Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
5183
magnum44
2 marca 2012r. o 22:38
Hegemon napisał(a):
Widzę magnum, że przestrogi Pana Perrault'a na Ciebie nie działają ( nie wywołuj ... ) : ) ...

Zawsze przed Charles'em czułam respekt i...

... chyba się zapomniałam... dlatego wywołałam;)

Ale, ale to sama przyjemność wywołać Hegusia do... odpowiedzi :):)

Serdecznie Cię pozdrawiam drogi Kolego :*
(zaryzykowałam, w końcu Karolciem Perrault nie jesteś :))

Dobrej nocy Art:*:*

Domownicy :*:*

:*

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4067
#zraniona nieaktywny
3 marca 2012r. o 0:05
Ja tez dobranoc zycze ;* ;* :* :* :* :* :*
~zrnaiona niezalogowany
3 marca 2012r. o 0:46
Arturku widze Cie ;* spac nie moge cos dzisiaj ;) z mila checia bym cie w jakis weekend odwiedzila i posluchala twoich dowcipow,ale nie mam jak sie zabrac do ciebie ;( Samochodu nie mam,a prosic sie nikogo nie lubie ;/
3186
#arturkedzia nieaktywny
3 marca 2012r. o 2:51
zraniona napisał(a): Arturku nie wiem co ty wiesz ze niby czegos nie wiesz ;) bo ja tez nie wiem czego ty nie wiesz :D heheheh

Witam Wszystkich !
Ranna dobrze to określiłaś wiem że nic nie wiem ale poczekam na rozwój sytuacji to może się czegoś dowiem ale ogólnie popieram gierki słowne z poczuciem humoru he he. Byłem przez chw. ale Ciebie nie widziałem. Jak będzie ktoś do mnie jechał to będę pamiętał o Tobie :* :* :* :* :*

Dopisane 03.03.2012r. o godz. 02:27:

VIP007 napisał(a): [ Kurcze ale zamieszałem chyba równo :> ale to wina braku wina :D i wiosennego przesilenia .Zraniona kochanie od całuska nikomu się nic nie stanie :* :* :* jedni

VIPO7 moim zdaniem mieszasz równo i tak trzymaj he he. Żarty nikomu nie zaszkodzą a całuski nawet pomogą w przyjaźni męsko - damskiej w końcu wiosna idzie he he. Winko byś znalazł jak zajdzie nagła potrzeba ale bez winka też dobrze Ci idzie. :)

Dopisane 03.03.2012r. o godz. 02:30:

hemi napisał(a): a jo własnie wróciłem z baaaardzo fajnej błotnistej pojeżdżawki:)

?:P[img=1330631073_2lh3hme.jpg]

Chemi gdzie to było takie błoto ?

Dopisane 03.03.2012r. o godz. 02:35:

xaa napisał(a): Ja też przejazdem ;) :D
Artur :* zbieram myśli na zamiary ;) ja,z doskoku:*

xaa a co to się stało z baxiem ? . I jak z tymi siłami są już ? będą napewno wiosna już blisko :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 03.03.2012r. o godz. 02:37:

magnum44 napisał(a): Art:*:*
Życzę Ci wspaniałego weekendu i Domownikom również:*

Dzięki i nawzajem :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 03.03.2012r. o godz. 02:44:

E napisał(a): Arturze :*:* chyba wiosna się zaczęła, bo jakiś inny duch w narodzie, od razu powiało optymizmem :) :) :) :) Miłego dzionka Domownicy:*

E napewno wiosna idzie fajna ta piosenka Paniusi he he :* :* :* :* :* :*

Dopisane 03.03.2012r. o godz. 02:51:

Miłego wekendu Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :*
2951
#Anonim2951 nieaktywny
3 marca 2012r. o 9:42
Pistoleciku ...

... Tobie, Arturowi oraz wszystkim pozytywnym : )

P.S.
Przypominam E, że jeszcze "kilka lat temu" za kobiecą intuicję palono na stosie : )

Czółko : )

6979
E
3 marca 2012r. o 9:58
Hegemon napisał(a): P.S.Przypominam E, że jeszcze "kilka lat temu" za kobiecą intuicję palono na stosie : )

Dobrze, że te czasy mamy już za sobą, a co by nie mówić, kobieca intuicja, to czasami się przydaje :)
Witajcie Kochani, w ten piękny, słoneczny poranek. Mile spędzonego weekendu Wam życzę :*
&feature=related

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
2951
#Anonim2951 nieaktywny
3 marca 2012r. o 10:28
E napisał(a): Dobrze, że te czasy mamy już za sobą ...

Nie tęsknisz ...
... czasami za czasami ? : )

5183
magnum44
3 marca 2012r. o 10:44
Art:*:*

Piękna sobota, choć trochę mroźna, ale energetyzujące słoneczko "robi" swoje :):)

Witajcie

E:*

Hegemonie:*

Domownicy:*

Pięknego dnia Wam życzę:)

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Villaro zaprasza