E napisał(a): Sylvio :* Hegemonie :) no dobrze :* :D pozdrowiam siedzących "w krzakach" :D :D Miłego dzionka :) :) :)
Witam Wszystkich !
Na ile mogłem to wykorzystałem tą piękną pogodę szczególnie wczoraj byłem długo na spacerku. Nawet ból ucha mi nie przeszkał w dialektowaniu się tym gorącym słonecziem. Wiecie że Święta też mają być takie ciepłe ?. Ma być + 23. To już kawka na dworze będzie możliwa.
E znamy ich ? Też pozdrawiam tych w krzakach he he :* :* :*
Dopisane 26.03.2012r. o godz. 01:28:
nieznajomy napisał(a): co tu tak puściutko, hyy ?? pobudka !!
Arturo,wczoraj bez problemu dotarłam do "domu",noc była ciepła i pełno ludzi wracało z "Ogródka piwnego",pozdrawiam :*
Nieznajomy trzeba się dotleniać o z Ciebie biorą przykład i poszli na spacer. No to fajnie że droga była bezpieczna oby zawsze taka była. Tam wiara lubi bawić he he :* :* :* :*
Dopisane 26.03.2012r. o godz. 01:51:
bax napisał(a): Artur witaj :* Handra mnie dopadła i za nic nie chce odejśc:(...to pewnie przedświąteczny stres;) Ale,co tam--rękawy zakasane i po weekendzie czas na przygotowania.
Baxiu rozumiem Cię ale sama wiesz że pewnych rzeczy nie można zmienić. O praca pomoże Ci napewno na ten stres. Będzie dobrze :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Hegemonie czółk :) Widzę że muza leci i tak trymaj :)
Dopisane 26.03.2012r. o godz. 02:02:
sylvia napisał(a): Kochany Arturku :* :* :*
Sylwio Droga :* :* :* :* :* :* :* :* jak My uwielbiamy
wiosnę he he
Aha Wszyscy domownicy macie pozdrowienia od Naszego Przyjaciela Stasinka. Przy okazji mam Wam coś pokazać.
Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*