VIP007 napisał(a): ...normalnie wysiadłem ;( ;( przeglądam ;( i coś mnie sciska
VIP007 napisał(a): ...-wybaczcie ale nie potrafię dziś pisać wiecej ,normalnie wysiadłem
BPM napisał(a): Prezes Artur jest z Nami. W wyznaniu Wiary mowimy, ze wierzymy w swietych obcowanie. Jego obecnosc mamy zagwarantowana.
~Kachna napisał(a): ... Artur DAM RADĘ !
~ napisał(a):Kava napisał(a): ..życie które wcześniej było wesołe i szczęśliwe ale nagle stało się smutne, okrutne i nie do zniesienia, to jednak jest życie i trzeba je brać takim jakim ono jest. Trzeba szukać nowych możliwości (motywacji) i mieć zawsze nadzieję bo ona jak wiemy umiera ostatnia...
Kavsko,za jakiś czas porozmawiamy o tym cytacie.:>
arturkedzia napisał(a): [...]przy tych wszystkich brakach i bólach staram się coś robić na tyle na ile mogę, żeby zostawić po sobie chociażby dobre wrażenie bo mam nadzieję,że ktoś kiedyś gdy będzie o mnie wspominał to powie: Ten Artur na wózku to był spoko gość.. [...] A gdybym się załamał to nawet nikt by o tym nie wiedział a poza tym było by to można bardzo łatwo wytłumaczyć bo każdy by powiedział: ,,A załamał się bo długo leży,,
Jestem w sytuacji bez wyjścia jednak gdybym się załamał to TV by się mną nie interesowała i nie moglibyśmy porozmawiać zresztą wogóle byśmy się nie poznali no bo jak. A tak mam co robić i nie jestem nijaki pomimo tego że jestem jaki jestem. Pozdrawiam! Artur
arturkedzia napisał(a): [...] jestem dumny, że Was Wszystkich poznałem. Przy Was moje bariery choć na chw. znikają a życie choć trudne staje się prostsze. Pozdrawiam Was.
arturkedzia napisał(a): [...] powiem Wam, że to dla mnie jest bardzo miło spędzony czas i dziękuję Wam za to,że jesteście.