wszystkich i życzę milusiego dnia :* :*