Zauważyłam w innym temacie.
Dowody... chciałabym bardzo je poznać.
Pewnie to niemożliwe... cóż:(
Ja mam wiele, wiele innych dowodów!
Jeżeli chciałbyś o nich usłyszeć, to możemy się spotkać i je sobie przedstawić.
:)
Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
skorn napisał(a): niewiele, jestem niepokorny, chamski i najlepiej trzymac się ode mnie z daleka!
Witam Wszystkich !
W tym roku dużo dłużej dochodzę do siebie po tych ostatnich problemach zdrowotnych a jeszcze ucho mi w czapce owiało pięć dni temu. Od trzech dni zapuszczam krople i jest po prawa.
Mam nadzieję że do świąt będę już w dobrej formie. :)
Skornie To co nap. przyjmuję do wiadomości. Ja nie śledzę Twoich wpisów ale chyba jesteś popularny a napewno kontrowersyjny bo masz swoich zwolenników i przeciwników.
Nie rozumiem tylko dlaczego lepiej trzymać się od Ciebie z daleka ? :)
Dopisane 16.12.2012r. o godz. 03:42:
magnum44 napisał(a): Art:*:* lubię żyć bez stresu. Po co mam sobie komplikować dodatkowo życie - tyle sytuacji stresowych wokół nas!
Nie lubię też stresować innych:)
Art, nie wierz we wszystkie słowa tego dobrego Człowieka!
Zgodzę się tylko z tym, że "niepokorny" i to mi się podoba:)
Ten utwór poniżej zapuścił mi mój synek!
Utwór, jak utwór ale klip! :| :|
Magnum44 Ty masz idealne podejście do Świąt . Każdy by chciał tak umieć. Pewnie wiele osób Ci zazdrości takiego podejścia. Nie znam Skorna ale skoro Ty tak piszesz to jest pewne, że tak jest. Może kiedyś w realu potwierdzimy to zdanie ? :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 16.12.2012r. o godz. 03:52:
~ napisał(a):
skorn napisał(a):
arturkedzia napisał(a): Cześć Skorn :) Co u Ciebie słychać ?
jestem chamski
Zgadzam się.
Hej GP :) Jak ja pamiętam to Ty też kiedyś do aniołków nie należałeś he he . Teraz to nie wiem jak jest bo też Cię nie śledzę. :)
arturkedzia napisał(a): Mam nadzieję że do świąt będę już w dobrej formie. :)
My też mamy taką nadzieję, bo wiesz to taki czas, że...
Arturze :*
Domownicy :*
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
arturkedzia napisał(a): Magnum44 Ty masz idealne podejście do Świąt . Każdy by chciał tak umieć. Pewnie wiele osób Ci zazdrości takiego podejścia.
Art:*:* czy idealne? Nie wiem!
To raczej pojęcie względne, bo każdy ma swoje wizje.
Z tą zazdrością byłabym ostrożna;)
Wiesz ile muszę się "nawalczyć" z Mamą - sam masz podobnie - i nie zawsze wygrywam wszystko, ale małymi kroczkami idę do przodu:):)
Już dawno odeszłam od zasady... masz, obrazek!
Wiele pokazuje...
[img=1355765293_2qsuija.jpg]
arturkedzia napisał(a): Nie znam Skorna ale skoro Ty tak piszesz to jest pewne, że tak jest.
Tak, tak, tak!
Niepokorny to Młodzieniec, ale bardzo Dobry Człowiek z Niego!
arturkedzia napisał(a): Może kiedyś w realu potwierdzimy to zdanie ? :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Oby było nam to dane:):)
Bardzo bym chciała!
Pozdrawiam Cię serdecznie:*:*:*:*:*:*
Buziaczki dla Twoich wspaniałych Rodziców:*:*
Domownicy:*:*
Zarzucę Ci moją ulubienicę, jej głos i muzyka towarzysząca jest dla mnie balsamem:)
Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
hemi napisał(a): Witam Arturze:) Coś mi sie wydaje,że niedługo zawitamy,szczególnie jak będzie Stasinek,bo mamy pewne zaległości,pewnie wiesz jakie:) I sie nam roztopy zrobiły,ech kicha:( Jaaa chcęęę śnieeegu:)
Witam Wszystkich !
CHemi oczywiście że pamiętam o tych zaległościach he he ale czy je zrealizujemy tym razem to zależy od Stasinka i jego planów świątecznych. Będzie co ma być. Ja też lubię śnieg w Święta ale bez niego może będzie bęzpieczniej na drogach a to jest też ważne.
Dopisane 19.12.2012r. o godz. 03:37:
E napisał(a):
arturkedzia napisał(a): Mam nadzieję że do świąt będę już w dobrej formie. :)
My też mamy taką nadzieję, bo wiesz to taki czas, że...
E że zdrowie jest szczególnie potrzebne he he. Robię wszystko żebym był gotów he he :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 19.12.2012r. o godz. 03:55:
magnum44 napisał(a):
Wiesz ile muszę się "nawalczyć" z Mamą - sam masz podobnie - i nie zawsze wygrywam wszystko, ale małymi kroczkami idę do przodu:):)
.
arturkedzia napisał(a): Może kiedyś w realu potwierdzimy to zdanie ? :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Oby było nam to dane:):) Bardzo bym chciała!
Magnum44 z Mamą prowadzę walkę codziennie np. w czasie obiadu gdy odmawiam jak już jestem najedzony a mama nadal kontynułuje karmienie he he. Co do spotkania to też nie widzę problemu. :* :* :* :* :* :* :* :*
Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :*
arturkedzia napisał(a): Robię wszystko żebym był gotów he he :*
I tak trzymaj :*
:D;)
Domownicy :*
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Witaj Artur:*
Wszędzie tak pięknie,świątecznie...aż się cieplutko na serduchu robi:)
Więc my też zaczynamy działac, jakieś tam ozdoby naszykowane...ale tradycyjnie "zabłysną" w wigilię :)
Tak więc "nerwy" w kieszeni i chaos opanowany :)
Artur:* zdrówka życzę Tobie,rodzinie i wszystkim domownikom i znajomym:* :*)
Pozdrawiam :)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.