E napisał(a): Arturze :* :* :* wiesz, że gdyby zrobiono statystyki, to mógłbyś być najbardziej obcałowanym mężczyzną na świecie, ale i przesyłającym największą ilość całusów też :D :D
Witam Wszystkich !
No i wekend nam minął pogoda coraz ładniejsza a wicie że w następny wekend ma być już +20 ?. Ja teraz się trochę męczyłem a wczoraj rano nawet czegoś zagorączkowałem 38,7 ale gdy to piszę gorączka mnie póściła a spanie łapie wł. znów się obudziłem i tak piszę na raty.
E wiesz że takim statystykom ta ja się oddaję w całości he he :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 12.03.2012r. o godz. 02:34:
sylvia napisał(a): Witam :* Kochany Arturze :* :* :* Zdrówka Zdrówka i jeszcze raz Zdrówka :* :* :*
Dzięki Moja Droga będę się starał opanować te problemy. A ja Ci gratuluję nowej pracy i jak Ci się tam pracuje ? A tu masz całuski ode mnie na dobry początek tygodnia :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 12.03.2012r. o godz. 02:56:
nieznajomy napisał(a): Witam Artyrze :* ,jesteś Prezesem a jednocześnie wszyscy mamy równe prawa bo do którego Prezesa można mówić po imieniu? :P
Wczoraj "przegoniłam" koleżankę po mieście i urzędach ale już mam wsio :D (puki nie wiem co jeszcze muszę mieć :P ) ,miasto a raczej część,którą widziałam jest piękne.Pozdrawiam i życzę zdrowia :* :* :* :* :* :*
Nieznajomy oj nie tylko po imieniu można do mnie mówić zresztą ama wiesz że ze mną jak z dzieckiem można i do tańca i do różańca hehe.
Coś tam słyszałem o tej waszej wycieczce he he ważne że sprawa załatwina no i coś na początek zobaczyłaś . Dzięki za życzonka :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 12.03.2012r. o godz. 02:59:
~zraniona napisał(a): Arturku:
Z okazji Waszego Święta - my dziewczyny, życzymy każdemu chłopcu:
- Dziewczyny - tylko tej najfajniejszej,
- Ciastek - tylko tych najsłodszych,
- Samochodów - tylko tych najszybszych,
- Zabaw - tylko najweselszych,
- Przygód - tylko najciekawszych,
... i butów - takich, co najlżejsze w których wszędzie mógłbyś dotrzeć!
:* :* :* :* :* :* :* :* :*
jestem pierwsza juuuhu :D zasluguje na szczegolnego buziaka :*
A my chłopcy bardzo Ci dziękujemy za życzonka :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 12.03.2012r. o godz. 03:03:
magnum44 napisał(a): Arturze:*:*
i Panowie Domownicy:*
W dniu Waszego Święta oraz w każdym innym dniu,
życzę radości, miłości i wszystkiego co najpiękniejsze :* :*
Magnum44 dziękuję Ci bardzo :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
E Tobie również dziękuję bardzo :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 12.03.2012r. o godz. 03:09:
E napisał(a): Dzień dobry, dzień miły, jeden, niepowtarzalny :) :) Niechby jeszcze przyniósł radość i uśmiech, czego Tobie Arturze :* :*
A Tobie niech ten tydzień to wszystko przyniesie a nam ładną pogodę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*