Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
6979
E
28 lutego 2012r. o 15:03
arturkedzia napisał(a): ... Mam nadzieję że nie są bolesne czy któryś jest ?

Kochany :*:*:* żebym ja chociaż na jednym była, to bym Ci opowiedziała :D :D :D
Całusy domownicy :* Nieznajomy :* sprechen Sie deutsch, czy jakos tak z malinami :D
[img=1330437630_y6od096.jpg]

Dopisane 28.02.2012r. o godz. 15:03:

~:) napisał(a): ...Poznałam wspaniałych ludzi

A nas... wspaniałych :| osierocasz ;( ;( :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7632
#VIP007 nieaktywny
28 lutego 2012r. o 19:35
Dobry wieczór,,,, E ale ciacho :P ''normalny terror na forum ,,człowiek się na ogląda ,a pożniej cierpi albo lodóweczkę wietrzy. :P .Arturze ,mrozy odeszły chyba już na dobre ,jeszcze przeżyjemy te monsuny i trzeba będzie się zintegrować w tym roku na łonie natury,,normalnie chyba mam jakieś braki :D pozdrawiam Cię serdecznie :* oraz Domowników
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
29 lutego 2012r. o 8:20
Słuszna uwaga Vipie , też pomyślałem o jakiejś integracji. Ciekawym , co tam nasz Prezes na to :)? Miłego dnia Wam życzę :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
4834
#nieznajomy nieaktywny
29 lutego 2012r. o 19:54
Hallo E :* Arturze :* :* i ile Was tam jest :)
szprecham tak,że sama siebie nie rozumiem :P
to ciasto mogłaś Sobie podarować bo ja takiego nie mam :/ ale to co :)
3145
#hemi nieaktywny
29 lutego 2012r. o 20:33
witom i ja;)

W końcu przestało padać:)

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
6979
E
29 lutego 2012r. o 22:10
nieznajomy napisał(a): Hallo E :*

Hallo Nieznajomy :* pamiętamy o Tobie, nie myśl sobie :) Arturze :* Domownicy :* dobrej nocy :) :)
&feature=related

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
29 lutego 2012r. o 22:45
Nieznajoma Przyjaciółko wciąż trzymam za Ciebie kciuki. Ale że jesteś pod opieką prezesowej korporacji , to wszelkie zmartwienia w tej właśnie chwili mnie opuściły. Dobrze jest mieć Przyjaciół. Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
3186
#arturkedzia nieaktywny
1 marca 2012r. o 2:44
zraniona napisał(a): Witam Arturku :* , no mam nadzieje bo innych buziakow nie uznaje :D :* :* :* Pozdrawiam i
:* :* :* :* :* :* :* :*

Witam Wszystkich !
Wczoraj zbyt późno byłem na kompie i brakło mi czasu na pisanie ale widzę że Wy sporo pisaliście co mnie bardzo cieszy że forum żyje.

Ranna no wiem wiem bo widziałem że ostatnio VIPO7 Ci takie wysyłał to nie chciałem być gorszy a swoją drogą czy ja o czymś nie wiem ? he he. :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 01.03.2012r. o godz. 01:52:

Pannazdzieckiem napisał(a): E tam , prawdziwe piękno jest w duszy . Miłego dnia , Tobie Arturze i Wam Domownicy :)

Paniusiu no tak mamy szczęście że Kobiety nie są wzrokowcami choć to też nie w każdym przypadku działa. Na brzydotę tylko komary reagują bez lęku gryzą gdzie popadnie a Kobiety uciekają gdzie pieprz rośnie no chyba że jakiś poeta jest to nie he he.

Dopisane 01.03.2012r. o godz. 01:56:

magnum44 napisał(a): Art, dzień dobry:*:*

Dziękuję Ci za dobre słowa - zadziałały :):*:*

Magnum44 jak zadziałały to tylko chwalić Boga i odważnie iść na przód co zapewne zrobisz :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 01.03.2012r. o godz. 02:11:

~:) napisał(a):

Artucho, nie bądź zazdrosny tylko ciesz się ze mną :)
Poznałam wspaniałych ludzi, nie przeczę, że znowu przyciągam tych z problemami,
ale udało mi się uwolnić od "TEGO" mojego uzależnienia.

GosiaM Chciałaś coś zmienić a nadal pomagasz ludziom bo masz taką misję do spełnienia a czy to będzie tu czy tam to nie ma znaczenia ludzie Cię potrzebują, żartowałem z tą zazdrością ale się stęskniłem tak po ludzku. Ratuj ich. Powodzenia :* :* :* :* :*

Dopisane 01.03.2012r. o godz. 02:20:

E napisał(a):
arturkedzia napisał(a): ..Kochany :*:*:* żebym ja chociaż na jednym była, to bym Ci opowiedziała :D :D :D
[img=1330437630_y6od096.jpg]Dopisane 28.02.2012r. o

E i dobrze Tobie to wcale niepotrzebne wystarczy że codziennie uprawiasz sportowe chodzenie ale tym ciachem to byś umarłego skusiła mniam mniam za to masz bo zaraz zmykam :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 01.03.2012r. o godz. 02:30:

VIP007 napisał(a): . trzeba będzie się zintegrować w tym roku na łonie natury,,normalnie chyba mam jakieś braki :D pozdrawiam Cię serdecznie :* oraz Domowników

VIPO7 a kto nie ma braków po zimie tylko zależy jakie ? he he.Też jestem za łonem w każdej postaci żeby z niego korzystać he he

Dopisane 01.03.2012r. o godz. 02:44:

nieznajomy napisał(a): Hallo E :* Arturze :* :* i ile Was tam jest :)
szprecham tak,że sama siebie nie rozumiem :P
:)

Nieznajomy ucz się i pracuj i pamiętaj szczęście zdarza się tylko raz i jest ulotne, kieruj się rozsądkiem nie blefami nieżyczliwych. Wierzę w Ciebie :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Miłego dnia Wszystkim życzę

Zmoderowano 02.03.2012 godz.8:57 - powód: Cytowanie : ) (Hegemon)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.