Masz rację, tylko proszę wytłumacz mi dlaczego piszę te słowa w stanie w stanie upojenia alkoholowego!! :P
Hmmm…
Rzeczywiście się upoiłeś, bo stosujesz powtórzenia.
Nie wypominam - chciałeś, to się upoiłeś, Twoja sprawa.
Tak bardzo mi przykro, że zgadzasz się ze mną pod wpływem alkoholu ;(
To… straszne !
Jeszcze pracuję i zajrzałam tutaj… co widzę ?
Do rzeczy jednak: skoro uważasz, że życie jest piękne w stanie upojenia, to… jest z Tobą źle !
Jednakże nie całkiem, bo coś postrzegasz.
Ponieważ nie znam Cię osobiście nie jestem w stanie stwierdzić czego potrzebujesz… (g…o prawda ! dobrze wiem czego Ci trza, ale Ty tego nie chcesz !).
Sam musisz dojść ze sobą do ładu i wtedy… bez alkoholu stwierdzisz, że ŻYCIE JEST PIĘKNE ! :>:>
Tego życzę Ci z całego serca :*
P.S. Pracując słuchałam tego:
Bardzo mi się podoba :)
Na muzyce dalszy ciąg koncertu :P
P.S.' Skąd do cholery wiedziałeś, że jeszcze nie śpię ? :>
Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.