Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
6979
E
28 marca 2012r. o 7:09
arturkedzia napisał(a): ... coś dziwnego się ze mną dzieje.

Kochany :* :* :*, trzeba natychmiast zadziałać, żeby ewentualną biedę odgonić :)
Ty chyba najlepiej wiesz, co w takich sytuacjach robić, więc wieczorkiem czekamy na dobre wieści :) :) :) Domownicy :* :*
&feature=related

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3118
#sylvia nieaktywny
28 marca 2012r. o 8:09
arturkedzia napisał(a):
sylvia napisał(a): Witam :*
Arturze :* :* :*
Dzisiaj E siedzi w krzaczorch :> :D :* Piękne słoneczo zagląda przez okno :)

Witam Wszystkich !
Dziś wiele Wam nie nap. bo od godziny coś dziwnego się ze mną dzieje. Mam dziwne skurcze tak wygląda jakby mi się cewnik przytkał ;( Jest jeszcze inna możliwość ale ta jest najbardziej prawdopodobna.

Sylwio Droga :* :* :* :* :* :* :* oj one chyba z Gochą na zmianę siedzą w tych krzakach he he

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Witam :*
Kochany Arturze :* :* :* :* :* buziaczki co by te skurcze minęły :* :* :* a wiesz ja troche tak koło tych krzaczków chodze i chodze, dziewczyny tam siedzą a ja mam nadzieję że mnie zaproszą bo w taką piękną pogodę to miło spędzać czas ma łonie natury :D
2951
#Anonim2951 nieaktywny
28 marca 2012r. o 8:41
sylvia napisał(a): ... ja troche tak koło tych krzaczków chodze i chodze, dziewczyny tam siedzą a ja mam nadzieję że mnie zaproszą bo w taką piękną pogodę to miło spędzać czas ma łonie natury :D

Magowie od pogody przewidują w najbliższych dniach ochłodzenie i opady śniegu silver : )

P.S.
Czółko pozytywni ( tudzież miłośniczki krzaków ) : )
3118
#sylvia nieaktywny
28 marca 2012r. o 8:55
Hegemon napisał(a):
Magowie od pogody przewidują w najbliższych dniach ochłodzenie i opady śniegu silver : )

Ojej aleś mnie teraz zmartwił :(
Dziewczyny prosze szybko mnie zaproście żebym zdążyła się nacieszyć słoneczkiem :)
2951
#Anonim2951 nieaktywny
28 marca 2012r. o 9:18
silver : )

Czółko : )
~Gocha niezalogowany
28 marca 2012r. o 9:38
Artucho, nawet się nie waż chorować :> :> :> Bo wiesz mietła ..jak żywa ;)
A co Wy mnie tam w moje krzaki szurgacie he ? :> :> :D :D

&feature=related
2951
#Anonim2951 nieaktywny
28 marca 2012r. o 10:02
Może szykują "drapaka" ? : )

~Gocha niezalogowany
28 marca 2012r. o 10:08
To jeszcze pół biedy ..gorzej jak będą mieli duże oczy jak gajowy :| :| :D :D

&feature=related

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza