Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
9 marca 2012r. o 8:24
arturkedzia napisał(a): Paniusiu a po co Ty pytasz o pozwolenie przecież to nasz domek tak ? a o nasze Kobiety musimy dbać bo one też o nas dbają :)

No tak Prezesie , ale w każdym Domku powinien ktoś rządzić , lepiej żeby była to Kobieta , ale skoro Ty tu jesteś Prezesem , to kogo mam pytać o pozwolenie ? :)
Miłego dnia Arczi , Tobie i Domownikom :D :D :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3118
#sylvia nieaktywny
9 marca 2012r. o 9:21
Dzień dobry wszystkim :*
dziękuję wszystkim naszym Panom za życzenia :*
5221
#Jowita nieaktywny
9 marca 2012r. o 13:42
Zapomniałam Wam oznajmić, że weeeekeeend :D !! !!
Życzę wszystkim przyjemnego, wesołego i pogodnego weekendu :*
3118
#sylvia nieaktywny
9 marca 2012r. o 21:59
Witam :* a ja dopiero wróciłam z pracy :( wszystko trzeba było poukładać, porozwieszać, posprzątać bo jutro wielkie otwarcie :)
3186
#arturkedzia nieaktywny
10 marca 2012r. o 2:35
Pannazdzieckiem napisał(a):
No tak Prezesie , ale w każdym Domku powinien ktoś rządzić , lepiej żeby była to Kobieta , ale skoro Ty tu jesteś Prezesem , to kogo mam pytać o pozwolenie ? :)
Miłego dnia Arczi , Tobie i Domownikom :D :D :D

Witam Wszystkich !
W wekend napiszę coś więcej bo od dwóch dni mam małe problemy zdrowotne.

Wspaniałe Nasze Kobiety bardzo proszę cała przyjemność po naszej stronie.

Paniusiu oj tam z tym prezesem ja tam wolę żeby tu wszyscy mieli równe prawa.

Miłego wekendu Wam życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
3118
#sylvia nieaktywny
10 marca 2012r. o 6:46
Witam :* Kochany Arturze :* :* :* Zdrówka Zdrówka i jeszcze raz Zdrówka :* :* :*
4834
#nieznajomy nieaktywny
10 marca 2012r. o 10:15
Witam Artyrze :* ,jesteś Prezesem a jednocześnie wszyscy mamy równe prawa bo do którego Prezesa można mówić po imieniu? :P
Wczoraj "przegoniłam" koleżankę po mieście i urzędach ale już mam wsio :D (puki nie wiem co jeszcze muszę mieć :P ) ,miasto a raczej część,którą widziałam jest piękne.Pozdrawiam i życzę zdrowia :* :* :* :* :* :*
4067
#zraniona nieaktywny
10 marca 2012r. o 10:29
ty sie nieznajomy tam za bardzo nie przyzwyczajaj bo bedzie ciezko ci wrocic,z kim ja bede wtedy pila :> :D

Witaj Arturku,mnie tez dzisiaj w nocy dluga podroz czeka,jade do wnusia i pozalatwiac sobie sprawy urzedowe... aby wszytsko sie udalo ... Pozdrawiam i caluje cala twoja rodzine :* :* :* :* :* :* :* Wracaj nam szybciutko do zdrowia :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Nowe domy!