Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
4067
#zraniona nieaktywny
1 marca 2012r. o 7:56
arturkedzia napisał(a):

Ranna no wiem wiem bo widziałem że ostatnio VIPO7 Ci takie wysyłał to nie chciałem być gorszy a swoją drogą czy ja o czymś nie wiem ?

Arturku nie wiem co ty wiesz ze niby czegos nie wiesz ;) bo ja tez nie wiem czego ty nie wiesz :D heheheh
Nie Arturku ,ta niedobrota kazdego slini po calym forum,a myslalam ze jestem ta jedyna ktorej calusy przesyla ;> Widzisz taki chlop jak kazdy ;( :D :D Zycze Ci milego dnia i :* :* :* :* :* :*
Tu masz cos na humorek :
Idzie naukowiec, nagle zatrzymuje się, bo cos lezy przed nim na chodniku. Schyla sie ostroznie, macza palec, ogląda, bierze do ust, wącha i mówi do siebie:
- g.ó.w....o, tak myślałem. Dobrze, że nie wlazłem.

;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7632
#VIP007 nieaktywny
1 marca 2012r. o 16:31
zraniona napisał(a): Nie Arturku ,ta niedobrota kazdego slini po calym forum,a myslalam ze jestem ta jedyna ktorej calusy przesyla ;> Widzisz taki chlop jak kazdy ;(
Witam wszystkich zrzeszonych i nie zrzeszonych :D Witam Arturze Waleczny Prezesie ludzi dobrego serca :* i miłego usmiechu :D Kurcze ale za mieszałem chyba równo :> ale to wina braku wina :D i wiosennego przesilenia .Zraniona kochanie od całuska nikomu się nic nie stanie :* :* :* jedni dostają malusiego inni wcale :D a ja zawsze taki dostaję ślinotok jak na oglądam się tych ciasteczek serwowanych przez,, E" i pózniej cierpię :] ale i tak was wszystkie kocham :* :* :* i całuję serdecznie choć bym wolał nnnnamiętnie :* pozdrawiam Arturze całus dla Ciebie i Domowników :* :*
&feature=related
4067
#zraniona nieaktywny
1 marca 2012r. o 17:07
VIP007 napisał(a): ale i tak was wszystkie kocham :* :* :* i całuję serdecznie choć bym wolał nnnnamiętnie
Vipo jakiego masz Dilera powiedz ;( ;( ;( bo ja tez chce miec takie odloty ;( :D
Widzisz Arturku jestem tylko ta jedna z wielu ;( :D heheh Ale sie usmialam... :D
3145
#hemi nieaktywny
1 marca 2012r. o 20:44
a jo własnie wróciłem z baaaardzo fajnej błotnistej pojeżdżawki:)

Vip007 lecisz w niedzielę??:)
Poza tym dzien dobry domownicy,co tam u was ciekawego?:P[img=1330631073_2lh3hme.jpg]

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
4067
#zraniona nieaktywny
1 marca 2012r. o 20:48
hemi dzien dobry,czy dobry wieczor?? Vipo ma dyzur,nie moze nigdzie latac,bo latac ma zamiar ze mna w czasie spolnego dyzuru :D :D
5993
#xaa nieaktywny
1 marca 2012r. o 21:42
Ja też przejazdem ;) :D
Artur :* zbieram myśli na zamiary ;) ja,z doskoku:*
;)
&feature=watch_response
Pozdrawiam :* :* :*
I Jowitki coś nie widac:( zdrówka Wszystkim :*
7632
#VIP007 nieaktywny
1 marca 2012r. o 22:34
zraniona napisał(a): Vipo ma dyzur,nie moze nigdzie latac,bo latac ma zamiar ze mna w czasie spolnego dyzuru :D :D
:> ale siara mam dyżur chmm :D ja jeszcze tego nie wiem zraniona mi nic nie przekazała,a to ci nowela :D hemi dam znać jutro co i jak :]
5183
magnum44
2 marca 2012r. o 6:53
Art:*:*

Dzień dooobry:):)

Życzę Ci wspaniałego weekendu i Domownikom również:*

[img=1330667608_thczcft.jpg]

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMAMrowka zaprasza