To ja skromnie powiem, dzień dobry, miłego dnia życząc:)
Arturze :*
Magnum :*
Hegemonie, a nie, :)
Domownicy :* :D
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Witam serdecznie :*
Tak Arturze byłam u wnucząt 2 tygodnie.Ten mój mały terrorysta robi się coraz grzeczniejszy. Było nawet " babciuś nie jedź ja Ci dam kase i nie musisz iść do pracy". I po przyjeździe się rozchorowałam. Pomału wracam do zdrówka. W poniedziałek do pracy czas wracać. Uważaj na siebie bo pogoda zdradliwa, a mnie się czepia już każda horera ;( Arturze :* :* :* :* :* :* hihi odrabiam buziole :D
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Witaj Arturze Waleczny :* :D koncertowo tutaj u Ciebie :D siwy dym i zapałki ;) dołączam się na wesoło
Są 90-te urodziny dziadka. Jasiu przychodzi do niego i mówi:
- Dziadziuś, mam dwie wiadomości - dobrą i złą, którą wolisz najpierw?
- Dobrą.
- Na twoich urodzinach będą striptizerki!
- Oooo, bardzo fajnie. A ta zła?
- Będą w twoim wieku!
:D :D
miłego wieczoru życzę i zdrówka ,pozdrowienia dla rodziców Arturze :*
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.