Witam Wszystkich !
Wszystkie Wasze życzenia i te ,,spóźnione,, pokazałem . Tato był trochę zaskoczony ale dziękuje Wam za pamięć. W dzień jego święta wypiliśmy herbatkę i zjedliśmy ciasto bo niestety na inne napoje z przyczyn zdrowotnych mamy zakaz he he ale ciasto było pyszne, sernik i jabłecznik.
No cieszmy się Moi Drodzy domownicy bo od dzisiaj mamy już tą wyśnioną wymarzoną wiosnę. Ja akurat mam awarię, lewe ucho mi się zatkało i dziś ok. 13.00 będzie u mnie lekarz z dużą szczykawką he he. Pod ciśnieniem wypłuczemy je ciepłą wodą i będę już normalnie słyszał bo od soboty jestem z lewej strony głuchy jak pień he he.
Dopisane 21.03.2012r. o godz. 02:06:
~zraniona napisał(a): [
* upssssssss,zlapales mnie ;( przed Toba to sie nic nie ukryje :D Witam Cie.... :* :* :* Tutaj tyle osob o Ciebie dba,ze ja to maly rodzynek pomiedzy nimi i jeszcze zauwazysz ze sie nie przywitam ;( nie dobra jestem wiem ;( ale znajac Ciebie wybaczysz mi i za to masz .... :* :* :* :* :*
Ranna za nic Cię jeszcze nie złapałem he he tylko że zobaczyłem że wróciłaś to upomniałem się o siebie a rodzynki bardzo lubię więc też muszę o Ciebie dbać żebyś pamiętała o mnie :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* . VIPO7 może Cię molestować przez telefon . Chyba się go nie boisz ?. Lepiej żartować jak chorować no nie ?
Dopisane 21.03.2012r. o godz. 02:14:
bax napisał(a): Chyba polubię weekendy ;) zwłaszcza te ciepłe,pogodne :D ,no ale jako "forumowa maruda" ;) ---wiaaaateeeereeek mi przeszkadzał,a jak owieje to łoooj ;) :D a,ogólnie to wybyczyłam się :) a Ty;)
Baxiu już chyba zapomniałaś o tym wekendzie ale będzie następny i też ciepły to odpoczniesz po ciężkim tygodniu. Jak idą poszukiwania ? Powodzenia :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 21.03.2012r. o godz. 02:23:
VIP007 napisał(a): Witaj Arturze trzymasz się bardzo dobrze Arturze Waleczny i tak trzymaj dalej :D :D [img=1332108246_n7dksxk.jpg][img=1332108298_u035nj0.jpg]
pozdrawiam i życzę pogodnej nocy zdrówka i uśmiechu :* :* ,,Dobranoc :*
VIPO7 wszystko było fajnie tylko dlaczego nas nikt nie rozśmieszył do zdj. ? ktoś może pomyśleć że my to tacy poważni zawsze jesteśmy he he.
Dopisane 21.03.2012r. o godz. 02:32:
hemi napisał(a): witam was:)
Fotki bardzo fajne i widac ,że arturo sie trzyma i tak ma być:)
A ja wczoraj m.in podziczał,ze znajomymi w terenie,nie powiem faaaajno było i przy okazji wrzucaj foto dla nautów a przede wszystkim dla prezesa:]
Chemi fotki obrazują co tam się działo błoto masakra ale im większe tym lepiej więcej jest atrakcji . Nie powiem podziczeliście trochę he he fotki fajne dzięki, kiedy kolejny taki rajdzik ?
Dopisane 21.03.2012r. o godz. 02:37:
E napisał(a): Arturze :* :* :* :* :* bądź zdrów :)
:*
E po południu będę po płukaniu to będę jak nówka sztuka nie śmigana he he :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 21.03.2012r. o godz. 02:41:
magnum44 napisał(a): Art :* :*
Magnum44 wybacz nie wyrabiam się z pisaniem :* :* :*
Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Zmoderowano 21.03.2012 godz.15:42 - powód: (erjotka)