Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3186
#arturkedzia nieaktywny
7 października 2012r. o 23:22
Hegemon napisał(a): Zauważyłeś Artur, że myszka mruczy jak kot i jest ... : )
Czółko pozytywni : )

Witam Wszystkich !
Hegemonie teraz już wiemy że to przez wspomnienia i rozumiem ją doskonale bo ja też uwielbiam koty od dziecka co widać na moim zdjęciu. Już ich nie mam dlatego też czasem sobie przypominam czasy gdy żyły i dawały mi chwile radości . A Ty jakie lubisz zwierzęta ?. Czółko :) Ps. Ale dajecie czadu z Magnum44 :)

Dopisane 07.10.2012r. o godz. 23:22:

magnum44 napisał(a): Art, teraz to poczułam się zażenowana, bo jakoś do tej pory... Kocham koty, są cudowne.

Magnum44 ja też kotki uwielbiam ale narazie nie mam. sorki , miało być tak : ]...Nie jeden ,,kot,, marzy o takiej myszce :* :* :* :* :* :* :* :* :*. Wiadomo to o duże koty mi chodziło he he :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5183
magnum44
7 października 2012r. o 23:28
arturkedzia napisał(a): Ps. Ale dajecie czadu z Magnum44 :)

Art:*

Aj tam zaraz czadu, tak sobie cichutko gramy! ;)

Dobrej nocy:*:*:*:*:*:*

&feature=related
Na noc tak grzecznie;)

Dopisane 07.10.2012r. o godz. 23:28:

P.S. Kawalarzu, dobrze wiem o jakie "koty" Ci chodziło! Mrrr... :*

A miało być tak grzecznie!;)

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
3186
#arturkedzia nieaktywny
8 października 2012r. o 0:27
E napisał(a): To ja skromnie powiem, dzień dobry, miłego dnia życząc:)
Arturze :*

E a ja skromnie odpowiem. Dzień dobry. Ten tydzień jest bardzo ważny wiemy dla kogo ? Myślisz że na koniec tygodnia będziesz Nas witać ku naszer radości tak :To ja skromnie powiem, dzień dobry, dziś jest wspaniały dzień bo Rocky samodzielnie wyszedł z domu. :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 08.10.2012r. o godz. 00:01:

Jowita napisał(a): Witam serdecznie :*
Tak Arturze byłam u wnucząt 2 tygodnie. I po przyjeździe się rozchorowałam. Pomału wracam do zdrówka. W poniedziałek do pracy czas wracać. Uważaj na siebie bo pogoda zdradliwa, a mnie się czepia już każda horera ;( Arturze :* :* :* :* :* :* hihi odrabiam buziole :D

Jowito no patrz. Chyba zacznę dorabiać jako jasnowidz he he. iMy niestety musimy bardziej uważać na zdrowie i uważamy ale często wirusy są od nas cwańsze. Obyś w tym i przyszłym roku już nie chorowała i miała siłę na tego kochanego łobuza. A teraz to co ja lubię najbardziej czyli :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 08.10.2012r. o godz. 00:09:

VIP007 napisał(a): Witaj Arturze Waleczny :* :D koncertowo tutaj u Ciebie :D siwy dym i zapałki ;) dołączam się na wesoło

VIPO7 tak Hegemon z Magnum44 dbają o mocne uderzenie. Twój kawał też jest dobry, dziadek ma moc he he :)

Dopisane 08.10.2012r. o godz. 00:25:

magnum44 napisał(a): Aj tam zaraz czadu, tak sobie cichutko gramy! ;)
Kawalarzu, dobrze wiem o jakie "koty" Ci chodziło! Mrrr... :*

Magnum44 słuchałem waszych muz. propozycji. Dla mnie była ostra więc dajecie czadu :) To teraz musisz na te ,, koty,, uważać he he :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 08.10.2012r. o godz. 00:27:

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
5183
magnum44
8 października 2012r. o 5:06
arturkedzia napisał(a): To teraz musisz na te ,, koty,, uważać he he :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Art, witaj o poranku:*:*:*:*:*:*

Uważam cały czas, bo...

&feature=related :| :|

Wspaniałego dnia:*

Domownicy :*

2951
#Anonim2951 nieaktywny
8 października 2012r. o 7:58
Lubię jeże.

Czółko pozytywni : )
5183
magnum44
8 października 2012r. o 20:13
Arturze, wybacz!
Zapomniałam, że nie tylko mój syn Artur, ale i Ty - Przyjacielu masz w tym dniu imieniny!
;(;(

Jednak moje sny są... heh!

Kochany solenizancie z szóstego października!
Zdrówka przede wszystkim i uśmiechu:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

3186
#arturkedzia nieaktywny
9 października 2012r. o 3:34
Hegemon napisał(a): Lubię jeże. Czółko pozytywni : )

Witam Wszystkich !
Hegemonie jakie jeże ? Czółko :)

Dopisane 09.10.2012r. o godz. 03:34:

magnum44 napisał(a): Arturze, wybacz!
Zapomniałam, że nie tylko mój syn Artur, ale i Ty - Przyjacielu masz w tym dniu imienin

Jednak moje sny są... heh!

Kochany solenizancie z szóstego października!
Zdrówka przede wszystkim i uśmiechu:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

Magnum44 Co tu wybaczać. Bardzo dziękuję Ci za te życzenia imieninowe :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
6979
E
9 października 2012r. o 9:11
Arturze:* to i ja się biję w piersi, mea culpa, ale Ty wiesz, że ja Ci przez cały rok dobrze życzę :* :* :* :*
Domownicy :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.