zraniona napisał(a): Arturku nie wiem co ty wiesz ze niby czegos nie wiesz ;) bo ja tez nie wiem czego ty nie wiesz :D heheheh
Witam Wszystkich !
Ranna dobrze to określiłaś wiem że nic nie wiem ale poczekam na rozwój sytuacji to może się czegoś dowiem ale ogólnie popieram gierki słowne z poczuciem humoru he he. Byłem przez chw. ale Ciebie nie widziałem. Jak będzie ktoś do mnie jechał to będę pamiętał o Tobie :* :* :* :* :*
Dopisane 03.03.2012r. o godz. 02:27:
VIP007 napisał(a): [ Kurcze ale zamieszałem chyba równo :> ale to wina braku wina :D i wiosennego przesilenia .Zraniona kochanie od całuska nikomu się nic nie stanie :* :* :* jedni
VIPO7 moim zdaniem mieszasz równo i tak trzymaj he he. Żarty nikomu nie zaszkodzą a całuski nawet pomogą w przyjaźni męsko - damskiej w końcu wiosna idzie he he. Winko byś znalazł jak zajdzie nagła potrzeba ale bez winka też dobrze Ci idzie. :)
Dopisane 03.03.2012r. o godz. 02:30:
hemi napisał(a): a jo własnie wróciłem z baaaardzo fajnej błotnistej pojeżdżawki:)
?:P[img=1330631073_2lh3hme.jpg]
Chemi gdzie to było takie błoto ?
Dopisane 03.03.2012r. o godz. 02:35:
xaa napisał(a): Ja też przejazdem ;) :D
Artur :* zbieram myśli na zamiary ;) ja,z doskoku:*
xaa a co to się stało z baxiem ? . I jak z tymi siłami są już ? będą napewno wiosna już blisko :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 03.03.2012r. o godz. 02:37:
magnum44 napisał(a): Art:*:*
Życzę Ci wspaniałego weekendu i Domownikom również:*
Dzięki i nawzajem :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 03.03.2012r. o godz. 02:44:
E napisał(a): Arturze :*:* chyba wiosna się zaczęła, bo jakiś inny duch w narodzie, od razu powiało optymizmem :) :) :) :) Miłego dzionka Domownicy:*
E napewno wiosna idzie fajna ta piosenka Paniusi he he :* :* :* :* :* :*
Dopisane 03.03.2012r. o godz. 02:51:
Miłego wekendu Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :*