E napisał(a): To ja skromnie powiem, dzień dobry, miłego dnia życząc:)
Arturze :*
E a ja skromnie odpowiem. Dzień dobry. Ten tydzień jest bardzo ważny wiemy dla kogo ? Myślisz że na koniec tygodnia będziesz Nas witać ku naszer radości tak :To ja skromnie powiem, dzień dobry, dziś jest wspaniały dzień bo Rocky samodzielnie wyszedł z domu. :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 08.10.2012r. o godz. 00:01:
Jowita napisał(a): Witam serdecznie :*
Tak Arturze byłam u wnucząt 2 tygodnie. I po przyjeździe się rozchorowałam. Pomału wracam do zdrówka. W poniedziałek do pracy czas wracać. Uważaj na siebie bo pogoda zdradliwa, a mnie się czepia już każda horera ;( Arturze :* :* :* :* :* :* hihi odrabiam buziole :D
Jowito no patrz. Chyba zacznę dorabiać jako jasnowidz he he. iMy niestety musimy bardziej uważać na zdrowie i uważamy ale często wirusy są od nas cwańsze. Obyś w tym i przyszłym roku już nie chorowała i miała siłę na tego kochanego łobuza. A teraz to co ja lubię najbardziej czyli :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 08.10.2012r. o godz. 00:09:
VIP007 napisał(a): Witaj Arturze Waleczny :* :D koncertowo tutaj u Ciebie :D siwy dym i zapałki ;) dołączam się na wesoło
VIPO7 tak Hegemon z Magnum44 dbają o mocne uderzenie. Twój kawał też jest dobry, dziadek ma moc he he :)
Dopisane 08.10.2012r. o godz. 00:25:
magnum44 napisał(a): Aj tam zaraz czadu, tak sobie cichutko gramy! ;)
Kawalarzu, dobrze wiem o jakie "koty" Ci chodziło! Mrrr... :*
Magnum44 słuchałem waszych muz. propozycji. Dla mnie była ostra więc dajecie czadu :) To teraz musisz na te ,, koty,, uważać he he :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 08.10.2012r. o godz. 00:27:
Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*