Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
6979
E
10 lutego 2013r. o 21:13
arturkedzia napisał(a): A Ty ile zjadłaś pączków ?

Jednego :) ale za to faworków, uwaga, własnej roboty, najadłam się bez umiarkowania :| :D
Mam nadzieję, że wiosna już niedługo zapuka do naszych okien i wtedy, Eeeech od razu się człowiekowi na duszy...cieplej zrobi, czego Tobie :* Domownikom :* i sobie życzę :)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7612
bax
13 lutego 2013r. o 19:50
Pączki były,ale ni jednego nie zjadłam :)
Dziś popiołem głowy posypane iii nie tylko...
Witaj Artur :*
Ja już mam serdecznie dosyc tej zimy,nooo śniegu...ale czekam niecierpliwie do wiosny :) "Marzenę"utopimy,to i wiosna przyjdzie :| ...
Trzymajcie się się cieplutko i zdrowiutko :*
Pozdrawiam :)
2951
#Anonim2951 nieaktywny
15 lutego 2013r. o 10:36
Zima wreszcie się skończy ... kiedyś : )

Czółko Artur, tudzież pozostali pozytywni : )

PS.
A tej Pani , co o sobie "zapomniała" :

:*

Dopisane 15.02.2013r. o godz. 10:36:

Kurde : )

Miało być :

* A to dla tej Pani , co o sobie "zapomniała" :

:*
3186
#arturkedzia nieaktywny
16 lutego 2013r. o 4:16
E napisał(a): [Mam nadzieję, że wiosna już niedługo zapuka do naszych okien i wtedy, Eeeech od razu się człowiekowi na duszy...cieplej zrobi, czego Tobie :* Domownikom :* i sobie życzę :)

Witam Wszystkich
E ja też już nie mogę doczekać się tej wiosny . Narazie mam smutne wiadomości sporo pogrzebów było w moim rejonie (zawały wylewy głównie). Najgorsze że wszystkie te osoby znałem. ;( Jeszcze mogły żyć a tak nagle odeszły. Wniosek z tego taki że liczy się to co dziś bo jutra może nie być. Myślę że też podzielaż moje zdanie ? :* :* :* :*

Dopisane 16.02.2013r. o godz. 04:12:

bax napisał(a): Pączki były,ale ni jednego nie zjadłam :)
Dziś popiołem głowy posypane iii nie tylko...
Witaj Artur :*
Ja już mam serdecznie dosyc tej zimy,nooo śniegu...ale czekam niecierpliwie do wiosny :) "Marzenę"utopimy,to i wiosna przyjdzie :| ...
Trzymajcie się się cieplutko i zdrowiutko :*
Pozdrawiam :)

Baxiu żałuj bo pączki były i są pyszne a Ty czemu nie jadłaś ?
Witaj w klubie fanów wiosny. I Marzenę i marzannę utopimy co się da aby ta wiosna już przyszła he he :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 16.02.2013r. o godz. 04:16:

Hegemon napisał(a): Zima wreszcie się skończy ... kiedyś : ) *

Hegemonie Twoja wróżba napewno się spełni he he. Czółko :)

Miłego wekendu Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :*
5183
magnum44
17 lutego 2013r. o 12:06
Art, witaj:*:*:*

Za oknem biało, ale wiosna baaardzo blisko:):)
Wskazuje na to wyraźnie zachowanie mojej ukochanej lokatorki:*

Mam nadzieję, że wszelkie wirusy i bakterie pogoniłeś precz i zdrowy jesteś:):)

Życzę Tobie i Twoim Rodzicom miłej niedzieli i dużo zdrówka:):)

I... moc buziaczków:*:*:*:*:*:*

;)

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
6979
E
17 lutego 2013r. o 21:39
arturkedzia napisał(a): ...bo jutra może nie być. Myślę że też podzielasz moje zdanie ?

Nikt z nas, nie zna czasu swojego odejścia, tak więc każdy dzień, to dar, który powinniśmy docenić i delektować się nim. A gdy zdarza się dzień nie najlepszy, to spróbować znaleźć w nim, choć maleńką cząstkę, która dałaby nam powód do uśmiechu.
Tego życzę Tobie Arturze :* Wam Kochani :* i sobie, a co, też :D

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
3186
#arturkedzia nieaktywny
18 lutego 2013r. o 3:04
magnum44 napisał(a): Art, witaj:*:*:* Za oknem biało, ale wiosna baaardzo blisko:):) Wskazuje na to wyraźnie zachowanie mojej ukochanej lokatorki:*
Mam nadzieję, że wszelkie wirusy i bakterie pogoniłeś precz i zdrowy jesteś:):) I... moc buziaczków:*:*:*:*:*:*

Witam Wszystkich !
Magnum44 tak blisko do wiosny ? ja też tak sobie marzę he he. A co to za lokatorka jasnowidzka jakaś ? he he.
Staram się być zdrowy he he . Narazie jest lepiej i staram się utrzymać ten stan, koniec z narzekaniem he he :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 18.02.2013r. o godz. 03:04:

E napisał(a): [Nikt z nas, nie zna czasu swojego odejścia, tak więc każdy dzień, to dar, który powinniśmy docenić i delektować się nim. A gdy zdarza się dzień nie najlepszy, to spróbować znaleźć w nim, choć maleńką cząstkę, która dałaby nam powód do uśmiechu.
Tego życzę Tobie Arturze :* Wam Kochani :* i sobie, a co, też :D

E Ładnie to opisałaś. Kurcze przysypia mi się to znak że idę coś we śnie na rozrabiać. Tam to chociaż robię co chcę he he :* :* :* :* :* :*

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
3145
#hemi nieaktywny
18 lutego 2013r. o 18:20
witam po wiekach Arturze :)
jak tam zima mija?

Widzę,ze temat t zyje :)

a ja musze pochwalić swa małzonke Kasię bo...ma skubana smyka do jazdy :)
napatrzyła się jak jeżdże i...wczoraj zaczęła trenować na lotnisku latanie boczurem i zmiany kierunków jazd przechodząc z jednego boczurka w drugi i...jak na pierwszy raz to...

Znajdź mi Arturze kobietę,która leci pełnym boczurem z prędkością ok.80-100km/h w kontrolowanym poślizgu :D :D
Takie rzeczy tylko moja Kasia:)

Szkoda,że na podwórku u Ciebie się tak nie da,zobaczył bys Kasie w akcji :)

a 7.03 ma egzamin na kat B :):)[img=1361208045_kckabww.jpg]

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza
REKLAMA Villaro zaprasza