magnum44 napisał(a): Przyznam się bez bicia, że konszachty w Warszawce mam! :P W weekend będzie pięknie! :):)
Korzystaj więc z pogody i wygrzewaj się w promieniach słonka ile wlezie! :):)
Witam Wszystkich !
Znów parę dni mnie tu nie było ale widzę że dobrze sobie radziliście. Mi jak zwykle brakuje czasu a też zdarza mi się zwyczajnie zasnąć przed kompem gdy jestem przemęczony a ostatnio tak mi się zdarzało bo miałem dużo pracy komputerowej, którą na szczęście już skończyłem. Pod koniec miesiąca będę wiedział czy z tej pracy będą jakieś efekty. Trzymajcie kciuki żeby tak było.
Magnum44 no fakt napewno masz konszakty bo pogoda np. w sobotę była super mimo że po południu było pochmurno. Siedziałem na dworze ile się dało zgodnie z Twoją sugestią Dzięki :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 02.10.2012r. o godz. 03:45:
VIP007 napisał(a): :D kliknij poniższy link i pokręć się w kółeczko w Kaplicy Sekstyńskiej ,fajowa prezentacja.Teraz miło jest po wspominać miniony urlopik :D oj działo się działo :D
VIPO7 prezentacja jest ok ale ja narazie opanowuję myszę bo mi strasznie lata he he :) I lato poleciało :)
Dopisane 02.10.2012r. o godz. 03:50:
Hegemon napisał(a): Artur,
pistolecik zapomniał dopisać, że słoneczko będzie trochę "śpiące" : )Czółko pozytywni : )
Hegemonie tak ja teraz he he. Czółko :)
Dopisane 02.10.2012r. o godz. 03:54:
E napisał(a): Artur :* wychodź z krzaczorów, widzę Cię :D :D
Domownicy :*
E też Cię widziałem ale musiałem uciekać z powrotem w krzaczory he he :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 02.10.2012r. o godz. 04:00:
roky napisał(a): Hejka :)
Ech,w końcu wiem co to te "krzaczory" :) :) :)
Ale nie wiesz że to te z bagien w Kraśniku he he :)
Dopisane 02.10.2012r. o godz. 04:03:
Jowita napisał(a): Nareszcie w domciu i normalnie można pisać :D Miłego dnia kochani :*
Jowita czyli gdzieś wyjeżdżałaś ? :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*