Drogi Prezesie, pozwolisz , że skorzystam z Tablicy Ogłoszeń Twego gościnnego Domku i złożę życzenia Szanownym Paniom. My stare dinozaury pamiętamy jeszcze żywo to
„ komunistyczne „ święto. Są takie opinie , że Dzień Kobiet został wymyślony na otarcie łez , Kobietom zmuszanym do tytanicznej pracy. Nawet jeśli tak było , to nic przecież nie stoi na przeszkodzie docenić w tym dniu , i nie tylko , wysiłki, poświęcenie i miłość , jakie Kobiety wkładają w swoje otoczenie . Drogie Panie jestem pełen podziwu i życzę Wam życiowej satysfakcji.. Pani Ireno :* Miłego dnia :D
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Arturze :* :* :* wiesz, że gdyby zrobiono statystyki, to mógłbyś być najbardziej obcałowanym mężczyzną na świecie, ale i przesyłającym największą ilość całusów też :D :D
Kobieta, to brzmi dumnie,
niech pomyślę, jak jest u mnie.
Jestem silna, choć czasami...
dobrze jest się otoczyć Przyjaciółkami.
Śmieję się często, lecz czasem płaczę,
może chciałoby się, choć trochę... inaczej.
Mam marzenia, lecz czy je spełnię,oto pytanie,
czas przyniesie odpowiedz na nie.
Poznałam tu Kobiety wyjątkowe,
niektórych mężczyzn "biją na głowę" ( panowie wybaczcie, to nie o Was)
Szczęścia Wam życzę Kochane moje,
niech Was omijają życia znoje.
A miłość, cóż, niech do drzwi zapuka,
niech uczucie w sercach Waszych odszuka :* :*
A teraz możecie mnie zabić za takie grafomaństwo :D :D :D
Ale za to macie piosenkę, patrz tłumaczenie :)
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Pannazdzieckiem napisał(a): Drogi Prezesie, pozwolisz , że skorzystam z Tablicy Ogłoszeń Twego gościnnego Domku i złożę życzenia Szanownym Paniom. My stare dinozaury pamiętamy jeszcze żywo to „ komunistyczne „ święto.. Drogie Panie jestem pełen podziwu i życzę Wam życiowej satysfakcji.. Pani Ireno :* Miłego dnia :D
Witam Wszystkich !
I ja z okazji dnia kobiet życzę Wam MOJE Drogie Wspaniałe Kobiety zbierania z życia tylko najlepszych wrażeń i spełnienia wszystkich marzeń i jeszcze daję Wam mnóstwo całusów za to że jesteście i wytrzymujecie z nami facetami :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 08.03.2012r. o godz. 22:31:
Paniusiu a po co Ty pytasz o pozwolenie przecież to nasz domek tak ? a o nasze Kobiety musimy dbać bo one też o nas dbają :)
Witajcie :* Dziękuję za piękne życzenia :* :* :*
Ranniusia,a kto tyle całusów na raz wytrzyma ?
Z umiarem...hihihi nie można być takim zachłannym :P
Miłego dnia wszystkim życzę :* :*
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.