Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
7632
#VIP007 nieaktywny
12 kwietnia 2013r. o 19:19
E napisał(a): Hardkorze, pisze Magnum,
Arturze Waleczny, mówi VIP007.
Oboje mają rację :)
:D :D Witajcie-dzięki E -raz mi się coś udało :D :D w końcu Artur jest Waleczny ,każdy jego dzień to walka ,,,,mam nadzieję ,że Arturze Waleczny ładowanie bateryjek przebiega bez zbędnych przepięć ;) ,znając Ciebie to jak zawsze wszystko pod kontrolą. :D :D [img=1365786919_k19jogg.jpg]

-a i ten obrazek powyżej to już mam nadzieję ,że przejdzie do historii :D :D wiosna już jest i daje o sobie znać ,robi się cieplutko ;)
Pozdrawiam wszystkich zrzeszonych i nie zrzeszonych -3majcie się ciepło i zdrowo :* :*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7612
bax
12 kwietnia 2013r. o 21:27
Witajcie :)
Mam tylko nadzieję,że wraz z tą wyczekiwaną prawdziwą wiosną,wszyscy wrócimy do formy...tzn.,do zdrowia i lepszego samopoczucia:)
Czego Wam i sobie ...
Artur:* domownicy pozdrawiam :)
5221
#Jowita nieaktywny
12 kwietnia 2013r. o 22:02
Arturze :* :* :* Niestety....dalej czerpię siły,przykład od Ciebie :* :* Nie zawsze mi to wychodzi,ale bardzo się staram :* :* :*
Baxiu wierzę w Twoje przepowiednie :*

Dopisane 12.04.2013r. o godz. 22:02:

VIPO mam prośbę do Ciebie.Kiedyś pisałeś chyba o zoo w Niemczech ,gdybyś był tak uprzejmy i podał mi stronkę, bo nie mogę sobie przypomnieć gdzie to było,Z góry bardzo Ci dziękuję :)
3186
#arturkedzia nieaktywny
13 kwietnia 2013r. o 3:53
E napisał(a): [Arturze:* myślę(czasami mi się zdarza :D), że warto "trzymać się" wartości ponadczasowych :)

Kochajmy więc siebie nawzajem, bo to daje "oprocentowanie" jakiego w żadnym banku nie dostaniemy:)
Domownicy:*

Witam Wszystkich !
Enie czasami tylko ciągle i zawsze coś mądrego wymyślisz tak jak teraz :* :* :* :* :*

Dopisane 13.04.2013r. o godz. 03:53:

VIP007 napisał(a): ,,,,mam nadzieję ,że Arturze Waleczny ładowanie bateryjek przebiega bez zbędnych przepięć ;) ,znając Ciebie to jak zawsze wszystko pod kontrolą. :D : :*

VIPO7 Teraz wszystko mam pod kontrolą. Lepiej późno niż wceie he he. Z dnia na dzie jest lekka poprawa i to mnie cieszy.Mam nadzieje że po wekendzie będę miał jeszcze lepsze wiaddomości. :) W końcu jest pogoda :)
7612
bax
13 kwietnia 2013r. o 23:45
Wróżką nie jestem :D i ...wiosna jakoś tak idzie i nie może trafic :| ...póki co,mamy przedwiośnie,ale grunt,że zima po woli odchodzi :)

Zdrowia życzę Wam i nam też:)
Arturze,teraz to najgorszy tzw.,"szok termiczny" przed nami:( siedlisko wirusów itd.,a do tego opady... i jakom "meteopata" ledwo zipię:(...oby do lepszej aury:*:)...
3186
#arturkedzia nieaktywny
14 kwietnia 2013r. o 2:23
bax napisał(a): Witajcie :)
Mam tylko nadzieję,że wraz z tą wyczekiwaną prawdziwą wiosną,wszyscy wrócimy do formy...tzn.,do zdrowia i lepszego samopoczucia:)

Wczoraj nie dokończyłem Wam odp bo było już późno. No w końcu mamy ciepło, dziś napewno pujdę na słoneczko czego i Wam życzę :)

Baxiu jest noc a ja już mam lepsze samopoczucie. Myślę że z radością przejdziemy ten szok termiczny he he. Ty też szybko dojdziesz do równowagi homeopatycznej :* :* :* :* :* :*

Dopisane 14.04.2013r. o godz. 02:23:

Jowita napisał(a): Arturze :* :* :* Niestety....dalej czerpię siły,przykład od Ciebie :* :* Nie zawsze mi to wychodzi,ale bardzo się staram :* :* :*

Jowito miło mi że tak napisałaś ale myślę że my tu wszyscy się motywujemy do walki bo każde z Nas ma jakieś problemy z którymi ciężko Nam sobie poradzić :* :* :* :* :* :* :* :*

Zdrówka i miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :*
3655
#Kava nieaktywny
16 kwietnia 2013r. o 11:26
Arturo - Kocurze ;)

Coś mi się wydaje, że to co robię można uznać za swego rodzaju tradycję.

Dziś mijają CZTERY LATA, jak ten temat gości na forum :)
To prawie 684 tys. wyświetleń, masa dobrych ludzi zgromadzonych wokół Ciebie i całe mnóstwo pozytywnej energii.

Oby tak dalej! :)

Pozdrawiam serdecznie Ciebie, Don Arturo - życząc dużo zdrowia oraz niesłabnącej wiary i optymizmu, którym wciąż zarażasz ludzi wokół siebie!
[img=1366104361_iwqyyuz.jpg]
7612
bax
16 kwietnia 2013r. o 21:32
Witaj Artur:* domownicy :)
Wiosna zagląda :) a,czy to wiosna,czy przedwiośnie :| ...póki co słoneczko dopisuje i chęci do prac w ogrodzie są :)
Ręce opadają,końca nie widac...ale jak to po zimie pracy multum:(....aaale jakoś to będzie,a będzie pięknie,kolorowo,zielono:)...
Pozdrawiam i zdrówka życzę :) :* jest zdrowie,to i siła jest iii jak siła,to i samopoczucie lepsze:)... i takiego Dobrego samopoczucia Wszystkim życzę :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.