Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3145
#hemi nieaktywny
3 marca 2012r. o 11:28
Arturze takie błoto było...praktycznie wszedzie:D na polach gdzie była rozmoczona trawa,jeden przejazd i auto zakopane:) a tam gdzie było samo czyste pole to miałeś samo czyste,cudowne błotko i samo wyskoczenie z samochodu kończyło sie utopieniem traperów po kostki:D

VIP 007 wiesz co jutro nasz czeka:):):):D
Jak się umawiamy na wyjazd,co by razem ruszyc??

Dopisane 03.03.2012r. o godz. 11:28:

bax napisał(a):
sylvia napisał(a): Witajcie kochane dziewczynki :*
P.s. Uważajcie kochani na drogach bo uczę się jeździć ;d ;d ;d

Nie taki diabeł straszny :) poradzisz sobie :* Powodzenia :)
Artur :* wolę Panią za kierownicą,niż "szczyla" za kółkiem :D ...
Pozdrawiam:)

Baxik ty mi tu uważaj co gadasz :> :> :> nie wiek,czy marka pojazdy świadczy o tym jaki kto jest na drodze ,a zawartośc czaszki;)

Sylvia jakaś pomoc potrzebna??:)
U kogo robisz prawko?

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7632
#VIP007 nieaktywny
3 marca 2012r. o 12:52
hemi napisał(a): VIP 007 wiesz co jutro nasz czeka:):):):D
Jak się umawiamy na wyjazd,co by razem ruszyć
Siemka wszystkim :D :D hemi wieczorkiem dam znać,a jak co to ja ruszam ze swojej wioski :] odezwe się pózniej na priv.Pozdrawiam wszystkich w ten piękny słoneczny dzień napawający optymizmem .Arturze wiosnę już widać i czuć .Dziś nawet upolowałem jej ślad :D namacalny ,wiec jak widzisz spotkanie integracyjne zbliża się milowymi krokami... :* :* :* Bolecnauci[img=1330775438_7j1xp33.jpg]

-nawet pszczólka Maja się znalazła :D pierwsza wiosenna :P
3118
#sylvia nieaktywny
3 marca 2012r. o 13:45
hemi napisał(a):
Baxik ty mi tu uważaj co gadasz :> :> :> nie wiek,czy marka pojazdy świadczy o tym jaki kto jest na drodze ,a zawartośc czaszki;)

Sylvia jakaś pomoc potrzebna??:)
U kogo robisz prawko?

HEMICZNY!! :> Ty mi tu insynuujesz że u mnie pod czaszką jest nie po kolei ?? :D :D :D
Ale może i masz racje :D Tylko że na drodze to raczej nie bede się wygłupiać :) A prawko robię w Plusie z rekomendacji przyjaciela :)
4834
#nieznajomy nieaktywny
3 marca 2012r. o 14:25
Witam :)
Ja przez Sylwii prawko odstawiłam auto i ewakuowałam z miasta,zawsze to bezpieczniej ;)
Mam dzisiaj ładną pogodę i byłam (jak co dzień) na spacerze bo ile można sprzątać itd.Prawie się zgubiłam ale wybrnęłam z sytuacji.Zmówcie czasem z manie zdrowaśkę co bym była bardziej pojętna ;)
6979
E
3 marca 2012r. o 14:40
Hegemon napisał(a): Nie tęsknisz ... czasami za czasami ? : )

Za niektórymi tak, ale pewne "czasy" chciałabym wymazać z pamięci, na razie "oswajam" wspomnienia :)
Sylvio :* czy dzisiaj dzięki Tobie musiałam biegać slalomem po pasach :D :D
Bardzo spokojnie wypiję...kawę, czego i Wam życzę :*

VIP007 czy to kwiatusie tegoroczne :| :)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
7632
#VIP007 nieaktywny
3 marca 2012r. o 16:27
E napisał(a):
VIP007 czy to kwiatusie tegoroczne :| :)
:D dobre pytanie ,,akurat dzisiaj te krokusiki zakwitły u mnie w ogrodzie i postanowiłem zatrzymać je w kadrze o godz 12.20,a co lepsze E -to jak widzisz pszczółka zaczęła już pracować.Teraz czekam na kolejne krokusy i hiacynty,oj będzie kolorowo...A Ty lubisz wiosenne kwiaty? ;)
3118
#sylvia nieaktywny
3 marca 2012r. o 18:07
nieznajomy napisał(a): Witam :)
Ja przez Sylwii prawko odstawiłam auto i ewakuowałam z miasta,zawsze to bezpieczniej ;)

Osz Ty :> A ja za każdym razem przejeżdżam koło Twojego domku :D
E napisał(a): Sylvio :* czy dzisiaj dzięki Tobie musiałam biegać slalomem po pasach :D :D

E :* muszę Cię zmartwić ale niestety to nie ja :D dzisiaj miałam wolne :D
~zraniona niezalogowany
3 marca 2012r. o 18:43
Dobry wieczor wszystkim ;) :* Sylwia tylko jak obiecasz mi ze mnie nigdy nigdze nie podwieziesz,zostane twoja kolezanka ;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo