Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
6979
E
23 marca 2012r. o 8:52
Hegemon napisał(a): P.S.
A Królewna Śnieżka będzie już pasować E ? : )

Pomyślmy... doświadczona przez los, dobre serce, pomagała innym, pozytywnie nastawiona do świata...może być :) :)

Dopisane 23.03.2012r. o godz. 08:52:

A i najważniejsze, Jej historia kończy się optymistycznie :)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2951
#Anonim2951 nieaktywny
23 marca 2012r. o 9:01
I niech wszyscy będą ...

Czego wszystkim pozytywnym, i sobie również, życzę : )
6979
E
23 marca 2012r. o 9:06
O, i tej wersji Hegemonie się trzymamy :) Uciekam, delektować się dzisiejszym dniem :)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
4834
#nieznajomy nieaktywny
24 marca 2012r. o 8:56
Witam Artura :* i całą resztę :)
co tu tak puściutko, hyy ?? pobudka !!
Arturo,wczoraj bez problemu dotarłam do "domu",noc była ciepła i pełno ludzi wracało z "Ogródka piwnego",pozdrawiam :*
7612
bax
25 marca 2012r. o 10:15
Artur witaj :* Handra mnie dopadła i za nic nie chce odejśc:(...to pewnie przedświąteczny stres;) Ale,co tam--rękawy zakasane i po weekendzie czas na przygotowania.
Enej 'a piosenki mi na głowe właża...

Miłego dnia Tobie:* i wszystkim życzę:)
3186
#arturkedzia nieaktywny
26 marca 2012r. o 2:02
E napisał(a): Sylvio :* Hegemonie :) no dobrze :* :D pozdrowiam siedzących "w krzakach" :D :D Miłego dzionka :) :) :)

Witam Wszystkich !
Na ile mogłem to wykorzystałem tą piękną pogodę szczególnie wczoraj byłem długo na spacerku. Nawet ból ucha mi nie przeszkał w dialektowaniu się tym gorącym słonecziem. Wiecie że Święta też mają być takie ciepłe ?. Ma być + 23. To już kawka na dworze będzie możliwa.

E znamy ich ? Też pozdrawiam tych w krzakach he he :* :* :*

Dopisane 26.03.2012r. o godz. 01:28:

nieznajomy napisał(a): co tu tak puściutko, hyy ?? pobudka !!
Arturo,wczoraj bez problemu dotarłam do "domu",noc była ciepła i pełno ludzi wracało z "Ogródka piwnego",pozdrawiam :*

Nieznajomy trzeba się dotleniać o z Ciebie biorą przykład i poszli na spacer. No to fajnie że droga była bezpieczna oby zawsze taka była. Tam wiara lubi bawić he he :* :* :* :*

Dopisane 26.03.2012r. o godz. 01:51:

bax napisał(a): Artur witaj :* Handra mnie dopadła i za nic nie chce odejśc:(...to pewnie przedświąteczny stres;) Ale,co tam--rękawy zakasane i po weekendzie czas na przygotowania.

Baxiu rozumiem Cię ale sama wiesz że pewnych rzeczy nie można zmienić. O praca pomoże Ci napewno na ten stres. Będzie dobrze :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Hegemonie czółk :) Widzę że muza leci i tak trymaj :)

Dopisane 26.03.2012r. o godz. 02:02:

sylvia napisał(a): Kochany Arturku :* :* :*

Sylwio Droga :* :* :* :* :* :* :* :* jak My uwielbiamy
wiosnę he he

Aha Wszyscy domownicy macie pozdrowienia od Naszego Przyjaciela Stasinka. Przy okazji mam Wam coś pokazać.

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
3118
#sylvia nieaktywny
26 marca 2012r. o 7:28
Witam :*
Arturze :* :* :*
Dzisiaj E siedzi w krzaczorch :> :D :* Piękne słoneczo zagląda przez okno :)
2951
#Anonim2951 nieaktywny
26 marca 2012r. o 9:58
sylvia napisał(a): ... Dzisiaj E siedzi w krzaczorch ...

Ciekawe po co ? : )

Czółko pozytywni.

Dopisane 26.03.2012r. o godz. 09:58:

silver : )

Dlaczego nie odsłaniasz rąbka tajemnicy ? : )

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.