Kava napisał(a): ...
Don Arturo, Kocurze - do zobaczenia!
Pannazdzieckiem napisał(a): Witaj Artur . Jestem nowy na forum i za namową wirtualnej przyjaciółki chciałem Ci życzyć miłego dnia.
arturkedzia napisał(a):
Za dobroć życzliwość i miłość ludzi którzy mnie otaczają tu na forum i ogólnie w codziennym życiu. 100% więcej dostaję , staram się ale pewnie nigdy nie będę się w stanie za wszystko odwdzięczyć. Mam szczęście w tym stanie mieć takie fajne życie, pewnie że wolałbym chodzić i się nie wyróżniać jednak jest jak jest na swój sposób żyję pełnią życia cieszy mnie każdy kolejny dzień i przebywanie wśród tylu fantastycznych ludzi. Przecież sam wiesz że opłaca się być optymistą i tak trzymaj
arturkedzia napisał(a): ... to wychodzi na to że jak ja zaczynałem do Ciebie już w szkole nie było .Pszczoły też już nie było a moją wychowawczynią była P. Łozowska uczyła teletransmisji i telekomutacji. Mnie też Śledziu uczył AT iMZT i sam wiesz że z nim nie było nudów. Do was mówił ,,gałganie,, ale widzę że się rozwijał przez te lata bo do nas jak ktoś źle odp. to mówił : czyt. z Lwowskim akcentem ,,Sinku ty beznadziejnie durny dupku parciany, gdzieś ty się takich głupot nauczył
siadaj dwója,, Takich histori było mnóstwo a do lusrta pogadać was wysyłał ?Mógłbym pisać jeszcze długo ale nie ma na to czasu.
arturkedzia napisał(a): Witam Wszystkich !
Ja tylko na chwilę. Wczoraj się opalałem, na pięknym słonku. Chcę szybko nabierać sił . Oby pogoda była. Fajnie znów być wśród Was. :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Zastosowana autokorekta