arturkedzia napisał(a): ... Ten będzie piękny. Ja zamierzam skorzystać ze słonka ile się da i Wam też polecam bo to już pewnie ostatni taki ciepły i słoneczny będzie :)
Art:*:*:*:*:*:*
Skorzystamy na pewno:)
Wspaniałego weekendu!
Domownicy:*:*
Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
#arturkedzia nieaktywny 22 października 2012r. o 1:40
Hegemon napisał(a): [ Postaram się wszystko wytłumaczyć poniższym klipem : ) Czółko pozytywni : )
Witam Wszystkich !
Tak jak Wam też radziłem korzystałem cały wekend z pięknego słońca ale chyba przesadziłem bo coś mnie powoli bierze. No ale to już tak będzie to nie lato co roku to przeżywam więc nie ma problemu.
#arturkedzia nieaktywny 23 października 2012r. o 1:58
magnum44 napisał(a): Byłam i nacieszyłam oczy pięknymi kolorami!
Bardzo podobały mi się też odgłosy spadających liści:):)
Pozdrawiam Cię i ślę buziole:*:*:*:*:*:*
Witam Wszystkich !
Magnum44 wierzę Ci na słowo . U mnie są tylko drzewa i krzewy owocowe ale też mają piękne jesienne barwy. W tym roku to mamy wyjątkowo piękną polsą złotą jesień więc mamy się czym zachwycać no nie ? Oczywiście akurate utworki oba pamiętam i lubię. :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :*
arturkedzia napisał(a): W tym roku to mamy wyjątkowo piękną polsą złotą jesień więc mamy się czym zachwycać no nie ? Oczywiście akurate utworki oba pamiętam i lubię. :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Masz rację Art! :*:*
Dawno nie było tak pięknej jesieni, prawdziwej złotej i polskiej!
Cieszę się, że je lubisz:):*:*
Mam teraz ful pracy i ledwo co daję radę, ale jakoś wybrnę;)
Jak zwykle!
Ten tydzień, szczególnie pracowity zakończę w sobotę, a niedziela... no właśnie!
;)
&feature=related
Nawet nie mam czasu na szklaną pogodę.... iii tam i tak jej nie lubię!
Art i Domownicy :*:*:*:*:*:*
Pogody ducha w niepogodę!
Całą niedzielę spędziłam na świeżym powietrzu (taką mam nadzieję ;D), rozkoszując się słonkiem:)
Arturze:*dbaj o siebie:)
Domownicy:*
magnum44 napisał(a): Mam teraz ful pracy i ledwo co daję radę, ale jakoś wybrnę;)
Jak zwykle!
Ten tydzień, szczególnie pracowity zakończę w sobotę, a niedziela... no właśnie!
A co to jakaś "plaga egipska" :| :D
Magnum:* jak my nie damy rady, to kto da :D
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
#Pannazdzieckiem nieaktywny 23 października 2012r. o 21:57
magnum44 napisał(a): ... , a niedziela... no właśnie!
No właśnie !!! Niedziela :) Kurde jakoś tak lubię Maleńczuka i Waglewskiego , a szczególnie w :
No właśnie !!! To jak , niedziela ? My z Artuchem obrabiać będziemy innym tyły , a moja Ukochana donosić będzie ciągle nowy zestaw win , z Twoją pomocą Przyjaciółko :* A jak Prezes będzie w dobrym humorze , to może też dostaniecie po kielichu. :D Dobranoc Przyjaciele :)
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Pannazdzieckiem napisał(a):
No właśnie !!! To jak , niedziela ? ... z Twoją pomocą Przyjaciółko :* A jak Prezes będzie w dobrym humorze , to może też dostaniecie po kielichu. :D Dobranoc Przyjaciele :)
Niedziela?
Yes, yes, yes!:):)
Chętnie pomogę E:*
Już my we dwie poprawimy mu humor... jakby nie miał;)
Duecik M&W też lubię!
;)
Hmmm... tylko nie wiem, czy Art lubi?! :| :|
Ale na dobry sen "zapuszczę" coś...
&feature=related
&feature=relmfu
No dobra, już znikam;)
&feature=relmfu
:* :* :* :* :* :*
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.