arturkedzia napisał(a): U Ciebie św. już blisko ? szalejesz już trochę ? :* :* :*
Hmmm... drogi Przyjacielu, jakby Ci to wtłumaczyć... ;)
Czuję już święta, tym bardziej, że spadł śnieg:):)
Nigdy nie szaleję na święta i jeszcze Mamę muszę hamować z różnymi wymysłami!
Lubię na "ostatnią minutę":)
Buziaczki:*:*:*:*:*:*
Dbaj o siebie!
Domownicy:*:*
Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
Pani Justyno przepraszam że nie odpisuję ale na tamtym portalu moja klawiatura nie działa i dlatego nie mam jak Pani odp. na pytania. Proszę do mnie zadzwonić. To mój nr. 75 721 6768. Porozmawiamy i zobaczę czy mogę Pani pomóc w problemach które mi Pani przedstawiła :)
Dopisane 14.12.2012r. o godz. 01:49:
magnum44 napisał(a): :):) Hmmm... drogi Przyjacielu, jakby Ci to wtłumaczyć... ;) Czuję już święta, tym bardziej, że spadł śnieg:):)
Nigdy nie szaleję na święta i jeszcze Mamę muszę hamować z różnymi wymysłami! Lubię na "ostatnią minutę":
Buziaczki:*:*:*:*:*:* Dbaj o siebie!
Magnum44 Ty masz najlepszą metodę bezstresową he he. Ja też mamę próbuję powstrzymywać ale u mnie to nic nie daje mówi się co innego a szaleje się jak zawsze he he :* :* :* :*
Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
arturkedzia napisał(a): Magnum44 Ty masz najlepszą metodę bezstresową he he. Ja też mamę próbuję powstrzymywać ale u mnie to nic nie daje mówi się co innego a szaleje się jak zawsze he he :* :* :* :*
Art:*:* lubię żyć bez stresu.
Po co mam sobie komplikować dodatkowo życie - tyle sytuacji stresowych wokół nas!
Nie lubię też stresować innych:)
skorn napisał(a): niewiele, jestem niepokorny, chamski i najlepiej trzymac się ode mnie z daleka!
Art, nie wierz we wszystkie słowa tego dobrego Człowieka!
Zgodzę się tylko z tym, że "niepokorny" i to mi się podoba:)
Ten utwór poniżej zapuścił mi mój synek!
Utwór, jak utwór ale klip! :| :|
Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.