Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
~zraniona niezalogowany
18 marca 2012r. o 12:27
arturkedzia napisał(a):

Ranna wróciłaś a do mnie to już nic nie piszesz tylko z Grzdylem się umawiasz ? :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

*
upssssssss,zlapales mnie ;( przed Toba to sie nic nie ukryje :D Witam Cie.... :* :* :* Tutaj tyle osob o Ciebie dba,ze ja to maly rodzynek pomiedzy nimi i jeszcze zauwazysz ze sie nie przywitam ;( nie dobra jestem wiem ;( ale znajac Ciebie wybaczysz mi i za to masz .... :* :* :* :* :* Wrocilam ze zlym humorem bo nie wiem czy do konca pozalatwiane sprawy,poczatek maja bede musiala znowu jechac w zaleznosci od odpowiedzi,a na nie musze do 4 tygodni poczekac :| Chcialam wczoraj napisac ale Vipo mnie dlugo molestowal (na telefonie) ze zapomnialam napisac ;D ;D ;D ;D ;D ;D To wszytsko jego wina ;) Pozdrawiam Cie i twoja rodzine :* :*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~zraniona niezalogowany
18 marca 2012r. o 12:40
Ps.Z Grzdylem sie nie umawialam ;) Tylko zaproponowalam mu zeby sie wina napil,po tym jak powiedzial ze jestem brzydka... wtedy z pewnoscia mu sie spodobam.... :D :D :D :D ja tez tak robie zanim w lustro zajrze :D :D :D :D :D :] :] :] :] No co... taka mala pomoc jest kazdemu potrzebna od czasu do czasu :D
Milego dnia Arturku :* :*
7612
bax
18 marca 2012r. o 19:30
Zraniona,wróciłaś :| witaj :* :D
Artur :*
Chyba polubię weekendy ;) zwłaszcza te ciepłe,pogodne :D ,no ale jako "forumowa maruda" ;) ---wiaaaateeeereeek mi przeszkadzał,a jak owieje to łoooj ;) :D a,ogólnie to wybyczyłam się :) a Ty;)

Jutro " do kieratu" ;) ...
Pozdrawiam i zdrówka życzę Wszystkim :*
Uważajcie na wiatry ;) :D bo,ja się zaprawiłam:(...pogoda zdradliwa :) ...

Dopisane 18.03.2012r. o godz. 19:30:

doprawiłam :| ,i już poprawiłam :) ale rymuję :| :D no nic...
Pa :* spokojnej nocy :)
7632
#VIP007 nieaktywny
18 marca 2012r. o 23:08
Witaj Arturze :* to znowu ja :] cieszę się z naszego spotkania w dniu dzisiejszym,miło było po rozmawiać w miłym towarzystwie :D Czas minął nam jak zawsze szybciutko ale to co zostało uchwycone w obiektywie zostanie na zawsze :D i to jest wspaniałe. Za pomniałem Ci powiedzieć ale myślę ,że zima została już w górach tam ją dziś widziałem :D :] [img=1332108064_h2i6xy7.jpg]

i tak jak rozmawialiśmy zamieszczam fotki ze spotkania w dniu dzisiejszym,,,trzymasz się bardzo dobrze Arturze Waleczny i tak trzymaj dalej :D :D [img=1332108246_n7dksxk.jpg]
[img=1332108298_u035nj0.jpg]

pozdrawiam i życzę pogodnej nocy zdrówka i uśmiechu :* :* ,,Dobranoc :*
3145
#hemi nieaktywny
18 marca 2012r. o 23:14
witam was:)

Fotki bardzo fajne i widac ,że arturo sie trzyma i tak ma być:)
A ja wczoraj m.in podziczał,ze znajomymi w terenie,nie powiem faaaajno było i przy okazji wrzucaj foto dla nautów a przede wszystkim dla prezesa:):)[img=1332108737_7gvzknf.jpg]

Dopisane 18.03.2012r. o godz. 23:12:

PÓŹNIEJ BYŁO DUUUUUŻO BŁOTA:)[img=1332108775_s4rge64.jpg]

Dopisane 18.03.2012r. o godz. 23:14:

DRUGI PLAN: PRZEJADE CZY NIE PRZEJADĘ...
PIERWSZY PLAN: WIOOOOOOOSNA:d[img=1332108840_thob6mq.jpg]

Dopisane 18.03.2012r. o godz. 23:14:

A NA KONIEC PIERWSZE W TYM ROKU I PIERWSZE OD DAWNA...OOOGNIIIICHOOOO:)[img=1332108885_b74kp7u.jpg]

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~ niezalogowany
19 marca 2012r. o 8:46
Arturze Drogi, korzystajac z Twojej goscinnosci, skladam najlepsze zyczenia Twojemu Tatusiowi z okazji jego Swieta Patronalnego sw. Jozefa. Niech za wstawiennictwem tak Wielkiego Patrona Pan Bog obdarza Pana Jozefa hojnymi i szczodrymi laskami, i zachowa Go w dobrym zdrowiu przez dlugie, dlugie lata. Sto lat Panie Jozefie.
4834
#nieznajomy nieaktywny
19 marca 2012r. o 10:40
Witam :)
Wszystkiego dobrego dla P.Józefa :* :* :*
4067
#zraniona nieaktywny
19 marca 2012r. o 10:44
Arturku ja podpisuje sie pod Tyldy zyczeniami :* Zycze Wam milego slonecznego dnia i goraco Was pozdrawiam :* :* :*
Jak zwykle sie zapomnialam przywitac ;) Dzien dobry wszystkim :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.