Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
6979
E
14 października 2012r. o 9:47
Bardzo chętnie, tyle, że z tym oddaniem, to miał być fortel, do wspólnej konsumpcji, tego co upichciłaś :D :*
Miłego dzionka:)
Arturze:*
Domownicy :*
[img=1350200870_d3w38f6.jpg]

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5183
magnum44
14 października 2012r. o 10:03
E napisał(a): Bardzo chętnie, tyle, że z tym oddaniem, to miał być fortel, do wspólnej konsumpcji, tego co upichciłaś :D :*

:| :|
Ale tego we wtorek/środę już nie będzie, bo moje dziecko ma "wilczy" apetyt!
Przygotuję coś innego, specjalnego i... nie koniecznie wybuchowego!:D:D

Dzisiaj ja "biegam" za Tobą:*

Art:*:*

Coś dla Ciebie na dzisiaj, jest co pooglądać!
Autka świetne;):P

&feature=branded

Domownicy:*:*

Radosnego dnia!

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
3186
#arturkedzia nieaktywny
15 października 2012r. o 3:26
Hegemon napisał(a):
magnum44 napisał(a): No co...? ; )
Ależ nic ... : )
P.S.
Właśnie widzę Artur : )
Czółko pozytywni : )

Witam Wszystkich !
Hegemonie przemyślałem ostatnio to wszystko i myślę że ten ,,kot,, miałby dobrze u Magnum44. A Ty jak myślisz ? :)

Dopisane 15.10.2012r. o godz. 03:09:

magnum44 napisał(a): [Art:*:* Coś dla Ciebie na dzisiaj, jest co pooglądać! Autka świetne;):P

&feature=branded

Magnum44 furki super ale kto je prowadził ? to faktycznie coś dla mnie są trzy i bardzo sexowne he he. Nie masz czasem do nich adresu ? :* :* :* :* :* :*

Dopisane 15.10.2012r. o godz. 03:21:

E napisał(a): Bardzo chętnie, tyle, że z tym oddaniem, to miał być fortel, do wspólnej konsumpcji, tego co upichciłaś :D :*

E czytam i robię się głodny tylko to już pewnie sprawa nie aktualna ? :*

Dopisane 15.10.2012r. o godz. 03:26:

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :*
5183
magnum44
15 października 2012r. o 21:13

Ciebie, jako "cymesa" zostawię sobie na... deser:P [czytaj: później:*]

7612
bax
15 października 2012r. o 22:36
Witaj Artur :*
Mało mnie tu wybacz:* :(...
Zaczęła się jesień,a wraz z nią szkoła...-wiersze,literki ,cyferki itd.,no,idzie obłędu dostac' ;) ..ale przynajmniej coś się dzieje każdego dnia i... czasami mamy niezły ubaw :) :D
Artur:* Pozdrawiam'y Was :) :) :*
Pogody i zdrówka Wam życzymy:* :)
5183
magnum44
15 października 2012r. o 23:14
arturkedzia napisał(a):
Magnum44 furki super ale kto je prowadził ? to faktycznie coś dla mnie są trzy i bardzo sexowne he he. Nie masz czasem do nich adresu ? :* :* :* :* :* :*
E czytam i robię się głodny tylko to już pewnie sprawa nie aktualna ? :*

Nie zauważyłam kto je prowadził... takie piękne były! :P
Adresu nie podały, ale następnym razem je "przycisnę"... do muru! :D:D
[img=1350335026_u9eke4u.jpg]

Jedzonko... zawsze aktualne! Bynajmniej u mnie:P
Następnym razem przyrządzę Ci "szarpańce" - ponoć mniamuśne;) i dietetyczne, jakby co!

Co dzisiaj posłuchamy? ;)

&feature=related
Chyba zbyt "wyuzdane"?! :|

Może to...

&feature=related
Nie ma to, jak stare dobre AC/DC :P

2951
#Anonim2951 nieaktywny
16 października 2012r. o 8:14
arturkedzia napisał(a): ... przemyślałem ostatnio to wszystko i myślę że ten ,,kot,, ...

No nie wiem Artur : )

P.S.
Bo jak widzę "jęzor" do podłogi to ... : )

Czółko pozytywni : )

7632
#VIP007 nieaktywny
16 października 2012r. o 15:00
Witaj Arturze Waleczny witajcie zrzeszeni i nie zrzeszeni nie będę tego pisać każdemu z osobna na priva tak jak sobie tu co niektórzy życzą tak aby forum wyglądało całuśnie i wszystko na oki.Arturze dzisiaj moja rola tutaj się kończy ,ku zapewne radości innych nie będę tutaj mielić głupot i przytakiwać na prywatnych koncertach życzeń .Myślałem ,że forum to dialog ludzi potrafiących pogadać ,podpowiedzieć czy służyć radą ,myliłem się .Masz mojego @ ,oraz tel. jestem w zasięgu .Wszystkim tutaj poznanym ,życzę owocnej działalności na forum ,no i powodzenia 3majcie się cieplutko.
Jak komuś się to nie podoba co napisałem to może mnie sobie zmoderować do woli- ku swojej racji stanu i zadowoleniu.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza