Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3186
#arturkedzia nieaktywny
5 kwietnia 2013r. o 4:15
E napisał(a): Cieszę się, że wyniki są lepsze, cieszę się, że wracasz do domu :)
Śpij spokojniE :*

Witam Wszystkich !
Zgodnie z planem wróciliśmy w środę o 21.30 całkowicie wymęczeni Odrazu poszłem spać ale o szczegółach tu Wam nie nap bo były zbyt drastyczne sceny he he. Teraz jestem już trochę wypoczęty uśmiecham się ale w szpitalu miałem odwrotne odczucia. delikatnie to ujmując.

Mimo wielu ,,trudności,, cel został osiągnięty. Wyniki wyszły dobre a to jest było najważniejsze. Podano mi litr krwi. Teraz będę się pilnował brał żelażo itd żeby już drugi raz tam nie jechać bo to było ekstremalne przeżycie. Teraz powinno być już tylko lepiej.Bóg zapłać Wszystkim za modlitwy oraz trzymanie kciuków. Dzięki Waszemu wsparciu pokornie zniosłem wszystko bo wiedziałem że czekacie na dobre wiadomości. :)

E uwierz mi już dawno się tak nie cieszyłem, że wracam do domu do swojego łóżeczka. :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
6979
E
5 kwietnia 2013r. o 6:50
Hardkorze, pisze Magnum,
Arturze Waleczny, mówi VIP007.
Oboje mają rację :)
Mogę tylko powiedzieć "czapki z głów" i życzyć Ci, jak najszybszego powrotu do zdrowia:*:*
Po co żyjemy? żeby spełniać swoje i Innych...

Domownicy :* :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
5183
magnum44
5 kwietnia 2013r. o 9:32
arturkedzia napisał(a): Teraz jestem już trochę wypoczęty uśmiecham się...

I to jest bezcenne, super!
:*:*

arturkedzia napisał(a): Mimo wielu ,,trudności,, cel został osiągnięty.

Bardzo się cieszę z tego powodu:):)
Inni z pewnością też!

arturkedzia napisał(a): Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Tobie również Art:*:*

Wspaniałego, pełnego radości i Twoich uśmiechów!

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
3186
#arturkedzia nieaktywny
7 kwietnia 2013r. o 4:17
E napisał(a): Hardkorze, pisze Magnum,
Arturze Waleczny, mówi VIP007.
Oboje mają rację :)
Mogę tylko powiedzieć "czapki z głów" i życzyć Ci, jak najszybszego powrotu do zdrowia:*:*

Witam Wszystkich !
E oboje wiemy że tak nie powinno być. Szpital powinien inaczej się kojarzyć niż nie tylko mi ale wielu osobom się kojarzy. Fakt pomoc oczekiwaną otrzymałem i z tego się bardzo cieszę. a napewno zapamiętam ten pobyt do końca życia i bardziej docenię to że mogę być w domu. E takie kilka dni i faktycznie byłyby czapki z głów i nawet hejnał he he :*

Dopisane 07.04.2013r. o godz. 04:17:

magnum44 napisał(a):
arturkedzia napisał(a): Teraz jestem już trochę wypoczęty uśmiecham się...

I to jest bezcenne, super!
:*:*

arturkedzia napisał(a): Mimo wielu ,,trudności,, cel został osiągnięty.

Bardzo się cieszę z tego powodu:):)
Inni z pewnością też!

Magnum44 a ja z Wami cieszę się że mam to już za sobą a resztę dolegliwości wyleczy dom. :) :* :* :* :*

Miłego dnia i zdrówka Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :*
5221
#Jowita nieaktywny
7 kwietnia 2013r. o 13:01
Masz rację co do szpitala, niestety ;( Tam dopiero trzeba mieć "zdrowie".Zdrówka Arturze :) :* :* :*
6979
E
8 kwietnia 2013r. o 21:41
arturkedzia napisał(a): E takie kilka dni i faktycznie byłyby czapki z głów i nawet hejnał he

Ty już się uspokój z tym hejnałem :> :D :D
Jeszcze trochę pożyjemy, a może nawet, szczęście częściej się będzie do nas uśmiechało:)
W końcu optymizm, to podstawa :* :* :*
Domownicy :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
3186
#arturkedzia nieaktywny
10 kwietnia 2013r. o 3:17
Jowita napisał(a): Masz rację co do szpitala, niestety ;( Tam dopiero trzeba mieć "zdrowie".Zdrówka Arturze :) :* :* :*

Witam Wszystkich !
W poniedziałek był u mnie lekarz zbadać mnie i obejrzeć wyniki ze szpitala. Ustalił mi leczenie żołądka i dwunastnicy. Biorę od kilku dni leki i mogę powiedzieć że jest lekka poprawa. W przyszły wtorek będę miał kontrolne pobranie krwi i wyniki, które porównamy ze szpitalnymi.
To porównanie pokaże czy leczenie daje efekty czy nie. To tyle bieżących informacji. Ja narazie powoli dochodzę do siebie po szpitalu ale ogólnie czuję się już lepiej. Myślę że lepsza pogoda też ma na to wpływ. :)

Jowito masz 100% rację że trzeba mieć zdrowie dlatego ludzie zwykle za późno trafiają do szpitala często kiedy już jest za późno.na pomoc a to przez to że boją się szpitala. :)
:* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 10.04.2013r. o godz. 03:17:

E napisał(a): Ty już się uspokój z tym hejnałem :> :D :D
Jeszcze trochę pożyjemy, a może nawet, szczęście częściej się będzie do nas uśmiechało:)
W końcu optymizm, to podstawa :* :* :*
Domownicy :*

E no co, to jest bardzo ładny hejnał tylko że ostatni raz słuchany he he. Teraz kiedy minęło już kilka dni od tamtych zdarzeń to ja też myślę tak samo jak Ty i tego się trzymajmy :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Zdrówka i miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :*
6979
E
11 kwietnia 2013r. o 6:40
arturkedzia napisał(a): ... ja też myślę tak samo jak Ty i tego się trzymajmy :*

Arturze:* myślę(czasami mi się zdarza :D), że warto "trzymać się" wartości ponadczasowych :)

"Gdybym mówił językami ludzi i aniołów,
a miłości bym nie miał,
stałbym się jak miedź brzęcząca
albo cymbał brzmiący.
Gdybym też miał dar prorokowania
i znał wszystkie tajemnice,
i posiadał wszelką wiedzę,
i wszelką [możliwą] wiarę, tak iżbym góry przenosił.
a miłości bym nie miał,
byłbym niczym. "

Kochajmy więc siebie nawzajem, bo to daje "oprocentowanie" jakiego w żadnym banku nie dostaniemy:)
Domownicy:*

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza