arturkedzia napisał(a): ...z nadzieją że uda nam się zobaczyć między świętami np. u mnie
Arturze :* Ty wiesz, tajna akcja i wszystko jasne :|
Tu grab, tu grab :D
Domownicy :*
Jowitko :* bardzo mi przykro:(
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
E napisał(a): [cArturze :* Ty wiesz, tajna akcja i wszystko jasne :|
Tu grab, tu grab :D
Witam Wszystkich !
E tak też może być he he. Mamy też inne sposoby. Zobaczymy jak to wyjdzie. Dużo zależy od zdrowia i dysponowania wolnym czasem. Zadzw. gdy będę coś wiedział. :* :* :* :* :* :* :* :*
Hegemonie :| domek opuszczasz?
Jejku,to smutne...coraz mniej domowników zostaje :| ;)
Artur,co to się dzieje grypa "emigracyjna" czy jak ?no koniec świata był i to,nie jeden :D a,jakom sssstraszny "pechowiec" myślę,że ten Nowy Rok 2013 aż taaaakiiii pechowy nie będzię :| coo? :D
;)https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1HGLoUsSxi8#!
Pozdrawiam :)
Hegemon napisał(a): [
Czółko i żegnam pozytywni : )
Witam Wszystkich !
Hegemonie wprowadziłeś spore zamieszanie ale ja myślę że to chodzi o ten upływający rok tak ? . Czółko :)
Dopisane 31.12.2012r. o godz. 03:20:
bax napisał(a): Artur,co to się dzieje grypa "emigracyjna" czy jak ?no koniec świata był i to,nie jeden :D a,jakom sssstraszny "pechowiec" myślę,że ten Nowy Rok 2013 aż taaaakiiii pechowy nie będzię :| coo? :D
Baxiu to będzie dobry rok zobaczysz. Co do grypy to szaleje mnie też próbuje brać ale się bronię bo po nowym roku może uda się u mnie spotkanie zorganizować ze Stasinkiem. :* :* :*
Dopisane 31.12.2012r. o godz. 03:24:
erjotka napisał(a): Witajcie, wchodzę w Nowy Rok z nadzieją, z uśmiechem na ustach i pozytywną myślą.... Tego życzę również Wam! RJ
Eri dzięki tak trzymaj cały rok. Ja też będę się starał :* :* :*
Dopisane 31.12.2012r. o godz. 03:35:
magnum44 napisał(a):
Art, widzisz to, co ja widzę?!
Hegusiu, tak nie może być!
Dlaczego?
Bo, jak mawia GosiaM...
"W szkole życia nie ma wakacji ani zasad
Jeśli się dobrze wsłuchasz, dowiesz się o co w tym chodzi
Wyluzuj, wyrusz w podróż"
I nie wierz w to, że...
Na koniec pojechałam, a co?!
Arturze, u Ciebie w domku czuję się bezpieczna, bo wiem, że Ty zrozumiesz!:*:* Dopisane 31.12.2012r. o godz. 00:33:Mimo wszystko!
Magnum44 ja myślę że Hegemon żartuje w starym roku :)
Poszalałaś trochę tu z muzą he he. :* :* :* :* :* :* :*
arturkedzia napisał(a): ...mnie też próbuje brać ale się bronię
Znając Twój upór, to poradzisz sobie i z tym :)
Arturze :* mam wrażenie, że Hegemon nieobecny i tak będzie tu nad nami "czuwał" :)
Kochani Domownicy, trzymamy się, biedzie się nie dajemy i cały czas mamy...
:* :* :* :*
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.