Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
~zraniona niezalogowany
3 marca 2012r. o 18:45
VIP007 napisał(a): Bolecnauci[img=1330775438_7j1xp33.jpg]
sliczne kwiatuszki vipo :* ale ladniejsze od tych sa biale lilie :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3118
#sylvia nieaktywny
3 marca 2012r. o 19:31
~zraniona napisał(a): Dobry wieczor wszystkim ;) :* Sylwia tylko jak obiecasz mi ze mnie nigdy nigdze nie podwieziesz,zostane twoja kolezanka ;)

czekaj Ty jeszcze będziesz błagała żeby Cię zabrać!! :> Moja pierwsza przejażdżka jak już będę miała autko będzie do Artura :* A marzy mi się takie autko
http://otomoto.pl/audi-a3-unikat-xenon-s-line-skory-2002-C23032559.html
3145
#hemi nieaktywny
3 marca 2012r. o 19:38
pLus?super:) a może z Piotrkiem jeździsz?:) I pozdrów Justynke jak będziesz na wykładach:)

Dopisane 03.03.2012r. o godz. 19:38:

co do wymarzonego autka,Audi A3 fajne,tutaj masz z fajnym silnikiem,widac,ale ta skóra to juz mały kosmos:D
Podoba Ci sie A3 czy ten akurat egzemplarz wpadł ci w oko?

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
4067
#zraniona nieaktywny
3 marca 2012r. o 19:40
sylvia napisał(a):
~zraniona napisał(a): Dobry wieczor wszystkim ;) :* Sylwia tylko jak obiecasz mi ze mnie nigdy nigdze nie podwieziesz,zostane twoja kolezanka ;)

czekaj Ty jeszcze będziesz błagała żeby Cię zabrać!! :> Moja pierwsza przejażdżka jak już będę miała autko będzie do Artura :* A marzy mi się takie autko
http://otomoto.pl/audi-a3-unikat-xenon-s-line-skory-2002-C23032559.html
sylwus jak mnie oszczedzisz to kupie ci to autko :D
3145
#hemi nieaktywny
3 marca 2012r. o 19:54
sylvia a robisz tak na mieście?

7612
bax
3 marca 2012r. o 20:01
hemi napisał(a):

Baxik ty mi tu uważaj co gadasz :> :> :> nie wiek,czy marka pojazdy świadczy o tym jaki kto jest na drodze ,a zawartośc czaszki;)

nie gadam ,piszę:> żartuję tylko :) ...i zgadzam się z ostatnim zdaniem.

Artur,coś mi się u Ciebie w domciu ciężko pisze:(....
Miłego weekendu Tobie:* i Domownikom:)
7632
#VIP007 nieaktywny
3 marca 2012r. o 20:12
jak bym mógł coś dodać :P to można i tak sobie po parkować jak to się robi we Francji :P ,,mały może wiele"i wszędzie,,,, :D [img=1330801936_uis1e1a.jpg]
3145
#hemi nieaktywny
3 marca 2012r. o 21:08
ja zmykam,mówie wam dobranoc a tobie vip 007 do zobaczenia jutro:):)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.