Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
8 czerwca 2013r. o 11:42
VIP007 napisał(a): Artur Waleczny o wielkim sercu ,,,Przyjaciel nasz wszystkich,jego forum żyje ,poznaliśmy się tutaj ,wspieramy się,wspominamy ,,, Artur jest wsród nas,,,stworzyl historię która przetrwa lata,,,,,,,,

Dokładnie Piotrze :* Idee Artura Walecznego w sercach zachować musimy ... połączenie Wszystkich Świadomości ...

Tylko , kobieta lekkich obyczajow trochę żal , że Nauczyciela brakuje ;( ;( ;(

Zastosowana autokorekta

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
6979
E
8 czerwca 2013r. o 16:04
arturkedzia napisał(a): A ja mam dług wobec społeczeństwa taki nie do spłacenia za wszelkie dobro które mnie w życiu spotkało.

My dziękujemy Ci za wszelkie dobro, które od Ciebie otrzymaliśmy. Ono również jest nie do spłacenia ;(
Kiedyś...wymienimy uściski dłoni i uśmiechy, to będzie "zapłata" :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
5221
#Jowita nieaktywny
8 czerwca 2013r. o 18:00
Arturze " nie było lekarstwa mocniejszego, skuteczniejszego, doskonalszego dla naszych ran we wszystkich sprawach ziemskich, jak mieć Ciebie, który cierpiałeś z nami w każdym nieszczęściu i cieszyłeś się w powodzeniu."

"Śmierć stawia nas w obliczu bezsilności, która nas obezwładnia i zabiera w nieznane. A kiedy pojawia się kradnąc ukochaną osobę, przeszywa serce bólem i odznacza w nim swoje piętno, które przypomina nam stale jacy jesteśmy wobec niej bezsilni"

:*
613
Drill
8 czerwca 2013r. o 20:28
Artura poznałem tylko na bolec party. Podziwiam takich ludzi jak on. Mimo przeciwności losu zachował hmm ja to nazywam "pasje do życia". Ja mimo będąc zdrowym fizycznie (no może nie psychicznie) nie potrafiłem się cieszyć życiem jak on sam przywiązany do wózka.

Wieczne odpoczywanie i spokoju ducha mu życzę.

Bo najlepsza na świecie jest jazda na ETZ'ecie
7612
bax
8 czerwca 2013r. o 21:38
Artur :*
Jesteś teraz jak ten pielgrzym
Którego celem jest miejsce u Boga
Wędruj spokojnie i tymczasem żegnaj
Spotkamy się kiedyś w ogrodzie Boga.

;( ;( ;( ...
~Gregbolec niezalogowany
9 czerwca 2013r. o 15:34
"Tylko dobrych zabiera Bóg do siebie
Bo chce ich mieć bardzo blisko .. w Niebie"
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
9 czerwca 2013r. o 22:36
Siedzę sobie , palce przygryzam i rozmyślam , owszem coś się skończyło . Egoistycznie powiem , że pewien fragment mojego życia. Mam jednak pewność , że Artur bardzo by sobie życzył , aby temat założony dla Niego nadal funkcjonował. Mam nadzieję , że choć nie będzie już Jego światłych i dowcipnych porad i komentarzy, to nadal ludzie , którzy mają w życiu pod górkę, będą tutaj mogli posłuchać pocieszenia ze strony … wielu Innych życzliwych. Takim był , przez swe cierpienie i takim Go zapamiętamy. A Jego chęć niesienia pomocy niech będzie nam przykładem. Proszę Was Domownicy , piszcie , to co uznacie za słuszne , ku pamięci Wielkiego Człowieka.

Dobrej nocy Wam życzę :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
7632
#VIP007 nieaktywny
9 czerwca 2013r. o 23:07
Pannazdzieckiem---dobrze to napisałeś,,,,,,,
Wiesz staliśmy się jego spadkobiercami jego rozważań ,marzeń.Zjednał sobie wielu przyjaciół ,pomagał innym z pozycji wózeczka .Artur Waleczny walczył każdego dnia ,teraz my zostaliśmy na polu bitwy jakim jest życie .Forum jest częścią życia Artura Walecznego tu był potrzebny innym ,napawał optymizmem ,Artur jest wśród nas ,,,,a myśl przewodnia,,,Coś się kończy ,coś zaczyna''ma coraz głębszy sens i jest sprawdzianem dla nas,,,
i tak jak napisałeś Paniusiu-pozwolę zacytować sobie ,,,Mam jednak pewność , że Artur bardzo by sobie życzył , aby temat założony dla Niego nadal funkcjonował. '''''''
3majcie się ciepło ,,,Dobranoc. :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza