Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3186
#arturkedzia nieaktywny
20 grudnia 2012r. o 3:52
E napisał(a):
arturkedzia napisał(a): Robię wszystko żebym był gotów he he :*
I tak trzymaj :*

Witam Wszystkich !
Już szaleństwo zakupów się zaczęło. Przed wczoraj też byłem na zakupach. Ja zadowolony,Mama mniej he he. Teraz tylko na czas muszę ozdrowieć i mogę świętować. Wszystko jest na dobrej drodze adrenalina swoje robi he he :)

E bidzie się nie dajemy szczególnie w Święta. Będzie dobrze. :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 20.12.2012r. o godz. 03:50:

bax napisał(a): Witaj Artur:*
Wszędzie tak pięknie,świątecznie...aż się cieplutko na serduchu robi:)
Więc my też zaczynamy działac, jakieś tam ozdoby naszykowane...ale tradycyjnie "zabłysną" w wigilię :)
Tak więc "nerwy" w kieszeni i chaos opanowany :)

Artur:* zdrówka życzę Tobie,rodzinie i wszystkim domownikom i znajomym:* :*)
Pozdrawiam :)

Hej Baxiu ! Widzę że też szalejesz ja wszyscy. My dziś choinkę ubieramy tzn ja patrzę i doradzam a Tato ubiera he he. Ja Tobie i córkom przedewszystkim zdrówka życzę :* :* :* :* :*

Dopisane 20.12.2012r. o godz. 03:52:

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
6979
E
20 grudnia 2012r. o 21:58
arturkedzia napisał(a): E bidzie się nie dajemy szczególnie w Święta. Będzie dobrze. :*

Pewnie:) Arturze :* gdyby nie było nadziei na to, że będzie dobrze, to... :) :) :)
Od kilku dni "zaczarował" mnie ten utwór

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
3186
#arturkedzia nieaktywny
22 grudnia 2012r. o 3:37
E napisał(a): [Pewnie:) Arturze :* gdyby nie było nadziei na to, że będzie dobrze, to... :) :) :)
Od kilku dni "zaczarował" mnie ten utwór

Witam Wszystkich !
E to to nie byłoby niczego jak kiedyś mówił słynny pan Konowich he he. Nie dziwi mnie że zostałaś zaczarowana, piękny utworek :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :*
2951
#Anonim2951 nieaktywny
22 grudnia 2012r. o 10:23
Artur,
kolejny rok obecności w Twoim towarzystwie daje mi niesamowitego KOPA !
Ucałuj Rodziców oraz Siostrę i trzym się ciepło !

:*
6979
E
22 grudnia 2012r. o 20:47
Hegemon napisał(a): Artur :*

A o nas zapomniałeś ;( ;(

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
3186
#arturkedzia nieaktywny
23 grudnia 2012r. o 4:10
Hegemon napisał(a): Artur, kolejny rok obecności w Twoim towarzystwie daje mi niesamowitego KOPA !
Ucałuj Rodziców oraz Siostrę i trzym się ciepło ! :*

Witam Wszystkich !
Moi Drodzy Przyjaciele :
Dziś niedziela a jutro już rozpoczynamy święta. Dla mnie to trzeci tak piękny i uroczysty początek Świąt. Pasterka w której dzięki mojemu Wspaniałemu Przyjacielowi Stasinkowi będę mógł osobiście uczestniczyć. Obiecuję pomodlić się również w intencji istnienia naszego domku i Waszego zdrowia.

Niech Wigilia i święta Bożego Narodzenia upłyną Wam spokojnie i radośnie, oby Wasze marzenia zmieniły się w rzeczywistość, a sukcesy przerosły oczekiwania.
:* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Hegemonie Twój wpis jest balsamem na moje rozterki i wątpliwości mego dalśzego istnienia tu na forum. Jak widzisz to kop obustronny. Dzięki. :) Prośba spełniona Rodzice i siotra pozdrawiają. Czółko :)
6979
E
23 grudnia 2012r. o 10:07
arturkedzia napisał(a): Obiecuję pomodlić się również w intencji...

Dziękuję Arturze:*
Złóż ode mnie życzenia Wszystkim, którzy będą blisko Ciebie:)
Rodzice, Edyta, Stasinek i parę innych osób, które być może znam
:*:*
Domownicy, dziękuję Wam, za wszystko co dla mnie robicie, dziękuję, że Jesteście :* :* :*

Dopisane 23.12.2012r. o godz. 10:07:

"... zrozumiem, że do nich nie należę"
Nie dostaniesz, alE należysz, jak najbardziej :) :*

2945
Mgosia
23 grudnia 2012r. o 20:39
Arturze, z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia chcę Tobie i Twojej rodzinie złożyć serdeczne życzenia .
Przede wszystkim błogosławieństwa od Bożej Dzieciny, niech Was strzeże i prowadzi przez życie w zdrowiu, zgodzie i wzajemnej miłości :)
Zdrowych , pogodnych , rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia :)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.