Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
6979
E
27 lutego 2012r. o 18:54
arturkedzia napisał(a): Lat nam ubyło, ale nic po nas tego nie widać, tak mi się marzy he he

No chłopie :| z całym szacunkiem dla Ciebie, ubyło, czyli mamy mniej. Jak to nie widać :| to ja tu robię jakieś liftingi, peelingi kawitacyjne, fotoodmładzanie, radiofale, makijaż permanentny, mezoporacje i mikrodermabrazję diamentową, a Ty mi mówisz, że nie widać :| :> :D :D :D Arturze :* :* :* :* i Domownicy :* :* :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
27 lutego 2012r. o 20:58
Kochanie jestem pełen podziwu dla skuteczności tych zabiegów . Kupiłem wczoraj kowadło o oporopowrotnikiem gremplowane poprzecznie z przyłączaczem dwustronnie odłączalnym i ... prąd mnie kopnął :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
6979
E
27 lutego 2012r. o 21:27
Ale, że co ?? :| :D

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
3186
#arturkedzia nieaktywny
28 lutego 2012r. o 1:16
E napisał(a): [No chłopie :| z całym szacunkiem dla Ciebie, ubyło, czyli mamy mniej. Jak to nie widać :| to ja tu robię jakieś liftingi, peelingi kawitacyjne, fotoodmładzanie, radiofale, makijaż permanentny, mezoporacje i mikrodermabrazję diamentową, a Ty mi mówisz, że nie widać

Witam Wszystkich !
E no to ładnie byłem zaspany pisałem ubyło a myślałem przybyło i się narobiło he he. Oczywiście że widać efekt jest piorunujący tylko te nazwy zabiegów to dla mnie czarna magia Mam nadzieję że nie są bolesne czy któryś jest ? My to jednak mamy łatwo z utrzymaniem naszej męskiej brzydoty he he

Dopisane 28.02.2012r. o godz. 01:11:

Pannazdzieckiem napisał(a): Kochanie jestem pełen podziwu dla skuteczności tych zabiegów . Kupiłem wczoraj kowadło o oporopowrotnikiem gremplowane poprzecznie z przyłączaczem dwustronnie odłączalnym i ... prąd mnie kopnął :D

Paniusiu To kiedy otwieramy ten salon odnowy . Musimy się brać za siebie żeby nie pójść w odstawkę. Fazy odwróć albo dobra nie podłączaj nam już nic nie pomoże he he

Dopisane 28.02.2012r. o godz. 01:16:

GosiaM wracaj bo zaczynam być zazdrosny o tych warszawiaków :)

Miłego dnia Wszystkim życzę :*
4067
#zraniona nieaktywny
28 lutego 2012r. o 8:31
arturkedzia napisał(a):
uważaj moje też są gorące :*
Witam Arturku :* , no mam nadzieje bo innych buziakow nie uznaje :D :* :* :* Pozdrawiam i
:* :* :* :* :* :* :* :*
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
28 lutego 2012r. o 8:32
arturkedzia napisał(a): Fazy odwróć albo dobra nie podłączaj nam już nic nie pomoże he he

E tam , prawdziwe piękno jest w duszy . Miłego dnia , Tobie Arturze i Wam Domownicy :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
5183
magnum44
28 lutego 2012r. o 9:19
Art, dzień dobry:*:*

Dziękuję Ci za dobre słowa - zadziałały :):*:*

Tobie wszystkim Domownikom życzę pięknego dnia pełnego radości:*

Deszcz też jest potrzebny, a my mamy parasole:)

Hegemonie, nie chowaj się;)

:)

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
~:) niezalogowany
28 lutego 2012r. o 9:49
arturkedzia napisał(a): GosiaM wracaj bo zaczynam być zazdrosny o tych warszawiaków :)

Artucho, nie bądź zazdrosny tylko ciesz się ze mną :)
Poznałam wspaniałych ludzi, nie przeczę, że znowu przyciągam tych z problemami,
ale udało mi się uwolnić od "TEGO" mojego uzależnienia.
Trochę przeraża mnie to, że jestem wśród nich takim małym, zwykłym człowieczkiem, ale nie jest źle :) Czas nie zawsze działa na korzyść, czasami zabija nas powoli i chyba we mnie coś umarło, czego już nie da się odbudować.
Ale na szczęście wariactwo i wesołość wciąż żyją :D :D :D
Dostaje powiadomienia na WP , więc wiadomości prywatne zawsze odczytam i zawsze na nie odpiszę:*

Miłego dnia i powodzenia :*

&ob=av2e

choć z daleka ..

W myślach...

&feature=related

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo