Pannazdzieckiem napisał(a): Prawdziwa miłość jest tylko jedna, często ulegamy iluzjom. Swoje odcierpieć trzeba i na uzasadnienie tej konieczności mam własną teorię spiskową. :)
Ale , jak to mówią , póki co żyjemy :)
Witam Wszystkich !
Trochę odpoczywałem przed TV w ten wekend ale też miałem dwie b. miłe wizyty. E Nieznajomy i Paniusiu, miło mi było Was zobaczyć i pogawędzić o starych polakach i nie tylko he he.
Paniusiu tak jest tylko jedna, tylko że bywa różnie ja u myśliwych na polowaniu, jeden trafi odrazu a inny za drugim razem i musi się na chodzić he he ale nie wolno tracić nadziei i wierzyć że kolejny strzał będzie tym spełnieniem marzeń o wielkiej miłości. Nie ma większego szczęścia jak kochać i być kochanym. Dzięki za ,,biały montaż,, miałeś z nami trochę problemów, czasem tak bywa z przyjaciółmi ciągle dzwonią że cieknie he he ale zysk jest taki że spotkaliśmy się dwa razy i trochę pogawędziliśmy.
Dopisane 20.02.2012r. o godz. 01:59:
Jowita napisał(a): Witam wszystkich :* Arturze :* :* :*
Nareszcie pogoda na + :D i
Jowito jest na plus i już chyba wiosna blisko bo w sobotę rano u mnie pod oknem bardzo ładnie jakiś ptaszek śpiewał i nie wyglądał na pijanego he he Miłej pracki w końcu bez mrozu Ci życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 20.02.2012r. o godz. 02:12:
VIP007 napisał(a): tydzień kolejny mamy za sobą ,fala mrozów za nami,roztopy przed nami,,,samo życie .Siłą rzeczy to się nie poddajemy i zmierzamy ku lepszemu frontowi atmosferycznemu takiemu ze słonkiem :D
VIPO7 a te następne to już tylko ciepłe mają być to kiedy się widzimy ?
Dopisane 20.02.2012r. o godz. 02:16:
bax napisał(a): Artur :* witam radośnie,bo mamy przedwiośnie :)
Temperatury dodatnie,to i kisic się w domciu nie trzeba,tylko bez deszczu,bo stawu nie potrzebuję ;)
Baxiu jakie rymy ? tak trzymaj ten dobry humor he he. :* :* :* :* :* :*
Dopisane 20.02.2012r. o godz. 02:27:
nieznajomy napisał(a): Ja również pozdrawiam :*
Pozdrowienia przyjęte chyba myślicie o sobie bo wczoraj był telefon czy się nie rozmyśliłaś czyli wszystko jest ok. :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 20.02.2012r. o godz. 02:32:
E napisał(a): A co ja gorsza :| :D też pozdrawiam, Ciebie Arturze i Rodziców :* :* Bardzo się za Tobą stęskniłam :D :D :D
E i o tym ja też pomyślał he he. :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*