Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3186
#arturkedzia nieaktywny
25 lutego 2012r. o 3:01
VIP007 napisał(a): Przyjacielu ząbek uratowany , Zdradzę Ci że pracuję nad kolejną prezentacją ;) z grila u Ciebie ,mam troszkę sortowania /cenzura/.Wiesz Arturze już mi brakuje słonka,zapachu mięska z grila i wspaniałego towarzystwa ,,

Witam Wszystkich !
VIPO7 brrrr jak ząb boli to porażka cieszę się że już jest ok z Twoim trzonowcem. Sortujmoderacja musi być he he o efekt jestem spokojny. O a znajdź mi kogoś kto nie lubi grylla słońca ja jestem pierwszy w tej kolejce obym tylko był zdrowy to napewno się wszyscy u mnie spotkamy na otwarciu sezonu.

Dopisane 25.02.2012r. o godz. 02:45:

E napisał(a): Na dobranoc dla Ciebie Arturze :* i Domowników :*

E ja mam dla Ciebie coś na dzień dobry

&feature=related

Myślę że w tym roku też będziemy mieli wiele pięknych chwil i wspomnień :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 25.02.2012r. o godz. 03:01:

bax napisał(a): Aaaa dziękuje :* :D
Artur :* czas leci,a ja w miejscu stoję ;)

Baxiu i mi wł. poleciał czas. Coś Ty idziesz do przodu i tak trzymaj :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Jutro CDN..... Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :*

Zmoderowano 25.02.2012 godz.21:30 - powód: korekta cytowania (sentinel)

Zastosowana autokorekta

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7632
#VIP007 nieaktywny
25 lutego 2012r. o 8:11
Witam Arturku ,witam Bolecnautów...cóż weekend się zaczął wiec pora dać na luzik,odkładam co nie co na przyszły tydzień ,pora odpocząć :D Co do zdrówka Twojego ,to nie ma innej opcji musi być nie tylko na grilla ,,,życzę Ci pogody ducha na ten weekend i zdrówka ma się rozumieć :] i przesyłam cieplutkie pozdrowienia dla Domowników oraz Bolecnautów :* :* :* :*
&feature=related
7612
bax
25 lutego 2012r. o 10:06
Witaj Artur :* dziś słoneczko przebija,w pokoju zrobił się widno,to dzieciątko po godzinie piątej rano zabawy se urządza i po spaniu :D
No i wiosna puka nam do okien póki co:)...
:)

Trzymaj się cieplutko :*
6979
E
25 lutego 2012r. o 19:26
Arturze :* co by nie mówić, teraz kiedy, mam nadzieję, najgorsze mamy już za sobą (mówię o zimie), to muszę stwierdzić, że zeszłoroczna dała mi w kość o wiele bardziej. Ale jak widzę 10 na plusie, to już mi się serce raduje :) :) :) Niech Wam się też serduszka radują, co Wam będę żałowała :D :* :*

Najbardziej podoba mi się "już nam ubyło lat" :D

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
3145
#hemi nieaktywny
25 lutego 2012r. o 21:31
dobry dzionek nautom,prezesowym nautom:)

Nie ma zimy,nie ma boczurów i niby jest źle,ale me kochane pędzidło sprawia radochę w każdych warunkach i...dzis była inauguracja błotnego sezonu:D
oto pierwsze efekty:)
[img=1330201855_g0a6rtl.jpg]

Dopisane 25.02.2012r. o godz. 21:31:

[img=1330201891_xi592s6.jpg]

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
5183
magnum44
26 lutego 2012r. o 11:12
Art, witaj w piękną niedzielę :*:*

W nocy lało jak z cebra i w ogóle padało coś dziwnego, ale chyba to już ostatnie "podrygi" zimy :D:D
Wielkimi krokami nadchodzi Królowa Wiosna :)

Wspaniałego dnia życzę Tobie i wszystkim domownikom :*:*

I parę wiosennych obrazków;)

[img=1330251049_3gpe894.jpg]
[img=1330251074_p7q8zpr.jpg]
[img=1330251101_2fhudhc.jpg]
[img=1330251135_w0agr1w.jpg]

:*:*

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
4067
#zraniona nieaktywny
26 lutego 2012r. o 18:57
Witam Arturku,goraco pozdrawiam i goraco caluski przesylam dla Ciebie i calej twojej rodzinki :* :* :* :*
3186
#arturkedzia nieaktywny
27 lutego 2012r. o 2:48
VIP007 napisał(a): Witam Arturku Co do zdrówka Twojego ,to nie ma innej opcji musi być nie tylko na grilla

Witam Wszystkich !
Po Waszych wczorajszych wpisach widać wyraźnie że nastroje mamy już wiosenne . Pogoda plusowa i ładna ma być. Ja też się cieszę bo w końcu będę mógł wyjść na spacer co dziennie a nie tak jak do tej pory wyrywkowo.

VIPO7 ciągle nad nim pracuję żeby Twoje sugestie się spełniły bo też nie chciałbym zmieniać tej opcji na inną he he

Dopisane 27.02.2012r. o godz. 02:12:

bax napisał(a): Witaj Artur :* dziś słoneczko przebija,w pokoju zrobił się widno,to dzieciątko po godzinie piątej rano zabawy se urządza i po spaniu :D
No i wiosna puka nam do okien póki co:)...

Baxiu a skąd u Ciebie takie małe dzieciątko tak rano Cię budzi ?
Puka puka aż się człowiek sam do siebie uśmiech jak przez szybę czuć to ciepełko no nie ? :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 27.02.2012r. o godz. 02:22:

E napisał(a): Arturze :* co by nie mówić, teraz kiedy, mam nadzieję, najgorsze mamy już za sobą (mówię o zimie), Najbardziej podoba mi się "już nam ubyło lat" :D

E ja też tak myślę że przed nami już tylko lepsze. Lat nam ubyło ale nic po nas tego nie widać tak mi się marzy he he :* :* :* :*

Dopisane 27.02.2012r. o godz. 02:31:

magnum44 napisał(a): Art, witaj w piękną niedzielę :*:*

I parę wiosennych obrazków;)

[img=1330251049_3gpe894.jpg][img=1330251074_p7q8zpr.jpg][img=1330251101_2fhudhc.jpg][img=1330251135_w0agr1w.jpg]

:*:*

Magnum44 byłem wczoraj na spacerku było super potem miałem odwiedzinki czyli była fajna niedziela. Ale piękna ta wiosna u Ciebie aż chce się żyć. :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 27.02.2012r. o godz. 02:39:

zraniona napisał(a): Witam Arturku,goraco pozdrawiam i goraco caluski przesylam dla Ciebie i calej twojej rodzinki :* :* :* :*

Zraniona gorąco mi się zrobiło oj jak ja uwielbiam wiosnę :* :* :* :* :* :* wszystko przekazane dzięki uważaj moje też są gorące :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 27.02.2012r. o godz. 02:48:

hemi napisał(a): dobry dzionek nautom,prezesowym nautom:)

Nie ma zimy,nie ma boczurów i niby jest źle,ale me kochane pędzidło sprawia radochę w każdych warunkach i...dzis była inauguracja błotnego sezonu:D
oto pierwsze efekty:)

Chemi wytrzymała ta Twoja furka sprawdza się w każdych warunkach . Uważaj przy tych poślizgach na otoczenie.

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza