VIP007 napisał(a): ... Jak komuś się to nie podoba co napisałem to może mnie sobie zmoderować do woli- ku swojej racji stanu i zadowoleniu.
Zastosowana autokorekta
Pannazdzieckiem napisał(a): ...nie można się przecież obrażać o pierdoły
E napisał(a): .. I tu, choć rzadko mi się to zdarza, mogłabym się z Tobą zgodzić ...
magnum44 napisał(a): Art:*:* Ciebie, jako "cymesa" zostawię sobie na... deser:P [czytaj: później:*]
bax napisał(a): Witaj Artur :* Mało mnie tu wybacz:* :(... Zaczęła się jesień,a wraz z nią szkoła...-wiersze,literki ,cyferki itd.,:)
magnum44 napisał(a): Art:*:*Jedzonko... zawsze aktualne! Bynajmniej u mnie:P Następnym razem przyrządzę Ci "szarpańce" - ponoć mniamuśne;) i dietetyczne, jakby co!
Hegemon napisał(a): No nie wiem Artur : )P.S. Bo jak widzę "jęzor" do podłogi to ... : )
VIP007 napisał(a): .Arturze dzisiaj moja rola tutaj się kończy ,kuprzytakiwać na prywatnych koncertach życzeń .Myślałem ,że forum to dialog ludzi potrafiących pogadać ,podpowiedzieć czy służyć radą.
arturkedzia napisał(a): ... Nie za bardzo wczoraj zaszalałeś z tym moderowaniem ? :) ...
arturkedzia napisał(a): Szkoda że nie masz adresu do tych seksownych lasek bo może miał bym okazję wypróbować swoją metodę leczenia paraliżu he he. :)
arturkedzia napisał(a): Magnum44 Nie wiem co to są te szarpańce ale wiem że jak Ty je zrobisz to będzie ,,dietetyczne niebo w gębie,, :* :* :* :*
Hegemon napisał(a): Staram się być tylko konsekwentny, a z szaleństwem mi nie do twarzy Artur : ) Czółko pozytywni : )
magnum44 napisał(a): Jak tylko się da, zdobędę dla Ciebie ten adres! :)
Dziekuję:*
Pamiętam dobrze jakie obawy miałeś przed szpinakiem:D:D
Jednak, jak usłyszałam: "Mama dawaj drugiego" to... mrrr!
Serce mi koziołka wywróciło!
Art, słodkich snów:*:*:*:*:*:*
arturkedzia napisał(a): ... Czółko :) ...