Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
16 października 2012r. o 22:17
VIP007 napisał(a): ... Jak komuś się to nie podoba co napisałem to może mnie sobie zmoderować do woli- ku swojej racji stanu i zadowoleniu.

Aj tam Pioter , nie można się przecież obrażać o pierdoły , dajżesz spokój , Heguś nie jest taki zły , tylko czasami ...ica Go bierze , Ciebie z resztą też, ale to przecież bardzo ludzkie :) Dobranoc :)

Zastosowana autokorekta

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
6979
E
16 października 2012r. o 22:26
Pannazdzieckiem napisał(a): ...nie można się przecież obrażać o pierdoły

I tu, choć rzadko mi się to zdarza, mogłabym się z Tobą zgodzić :D
Dobrej nocy Domownicy :* :* :*
&feature=related

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
16 października 2012r. o 22:47
E napisał(a): .. I tu, choć rzadko mi się to zdarza, mogłabym się z Tobą zgodzić ...

Promień , dla każdego , jest tylko Jeden :* I potwierdza się to w wielu dziwacznych stanach naszego życia .
Dziękuję Jedyna :* za to , że jesteś , bez Ciebie byłbym tylko ... samą ułomnością , a tak , to wciąż mam szansę na ... :* Dobranoc Buziaczkowcy , czy jak to się tam mówi :D . Prezesie , teraz Ty :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
3186
#arturkedzia nieaktywny
17 października 2012r. o 0:34
magnum44 napisał(a): Art:*:* Ciebie, jako "cymesa" zostawię sobie na... deser:P [czytaj: później:*]

Witam Wszystkich !
Magnum44 nie ma sprawy bycie deserem nawet mi odpowiada he he. Szkoda że nie masz adresu do tych seksownych lasek bo może miał bym okazję wypróbować swoją metodę leczenia paraliżu he he. :)

Dopisane 16.10.2012r. o godz. 23:37:

bax napisał(a): Witaj Artur :* Mało mnie tu wybacz:* :(... Zaczęła się jesień,a wraz z nią szkoła...-wiersze,literki ,cyferki itd.,:)

Baxiu nic nie szkodzi jak wiesz nasz domek jest otwarty a pisanie tu nie jest obowiązkiem tylko dobrowolną decyzją . Piszesz kiedy masz czas i ochotę. Wiadomo że szkoła to dużo obowiązków ale Ty jak zawsze dasz sobie radę :* :* :* :* :*

Dopisane 16.10.2012r. o godz. 23:49:

magnum44 napisał(a): Art:*:*Jedzonko... zawsze aktualne! Bynajmniej u mnie:P Następnym razem przyrządzę Ci "szarpańce" - ponoć mniamuśne;) i dietetyczne, jakby co!

Magnum44 Nie wiem co to są te szarpańce ale wiem że jak Ty je zrobisz to będzie ,,dietetyczne niebo w gębie,, :* :* :* :*

Dopisane 17.10.2012r. o godz. 00:06:

Hegemon napisał(a): No nie wiem Artur : )P.S. Bo jak widzę "jęzor" do podłogi to ... : )

Hegemonie ja myślę że ten ,,jęzor,, jest objawem dobrego zdrowia psychicznego i fizycznego takiego ,,kota,, he he nie uważasz ?. Czółko :) Ps. Nie za bardzo wczoraj zaszalałeś z tym moderowaniem ? :)

Dopisane 17.10.2012r. o godz. 00:32:

VIP007 napisał(a): .Arturze dzisiaj moja rola tutaj się kończy ,kuprzytakiwać na prywatnych koncertach życzeń .Myślałem ,że forum to dialog ludzi potrafiących pogadać ,podpowiedzieć czy służyć radą.

VIPO7 już kilka razy na ten temat rozmawialiśmy . Pamiętasz ? emocje są tu zbędne. Słowo klucz to dystans. Liczę że jak emocje opadną to zmienisz zdanie :)

Dopisane 17.10.2012r. o godz. 00:34:

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
2951
#Anonim2951 nieaktywny
17 października 2012r. o 8:31
arturkedzia napisał(a): ... Nie za bardzo wczoraj zaszalałeś z tym moderowaniem ? :) ...

Staram się być tylko konsekwentny, a z szaleństwem mi nie do twarzy Artur : )

Czółko pozytywni : )
5183
magnum44
19 października 2012r. o 0:35
arturkedzia napisał(a): Szkoda że nie masz adresu do tych seksownych lasek bo może miał bym okazję wypróbować swoją metodę leczenia paraliżu he he. :)

Jak tylko się da, zdobędę dla Ciebie ten adres! :)

arturkedzia napisał(a): Magnum44 Nie wiem co to są te szarpańce ale wiem że jak Ty je zrobisz to będzie ,,dietetyczne niebo w gębie,, :* :* :* :*

Dziekuję:*
Pamiętam dobrze jakie obawy miałeś przed szpinakiem:D:D
Jednak, jak usłyszałam: "Mama dawaj drugiego" to... mrrr!
Serce mi koziołka wywróciło!

Heh...

To teraz muzyczka!

Przypomniało mi się stare nagranie

&feature=related

Tak lubię muzykę ZZ Top, a teksty mają takie... różne ;)

Art, słodkich snów:*:*:*:*:*:*

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
3186
#arturkedzia nieaktywny
20 października 2012r. o 2:40
Hegemon napisał(a): Staram się być tylko konsekwentny, a z szaleństwem mi nie do twarzy Artur : ) Czółko pozytywni : )

Witam Wszystkich !
Hegemonie nie bardzo rozumiem ale przyjmuję do wiadomości. Czółko :)

Dopisane 19.10.2012r. o godz. 03:45:

magnum44 napisał(a): Jak tylko się da, zdobędę dla Ciebie ten adres! :)
Dziekuję:*
Pamiętam dobrze jakie obawy miałeś przed szpinakiem:D:D
Jednak, jak usłyszałam: "Mama dawaj drugiego" to... mrrr!
Serce mi koziołka wywróciło!

Art, słodkich snów:*:*:*:*:*:*

Magnum44 nie trudź się one zbyt daleko mieszkają.
Wtedy obawy miałem a teraz jestem spokojny i wiem że moja reakcja będzie podobna jak wtedy :* :* :* :* :* :* :* :*

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 20.10.2012r. o godz. 02:40:

Miłego wekendu Wszystkim życzę. Ten będzie piękny. Ja zamierzam skorzystać ze słonka ile się da i Wam też polecam bo to już pewnie ostatni taki ciepły i słoneczny będzie :)
2951
#Anonim2951 nieaktywny
20 października 2012r. o 8:44
arturkedzia napisał(a): ... Czółko :) ...

Postaram się wszystko wytłumaczyć poniższym klipem : )

Czółko pozytywni : )
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.