Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
5183
magnum44
10 czerwca 2013r. o 20:36
hemi napisał(a): gdzie delikatnej konstrukcji ,jest chłop !!

Hemuś, każdy prawdziwy Mężczyzna jest delikatnej konstrukcji:)
... ale to tylko moje zdanie;)

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7612
bax
10 czerwca 2013r. o 20:43
Jeszcze do mnie nie dociera,że uczestniczyłam w pogrzebie Naszego Przyjaciela Artura ;( ...

Po raz kolejny czuję się bardziej samotna...odszedł Artur,który ...sami wiecie :* ;( ;( ;( ...

Dopisane 10.06.2013r. o godz. 20:43:

hemi napisał(a): byliśmy...pożegnaliśmy... ;( [img=1370883246_4rkhsxk.jpg]Dopisane 10.06.2013r. o godz. 17:35:to miejsce teraz puste :( bedzie nam sie kojarzyć z optymizmem,zyciem i niezapomnianymi chwilami :([img=1370878550_1rutzyt.jpg]

...i jeno,najważniejsze miejsce przy stole będzie już puste ;( ...
6979
E
10 czerwca 2013r. o 20:45
Magnum :* Panna :* oboje macie racje :)
Jaki miał być Artur, mając taaaką Mamę?
Dzisiaj, kiedy zobaczyłam Jego twarz, zrozumiałam, że to nam jest smutno, to my płaczemy, a On poczuł już spokój i ukojenie.

Nie tak miało wyglądać nasze spotkanie, ale i tak się cieszę, że mogłam Was zobaczyć. Dziękuję tym, którzy byli z nami myślami, bo być na miejscy nie mogli i tym, którzy z bardzo daleka wysyłali słowa wsparcia.

Dzisiaj jedna z Bolecnautek powiedziała, że zawsze coś odkładamy na później, a przecież...
"Gdybym wiedział, że dzisiaj po raz ostatni zobaczę cię śpiącego, objąłbym cię mocno i modliłbym się do Pana, by pozwolił mi być twoim aniołem stróżem.

Gdybym wiedział, że są to ostatnie minuty, kiedy cię widzę, powiedziałbym "kocham cię", a nie zakładałbym głupio, że przecież o tym wiesz.

Zawsze jest jakieś jutro i życie daje nam możliwość zrobienia dobrego uczynku, ale jeśli się mylę, i dzisiaj jest wszystkim, co mi pozostaje, chciałbym ci powiedzieć jak bardzo cię kocham i że nigdy cię nie zapomnę.

Jutro nie jest zagwarantowane nikomu, ani młodemu, ani staremu. Być może, że dzisiaj patrzysz po raz ostatni na tych, których kochasz. Dlatego nie zwlekaj, uczyń to dzisiaj, bo jeśli się okaże, że nie doczekasz jutra, będziesz żałował dnia, w którym zabrakło ci czasu na jeden uśmiech, na jeden pocałunek, że byłeś zbyt zajęty, by przekazać im ostatnie życzenie.

Bądź zawsze blisko tych, których kochasz, mów im głośno, jak bardzo ich potrzebujesz, jak ich kochasz i bądź dla nich dobry, miej czas, aby im powiedzieć "jak mi przykro", "przepraszam", "proszę", dziękuję" i wszystkie inne słowa miłości, jakie tylko znasz.

Teraz jest na to czas."

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
5183
magnum44
10 czerwca 2013r. o 20:58
Baxiu:*, powiedziałam Ci o czymś na cmentarzu - przypomnij sobie Kochana i... wiesz co masz zrobić!
Jeśli mi nie wierzysz, spytaj Pani Irenki - to samo Ci powie!

Dopisane 10.06.2013r. o godz. 20:58:

E napisał(a): Magnum :* Panna :* oboje macie racje :)
Jaki miał być Artur, mając taaaką Mamę?
"... Gdybym wiedział, że są to ostatnie minuty, kiedy cię widzę, powiedziałbym "kocham cię", a nie zakładałbym głupio, że przecież o tym wiesz."

E:* pięknie napisałaś!
Dodałaś mi odwagi żebym w końcu wkleiła to, co już kilka razy wklejałam, ale jakoś tak nie potrafiłam opublikować posta...

Samotność, przyzwyczajenie do niej jest bardzo niebezpieczne…
Każde przyzwyczajenie takie jest, to… jak nałóg…
Gdyby nagle dotknęła Cię zimną, lodowatą dłonią, wiedziałbyś, jak trudno jest BYĆ…
Czasem zostajesz z niczym, bo wszystko oddałeś tym, których kochasz...
Pamiętaj, Przyjaciele nigdy nie odchodzą…
A Ty?
Kiedykolwiek czułeś tak wielki ból, że nie mogłeś oddychać i Twoje serce biło mocno, że omal nie wyskoczyło z Ciebie?
Nie mogłeś zasnąć, bo po prostu się bałeś…
Bezradność jest przygnębiająca, wiem…

Idę spać, bo mnie bolą oczy.

Dobranoc Kochani:*:*

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
10 czerwca 2013r. o 21:02
Uwielbiam mądrych ludzi , klasyczna filozofia , niech się Seneka chowa. Drogie Panie :* , widzę , że idea mojego Przyjaciela pozostanie w Waszych sercach :) Chwalić Boga :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
6979
E
10 czerwca 2013r. o 21:06
magnum44 napisał(a): E:* pięknie napisałaś! Dodałaś mi odwagi...

Chciałabym pisać takie teksty, ale jak widać, to cytat. Fakt, trafiający do serca :)
Tobie nie trzeba dodawać odwagi, Ty... jesteś odważna :) Śpij spokojnie :*
Edytko :* jeśli będziesz czytała nasze teksty, to wiedz, że miło mi Cię poznać :)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
7612
bax
10 czerwca 2013r. o 21:09
Magnum :* Pani Irenka:* też mówiła:)...nawet sam Artur ...no znamy jego opowieści...
Emocje są silniejsze...
Hemi ,dziękuję za fotki:) Pannazdzieckiem- tak miał taki pogrzeb,o jakim mówił;( ...
Pani Irence i Panu Józefowi życzę,aby nauczyli się "świata wirtualnego" :* Edytko :* zaglądaj tu do nas :)

Dopisane 10.06.2013r. o godz. 21:09:

E:*dziękuję :)

Spokojnej nocy domownicy:*...
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
10 czerwca 2013r. o 21:19
bax napisał(a): ... Naszego Przyjaciela Artura ...

Słuszna uwaga Bax :*

Mówię o Arturze ... mój Przyjaciel , ale oczywiście mylę się , to Nasz Przyjaciel.

Proszę o wybaczenie. Dobranoc Domownicy :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo