Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
5183
magnum44
7 czerwca 2013r. o 21:40
Arturze, będzie mi Ciebie bardzo brakowało - Przyjacielu;(

* * *
Bach Chopin Mozart
o Matko Najświętsza
jest jeszcze cisza
od muzyki większa…

Jan Twardowski

"Prawdziwa przyjaźń sięga nawet poza grób.
Przenosi się na drugą stronę życia i tam jeszcze bardziej rozkwita.
Prawdziwy Przyjaciel, umierając niesie w sercu tych, których umiłował, a wiemy, że tam – u Pana Boga – liczy się tylko miłość…"

Boli...

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2062
#bylu nieaktywny
7 czerwca 2013r. o 21:43
Chciałem coś napisać ale brak mi słów.

Napiszę tylko jedno:

Dziękuję Arturze!!!

Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.— Albert Einstein
3145
#hemi nieaktywny
7 czerwca 2013r. o 21:48
ktos nie ma dojazdu?

mam dwa miejsca wolne,wyjeżdżam ok.12:30 ,bo chcę być na miejscu troszkę wczesniej ,aby pogadać...
Podjadę pod adres i zabiorę z domku.
Żadnych kosztów.

Jak coś to czekam na kontakt tel/priv.

:( :( :(

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
3655
#Kava nieaktywny
7 czerwca 2013r. o 21:56
Wciąż nie mogę uwierzyć.

Kilka lat znajomości, powoli przeradzającej się w przyjaźń. Masa wysłanych i odebranych wiadomości. Ogrom emocji, pozytywnej energii i uczuć.
A każda rozmowa - to swoista lekcja. Lekcja życia.

Żadnej z nich nie zapomnę.

"..znajdę kogoś w podobnej sytuacji do mojej kogoś kto tak jak ja kiedyś chciał coś w swoim życiu polepszyć ale nie wiedział jak i gdzie tego szukać. Oddam mu te moje sprzęty, na początek mu to wystarczy. Pamiętam jak ryczałem gdy mogł. sobie sam wł. TV Wieżę, zadzw. To tak jakbym się znów urodził. Pan Bóg kazał się dzielić zresztą to przecież takie proste. . "

"..jestem przede wszystkim Twoim Przyjacielem a Przyjaciele są po to by sobie pomagać. "

"zawsze tak jest że jedna bieda to za mało musi być przynajmniej 3 wtedy jest ok. ale zobaczysz to w końcu minie bo przecież ciągle nie może być źle. [...] Razem będzie Nam lżej dzwigać ten bagaż."

"I tak trzymaj ja musiałem się tego nauczyć. Gdyby nie to już dawno bym zwariował.. [...] Ty dajesz radę. Ja też się bardziej staram dzięki Tobie.."

"Dziękuję, że mnie lubisz. Dziękuję, że znosisz moje złe nastroje. Dziękuję, że pozwalasz mi popełniać błędy. Dziękuję, że mi ich nie wytykasz. Dziękuję za zainteresowanie moją osobą. Dziękuję, że potrafisz mnie słuchać. Dziękuję, że nigdy nie wywierasz na mnie nacisku. Dziękuję za Twoją cierpliwość nawet wtedy, gdy sam siebie znieść nie mogę. Dziękuję, że zostawiasz mi wolną przestrzeń, w której mogę się rozwijać i zmieniać. Dziękuję, że mnie wspierasz niezależnie od okoliczności."

Niejednokrotnie wracałam do tych wiadomości. Często czerpałam z nich siłę czy motywację.

Będę czynić to nadal.

Don Arturo, Kocurze - do zobaczenia!
~ niezalogowany
7 czerwca 2013r. o 22:12
Wyrazy współczucia dla Rodziny i dla Was Domownicy ;(
~ niezalogowany
8 czerwca 2013r. o 0:17
[*]
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
8 czerwca 2013r. o 10:30
Kava napisał(a): ...
Don Arturo, Kocurze - do zobaczenia!

Dziękuję Kavo za przypomnienie :)

Do zobaczenia Drogi Prezesie, być może nie będziemy mieli czym patrzeć , ale Twego Ducha rozpoznam w każdym miejscu Wszechświata. Idę płakać dalej ;( ... miłego dnia Wam życzę Domownicy.

Dopisane 08.06.2013r. o godz. 07:55:

Pannazdzieckiem napisał(a): Witaj Artur . Jestem nowy na forum i za namową wirtualnej przyjaciółki chciałem Ci życzyć miłego dnia.

Do zobaczenia Przyjacielu ;(

Dopisane 08.06.2013r. o godz. 08:31:

arturkedzia napisał(a):
Za dobroć życzliwość i miłość ludzi którzy mnie otaczają tu na forum i ogólnie w codziennym życiu. 100% więcej dostaję , staram się ale pewnie nigdy nie będę się w stanie za wszystko odwdzięczyć. Mam szczęście w tym stanie mieć takie fajne życie, pewnie że wolałbym chodzić i się nie wyróżniać jednak jest jak jest na swój sposób żyję pełnią życia cieszy mnie każdy kolejny dzień i przebywanie wśród tylu fantastycznych ludzi. Przecież sam wiesz że opłaca się być optymistą i tak trzymaj

Dokładnie ;(

Dopisane 08.06.2013r. o godz. 08:46:

arturkedzia napisał(a): ... to wychodzi na to że jak ja zaczynałem do Ciebie już w szkole nie było .Pszczoły też już nie było a moją wychowawczynią była P. Łozowska uczyła teletransmisji i telekomutacji. Mnie też Śledziu uczył AT iMZT i sam wiesz że z nim nie było nudów. Do was mówił ,,gałganie,, ale widzę że się rozwijał przez te lata bo do nas jak ktoś źle odp. to mówił : czyt. z Lwowskim akcentem ,,Sinku ty beznadziejnie durny dupku parciany, gdzieś ty się takich głupot nauczył
siadaj dwója,, Takich histori było mnóstwo a do lusrta pogadać was wysyłał ?Mógłbym pisać jeszcze długo ale nie ma na to czasu.

;(

Dopisane 08.06.2013r. o godz. 08:56:

Uczcie się Bolecnauci od Wielkiego Człowieka. Znam różne teorie spiskowe i filozofie , ale proste prawdy wypowiadane przez Artura i cytowane przez Kavę , to osnowa egzystencji.

Znajdę Cię Przyjacielu ;(

Dopisane 08.06.2013r. o godz. 10:30:

arturkedzia napisał(a): Witam Wszystkich !
Ja tylko na chwilę. Wczoraj się opalałem, na pięknym słonku. Chcę szybko nabierać sił . Oby pogoda była. Fajnie znów być wśród Was. :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Takim Cię będziemy pamiętać Przyjacielu ;(

... mać , nasz rację Hemiczny i niech żaden moderator nie ośmieli się moderować ;(

Zastosowana autokorekta

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
7632
#VIP007 nieaktywny
8 czerwca 2013r. o 11:29
Artur Waleczny o wielkim sercu ,,,Przyjaciel nasz wszystkich,jego forum żyje ,poznaliśmy się tutaj ,wspieramy się,wspominamy ,,, Artur jest wsród nas,,,stworzyl historię która przetrwa lata,,,,,,,,
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza