Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
7632
#VIP007 nieaktywny
26 marca 2012r. o 19:03
Hej Arturze Waleczny ,,witaj,,-widzisz nie mogę się już nigdzie schować nawet tutaj wkopią starego kunia :D :D ,,,E"" jest nie samowita i wspaniała,a nawet umie czytać miedzy wierszami i uważaj bo w myślach też czyta :D :D Cóż jak widzisz wszystkim nam latka lecą ale wiesz powiem Ci że dzięki tak miłej paczce rżę jak młody żrebak :D :D :D
&feature=player_embedded#!
pozdrawiam Cię cieplutko życząc zdrówka oraz pozdrowienia dla Domowników
:* :* :*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3186
#arturkedzia nieaktywny
27 marca 2012r. o 2:39
VIP007 napisał(a): Hej Arturze Waleczny ,,witaj,,-widzisz nie mogę się już nigdzie schować nawet tutaj wkopią starego kunia :D :D ,,,E"" jest nie samowita i wspaniała,a nawet umie czytać miedzy wierszami i uważaj bo w myślach też czyta :D :D Cóż jak widzisz wszystkim nam latka lecą ale wiesz powiem Ci że dzięki tak miłej paczce rżę jak młody żrebak :D :D :D

Witam Wszystkich !
VIPO7 Przyjacielu lata nam lecą i to jest wkurzające he he. Wcale mnie nie dziwi że to wł. E . Ona ma ponad przeciętną intuicję i inteligencję więc dla niej takie odkrycie to nie było nic trudnego. Ja jak widzisz na końcu się zorientowałem ale myślę że mi wybaczysz tą zwłokę.

To ile to już latek minęło ,,źrebaczku,, he he nieważne. Nie zmieniaj swojego podejścia do życia do ludzi ważne na ile się czujesz a nie ile masz lat. My tu wszyscy ,,rżymy,, to jak wlazłeś między wrony to musisz krakać jak i ony he he.

Ja Ci może wiele nie życzę ale konkretnie. Przedewszystkim życzę Ci zdrowia, uśmiechu na co dzień, ładnej stabilizacji w życiu osobistym i spełnienia wszystkich i tych ,,źrebięcych,, i tych poważnych marzeń których jeszcze nie zrealizowałeś. Wiem że to było przed wczoraj ale co tam przecież możesz Urodziny i trzy dni obchodzić no nie ? No to teraz tańce :

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
27 marca 2012r. o 6:48
arturkedzia napisał(a): ...Wiem że to było przed wczoraj ale co tam przecież możesz Urodziny i trzy dni obchodzić no nie ?

No właśnie ! Jak za starych dobrych czasów , jak świętować to przynajmniej tydzień :D
Miłego dnia :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
3118
#sylvia nieaktywny
27 marca 2012r. o 13:49
Witam wszystkich wiosennie :*
Hegemon napisał(a): silver : ) Dlaczego nie odsłaniasz rąbka tajemnicy ? : )
Hegemonie bo my kobiety lubimy być tajemnicze ;)
&list=FLs9Ibiw_PX105ePmzqjDOYw&index=2&feature=plpp_video
6979
E
27 marca 2012r. o 14:55
arturkedzia napisał(a): E , Ona ma ponad ...

No wiecie Chłopaki, tak o mnie plotkować :| Ile mam, tyle mam ;( ale żeby tak od razu na forum publicznym :D :D :D
Arturze :D :* :* Domownicy :* :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
5183
magnum44
27 marca 2012r. o 17:33
E napisał(a): ... ale żeby tak od razu na forum publicznym :D :D :D ...

Hi hi hi :D:D

Skromność to wrodzona cecha naszej E:*

Witam Art:*:* i Domownicy:*:*

Piękny dzień, co ja piszę :| :|

Przepiękny!! Oby więcej takich:):)

Korzystajmy z niego, póki się nie skończył:)

&feature=related :* :*

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
7632
#VIP007 nieaktywny
27 marca 2012r. o 19:59
arturkedzia napisał(a):
VIP007 napisał(a): możesz Urodziny i trzy dni obchodzić no nie ? No to teraz tańce :
:D :D Dziękuję Arturze za mega super życzenia :* kurcze to dziś już świętuję 2 dzień uufff jeszcze jeden dzionek i wystarczy bo się za jadę ;) ;) ach Przyjacielu widzisz czas jest ulotny ,a jak sobie przypomnę naszą eskapadę na Wrocław :D :D dobre ,miłe czasy ,,chmm kiedy to było... :] :] Pozdrawiam i dużo,dużo zdrówka życzę :*
ach te kobiety :D :D są jak odbezpieczony karabin /nigdy nie wiesz kiedy wypalą// :D :D
&feature=related
3186
#arturkedzia nieaktywny
28 marca 2012r. o 1:31
sylvia napisał(a): Witam :*
Arturze :* :* :*
Dzisiaj E siedzi w krzaczorch :> :D :* Piękne słoneczo zagląda przez okno :)

Witam Wszystkich !
Dziś wiele Wam nie nap. bo od godziny coś dziwnego się ze mną dzieje. Mam dziwne skurcze tak wygląda jakby mi się cewnik przytkał ;( Jest jeszcze inna możliwość ale ta jest najbardziej prawdopodobna.

Sylwio Droga :* :* :* :* :* :* :* oj one chyba z Gochą na zmianę siedzą w tych krzakach he he

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza