Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
5183
magnum44
20 października 2012r. o 10:55
arturkedzia napisał(a): ... Ten będzie piękny. Ja zamierzam skorzystać ze słonka ile się da i Wam też polecam bo to już pewnie ostatni taki ciepły i słoneczny będzie :)

Art:*:*:*:*:*:*

Skorzystamy na pewno:)

Wspaniałego weekendu!

Domownicy:*:*

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3186
#arturkedzia nieaktywny
22 października 2012r. o 1:40
Hegemon napisał(a): [ Postaram się wszystko wytłumaczyć poniższym klipem : ) Czółko pozytywni : )

Witam Wszystkich !
Tak jak Wam też radziłem korzystałem cały wekend z pięknego słońca ale chyba przesadziłem bo coś mnie powoli bierze. No ale to już tak będzie to nie lato co roku to przeżywam więc nie ma problemu.

Hegemonie temat zamknięty. Czółko :)

Dopisane 22.10.2012r. o godz. 01:40:

magnum44 napisał(a): [ Skorzystamy na pewno:)

Magnum44 byłaś na długim spacerze ? :* :* :* :* :* :* :*

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
5183
magnum44
22 października 2012r. o 23:33
arturkedzia napisał(a): Magnum44 byłaś na długim spacerze ? :* :* :* :* :* :* :*

Art:*:*:*

Byłam i nacieszyłam oczy pięknymi kolorami!
Bardzo podobały mi się też odgłosy spadających liści:):)

Pozdrawiam Cię i ślę buziole:*:*:*:*:*:*

Również buziaczki dla Twoich Rodziców:*:*:*:*

&feature=related

&feature=related
Pamiętasz to?

Dobrej nocy:*

3186
#arturkedzia nieaktywny
23 października 2012r. o 1:58
magnum44 napisał(a): Byłam i nacieszyłam oczy pięknymi kolorami!
Bardzo podobały mi się też odgłosy spadających liści:):)

Pozdrawiam Cię i ślę buziole:*:*:*:*:*:*

Witam Wszystkich !
Magnum44 wierzę Ci na słowo . U mnie są tylko drzewa i krzewy owocowe ale też mają piękne jesienne barwy. W tym roku to mamy wyjątkowo piękną polsą złotą jesień więc mamy się czym zachwycać no nie ? Oczywiście akurate utworki oba pamiętam i lubię. :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :*
5183
magnum44
23 października 2012r. o 17:21
arturkedzia napisał(a): W tym roku to mamy wyjątkowo piękną polsą złotą jesień więc mamy się czym zachwycać no nie ? Oczywiście akurate utworki oba pamiętam i lubię. :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Masz rację Art! :*:*
Dawno nie było tak pięknej jesieni, prawdziwej złotej i polskiej!

Cieszę się, że je lubisz:):*:*

Mam teraz ful pracy i ledwo co daję radę, ale jakoś wybrnę;)
Jak zwykle!
Ten tydzień, szczególnie pracowity zakończę w sobotę, a niedziela... no właśnie!

;)

&feature=related

Nawet nie mam czasu na szklaną pogodę.... iii tam i tak jej nie lubię!

Art i Domownicy :*:*:*:*:*:*

Pogody ducha w niepogodę!

6979
E
23 października 2012r. o 18:21
Całą niedzielę spędziłam na świeżym powietrzu (taką mam nadzieję ;D), rozkoszując się słonkiem:)
Arturze:*dbaj o siebie:)
Domownicy:*
magnum44 napisał(a): Mam teraz ful pracy i ledwo co daję radę, ale jakoś wybrnę;)
Jak zwykle!
Ten tydzień, szczególnie pracowity zakończę w sobotę, a niedziela... no właśnie!

A co to jakaś "plaga egipska" :| :D
Magnum:* jak my nie damy rady, to kto da :D

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
23 października 2012r. o 21:57
magnum44 napisał(a): ... , a niedziela... no właśnie!

No właśnie !!! Niedziela :) Kurde jakoś tak lubię Maleńczuka i Waglewskiego , a szczególnie w :

No właśnie !!! To jak , niedziela ? My z Artuchem obrabiać będziemy innym tyły , a moja Ukochana donosić będzie ciągle nowy zestaw win , z Twoją pomocą Przyjaciółko :* A jak Prezes będzie w dobrym humorze , to może też dostaniecie po kielichu. :D Dobranoc Przyjaciele :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
5183
magnum44
23 października 2012r. o 23:43
Pannazdzieckiem napisał(a):
No właśnie !!! To jak , niedziela ? ... z Twoją pomocą Przyjaciółko :* A jak Prezes będzie w dobrym humorze , to może też dostaniecie po kielichu. :D Dobranoc Przyjaciele :)

Niedziela?
Yes, yes, yes!:):)
Chętnie pomogę E:*
Już my we dwie poprawimy mu humor... jakby nie miał;)

Duecik M&W też lubię!

;)

Hmmm... tylko nie wiem, czy Art lubi?! :| :|

Ale na dobry sen "zapuszczę" coś...

&feature=related

&feature=relmfu

No dobra, już znikam;)

&feature=relmfu

:* :* :* :* :* :*

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza