Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
6979
E
23 lutego 2012r. o 20:54
Na dobranoc dla Ciebie Arturze :* i Domowników :*
&feature=fvwrel

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7612
bax
23 lutego 2012r. o 21:14
Aaaa dziękuje :* :D
Artur :* czas leci,a ja w miejscu stoję ;) A w sumie tooo :| latam,ganiam i zapominam wiele :D ...
Muzyczką się wyciszę i Tobie :* i wszystkim samych wspaniałych dni życzę :* :* :* ...
&feature=related
Śpijcie spokojnie :*
3145
#hemi nieaktywny
23 lutego 2012r. o 22:11
DZIEŃ DOBRY:):)

Co tam w wielkim wiosennym swiecie słychowac??

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
24 lutego 2012r. o 7:36
Dobry wieczór Chemiczny :) Płacz i zgrzytanie zębów , wiosna idzie , nie będzie boczurów . Miłego dnia Domownicy :D :D :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
6979
E
24 lutego 2012r. o 8:14
hemi napisał(a): DZIEŃ DOBRY:):) Co tam w wielkim wiosennym swiecie słychowac??

Jakie dzień dobry :| toż to północ prawie :D A słychać, to zależy gdzie ucho przyłożysz ;) Całuski dla Ciebie i Ukochanej :* :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
3145
#hemi nieaktywny
24 lutego 2012r. o 18:38
Pannazdzieckiem napisał(a): Dobry wieczór Chemiczny :) Płacz i zgrzytanie zębów , wiosna idzie , nie będzie boczurów . Miłego dnia Domownicy :D :D :D

tu cię zaskoczę :) "fak de łinter",nie chce śniegu,nawet niech mi sie nie waży jeden płatek spaść :]
p.s.letniaki załozyłem:P

Boczury,hmm...zawsze jest szuterek,ale tylko na sniegu ,na lotnisku człek mógł z boczura w boczur na pełnej kontrze wchodzić ;(

Dopisane 24.02.2012r. o godz. 18:38:

Pannazdzieckiem napisał(a): Dobry wieczór Chemiczny :) Płacz i zgrzytanie zębów , wiosna idzie , nie będzie boczurów . Miłego dnia Domownicy :D :D :D

tu cię zaskoczę :) "fak de łinter",nie chce śniegu,nawet niech mi sie nie waży jeden płatek spaść :]

Boczury,hmm...zawsze jest szuterek,ale tylko na sniegu ,na lotnisku człek mógł z boczura w boczur na pełnej kontrze wchodzić ;(

7632
#VIP007 nieaktywny
24 lutego 2012r. o 20:04
hemi napisał(a):
Dobry wieczór wszystkim...hemi szybki jesteś :D już na kapciach letnich się bujasz,,fiu fiu,,to dopiero mogą być boczury jak snieżek dowali :D
&feature=related
3145
#hemi nieaktywny
24 lutego 2012r. o 20:34
oponka mi się z przodu zniszczyła (fajny boczur w pełnej kontrze,i złapało mały kawałek asfaltu...miałem kamerę on board więc mam dowody na pecha) a że to czterołap to równe dwie szmaty musza być na osi więc kalkulacja:dwie nowe oponki na te 2-3 tygodnie czy rzucamy letniaki :|
Patrząc na pogodę zaspy nam nie grożą,prędzej wiosenka więc spoko będzie;)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!