VIP007 napisał(a): Przyjacielu ząbek uratowany , Zdradzę Ci że pracuję nad kolejną prezentacją ;) z grila u Ciebie ,mam troszkę sortowania /cenzura/.Wiesz Arturze już mi brakuje słonka,zapachu mięska z grila i wspaniałego towarzystwa ,,
E napisał(a): Na dobranoc dla Ciebie Arturze :* i Domowników :*
bax napisał(a): Aaaa dziękuje :* :D
Artur :* czas leci,a ja w miejscu stoję ;)
Zastosowana autokorekta
VIP007 napisał(a): Witam Arturku Co do zdrówka Twojego ,to nie ma innej opcji musi być nie tylko na grilla
bax napisał(a): Witaj Artur :* dziś słoneczko przebija,w pokoju zrobił się widno,to dzieciątko po godzinie piątej rano zabawy se urządza i po spaniu :D
No i wiosna puka nam do okien póki co:)...
E napisał(a): Arturze :* co by nie mówić, teraz kiedy, mam nadzieję, najgorsze mamy już za sobą (mówię o zimie), Najbardziej podoba mi się "już nam ubyło lat" :D
magnum44 napisał(a): Art, witaj w piękną niedzielę :*:*
I parę wiosennych obrazków;)
[img=1330251049_3gpe894.jpg][img=1330251074_p7q8zpr.jpg][img=1330251101_2fhudhc.jpg][img=1330251135_w0agr1w.jpg]
:*:*
zraniona napisał(a): Witam Arturku,goraco pozdrawiam i goraco caluski przesylam dla Ciebie i calej twojej rodzinki :* :* :* :*
hemi napisał(a): dobry dzionek nautom,prezesowym nautom:)
Nie ma zimy,nie ma boczurów i niby jest źle,ale me kochane pędzidło sprawia radochę w każdych warunkach i...dzis była inauguracja błotnego sezonu:D
oto pierwsze efekty:)