arturkedzia napisał(a): ... Dla mnie to trzeci tak piękny i uroczysty początek Świąt...
:*:*
Arturze, dla mnie też!
Między innymi dzięki Tobie - Przyjacielu:*
Tobie i Twoim Rodzicom życzę radości i miłości oraz rodzinnego ciepła, którym emanujecie codziennie na tysiące kilometrów!
To wspaniałe!:*:*
Domownicy, Wam również życzę miłości i radości :*:*
Uwielbiam ten utwór! G_P zamieścił na muzyce, ale ja już wielokrotnie go słuchałam wcześniej, dużo wcześniej... nie mogłam się doczekać.
Bardzo mnie wzrusza pod każdym względem:)
Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
Witam wszystkich zrzeszonych i nie zrzeszonych ,witam Cię Arturze Waleczny .Dziś jest szczególny dzień i pozwolę sobie tutaj wkleić pewien znaleziony cytat,,
Dlaczego jest święto Bożego Narodzenia?
Dlaczego wpatrujemy się w gwiazdę na niebie?
Dlaczego śpiewamy kolędy?
Dlatego, żeby się uczyć miłości do Pana Jezusa.
Dlatego, żeby podawać sobie ręce.
Dlatego, żeby się uśmiechać do siebie.
Dlatego, żeby sobie przebaczać.
,,,,,,,
--w tym miejscu pozostaje mi tylko życzyć wszystkim zdrowych pogodnych Świąt Bożego Narodzenia i lepszego Nowego Roku ,,,
[img=1356349900_vdyk0yf.jpg]
Witam i dziękuję za piękne życzenia.Ja również składam Wam wszystkim wszystkiego najlepszego, samych radosnych chwil, zdrowia i spełnienia marzeń :* :* :*
Przepraszam, ale nie miałam dostępu do internetu,a jak już mam.....to ukradli samochód ;(
Arturze :* :* :* i wszyscy domownicy :* :*
Od Stasinka mam Wam do przekazania serdeczne pozdrowienia ...
Dziękuję i pozdrawiam :)
Witaj Artur:*
Nasze święta minęły miło :) ufff...jak dla mnie,to za dużo wolnego ;) i zmęczona tym jedzeniem ;) ...
Pozdrawiam Wszystkich :* :)
Dopisane 27.12.2012r. o godz. 21:16:
Jowita,oby odnalazło się auto ,trzymajcie się:* powodzenia:)
Jowita napisał(a): Witam i dziękuję za piękne życzenia.Ja również składam Wam wszystkim wszystkiego najlepszego, samych radosnych chwil, zdrowia i spełnienia marzeń :* :* :*
Przepraszam, ale nie miałam dostępu do internetu,a jak już mam.....to ukradli samochód ;(
Arturze :* :* :* i wszyscy domownicy :* :*
Witam Wszystkich !
I już jest po świętach. Nie wiem jak Wy ale ja chyba przytyłem trochę i już jestem na diecie he he.
Jowito bardzo proszę i dziękuję Tobie za życzenia. Co do auta to bardzo Ci współczuję na same święta masz taki kłopot.
Mam nadzieję że jednak auto się znajdzie. :* :* :* :* :* :*
Dopisane 28.12.2012r. o godz. 03:00:
bax napisał(a):
arturkedzia napisał(a): Od Stasinka mam Wam do przekazania serdeczne pozdrowienia ...
Dziękuję i pozdrawiam :)
Witaj Artur:*
Nasze święta minęły miło :) ufff...jak dla mnie,to za dużo wolnego ;) i zmęczona tym jedzeniem ;) ...
Baxiu bardzo proszę. Ja np. byłem zmęczony ale szczęśliwy.
Jeszcze odpoczywam. :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 28.12.2012r. o godz. 03:02:
Miłego dnia Wszystkim :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.