Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
5183
magnum44
23 grudnia 2012r. o 23:53
arturkedzia napisał(a): ... Dla mnie to trzeci tak piękny i uroczysty początek Świąt...

:*:*

Arturze, dla mnie też!
Między innymi dzięki Tobie - Przyjacielu:*

Tobie i Twoim Rodzicom życzę radości i miłości oraz rodzinnego ciepła, którym emanujecie codziennie na tysiące kilometrów!
To wspaniałe!:*:*

Domownicy, Wam również życzę miłości i radości :*:*

Uwielbiam ten utwór! G_P zamieścił na muzyce, ale ja już wielokrotnie go słuchałam wcześniej, dużo wcześniej... nie mogłam się doczekać.
Bardzo mnie wzrusza pod każdym względem:)

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3186
#arturkedzia nieaktywny
24 grudnia 2012r. o 4:13
Witam Wszystkich !
Moi Drodzy bardzo dziękuję Wszystkim za piękne życzenia świątecznu wysł. tu i na prv wiadomości :* :* :* :* :* :* :*
7632
#VIP007 nieaktywny
24 grudnia 2012r. o 12:52
Witam wszystkich zrzeszonych i nie zrzeszonych ,witam Cię Arturze Waleczny .Dziś jest szczególny dzień i pozwolę sobie tutaj wkleić pewien znaleziony cytat,,

Dlaczego jest święto Bożego Narodzenia?
Dlaczego wpatrujemy się w gwiazdę na niebie?
Dlaczego śpiewamy kolędy?

Dlatego, żeby się uczyć miłości do Pana Jezusa.
Dlatego, żeby podawać sobie ręce.
Dlatego, żeby się uśmiechać do siebie.

Dlatego, żeby sobie przebaczać.
,,,,,,,
--w tym miejscu pozostaje mi tylko życzyć wszystkim zdrowych pogodnych Świąt Bożego Narodzenia i lepszego Nowego Roku ,,,
[img=1356349900_vdyk0yf.jpg]
7612
bax
24 grudnia 2012r. o 18:15
Wesołych Świąt Bożego Narodzenia.Niech upłyną w miłej atmosferze,w zdrowiu i szczęściu :*
Pozdrawiam:)
3186
#arturkedzia nieaktywny
26 grudnia 2012r. o 4:10
E napisał(a):
arturkedzia napisał(a): Obiecuję pomodlić się również w intencji...

Dziękuję Arturze:*
Złóż ode mnie życzenia Wszystkim, którzy będą blisko Ciebie:)
Rodzice, Edyta, Stasinek i parę innych osób, które być może znam

Witam Wszystkich !

Od Stasinka mam Wam do przekazania serdeczne pozdrowienia z nadzieją że uda nam się zobaczyć między świętami np. u mnie.

E wszystko zostało spełnione, przekazane. Dzięki Stasinkowi kolejny raz miałem wyjątkowe Święta.

Dopisane 26.12.2012r. o godz. 04:10:

VIPO7 Bax dziękuję za piękne życzenia :)

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
5221
#Jowita nieaktywny
27 grudnia 2012r. o 15:31
Witam i dziękuję za piękne życzenia.Ja również składam Wam wszystkim wszystkiego najlepszego, samych radosnych chwil, zdrowia i spełnienia marzeń :* :* :*
Przepraszam, ale nie miałam dostępu do internetu,a jak już mam.....to ukradli samochód ;(
Arturze :* :* :* i wszyscy domownicy :* :*
7612
bax
27 grudnia 2012r. o 21:16
arturkedzia napisał(a):

Od Stasinka mam Wam do przekazania serdeczne pozdrowienia ...

Dziękuję i pozdrawiam :)
Witaj Artur:*
Nasze święta minęły miło :) ufff...jak dla mnie,to za dużo wolnego ;) i zmęczona tym jedzeniem ;) ...
Pozdrawiam Wszystkich :* :)

Dopisane 27.12.2012r. o godz. 21:16:

Jowita,oby odnalazło się auto ,trzymajcie się:* powodzenia:)
3186
#arturkedzia nieaktywny
28 grudnia 2012r. o 3:02
Jowita napisał(a): Witam i dziękuję za piękne życzenia.Ja również składam Wam wszystkim wszystkiego najlepszego, samych radosnych chwil, zdrowia i spełnienia marzeń :* :* :*
Przepraszam, ale nie miałam dostępu do internetu,a jak już mam.....to ukradli samochód ;(
Arturze :* :* :* i wszyscy domownicy :* :*

Witam Wszystkich !
I już jest po świętach. Nie wiem jak Wy ale ja chyba przytyłem trochę i już jestem na diecie he he.

Jowito bardzo proszę i dziękuję Tobie za życzenia. Co do auta to bardzo Ci współczuję na same święta masz taki kłopot.
Mam nadzieję że jednak auto się znajdzie. :* :* :* :* :* :*

Dopisane 28.12.2012r. o godz. 03:00:

bax napisał(a):
arturkedzia napisał(a): Od Stasinka mam Wam do przekazania serdeczne pozdrowienia ...
Dziękuję i pozdrawiam :)
Witaj Artur:*
Nasze święta minęły miło :) ufff...jak dla mnie,to za dużo wolnego ;) i zmęczona tym jedzeniem ;) ...

Baxiu bardzo proszę. Ja np. byłem zmęczony ale szczęśliwy.
Jeszcze odpoczywam. :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 28.12.2012r. o godz. 03:02:

Miłego dnia Wszystkim :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza