Nad ranem pokropiło,a teraz "żar leje się z nieba" :) kolejny piękny, słoneczny dzień :)
Jeszcze tylko,żeby był fajny,to zależy od nas...tylko pomysły mnie się wyczerpały :| ;)
Bardzo mnie to cieszy ! :):)
Grzeczny Chłopczyk < pogłaskała > :*
Dzień dobry Domownicy :*
Art:*, super stronę Dziewczyny rozpoczęły !
Kochani wspaniałego dnia Wam życzę :*:*
:)
Dopisane 24.06.2013r. o godz. 01:25:
A Wy co ?
Nic nie piszeta !
Urlopiki w główce zaszalały ;)
Ja w tygodniu nie będę miała czasu, to przy poniedziałku życzę Wam wspaniałego tygodnia i weekendu :*:*:*
W weekend odbieram swoją "krwawicę" czyli ... ukończenia czegoś tam :) i nawiedzę ostro moją sister z Wro ;P
Dobra, nie zamieszczę szwabskiej muzyki, która zdominowała mi dzisiaj dzień na własne życzenie :D
:):)
Nic nie poradzę na to, że lubię mocne uderzenie w ucho ! :P
I tak Was kocham :*:*
Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
Domownicy :)
Życie toczy się dalej, prowadząc nas przez swoje meandry:)
Upadki, wzloty, ot proza i poezja życia.
"Z cierpienia wyszła radość,
cierpiałam, dlatego mam prawo istnieć tak mocno.
Przeszłam piekło, dlatego dziś wchodzę
w niebo pogody"
Kochani :* :*
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
E napisał(a): Domownicy :)
Życie toczy się dalej, prowadząc nas przez swoje meandry:)
Upadki, wzloty, ot proza i poezja życia.
Piękne słowa:)...
Ja nie mogę;(...zadaję sobie mnóstwo pytań iii...cóż,stało się...
Artur chciał żyć,być z nami,być naszym oparciem ;( ... :) ...
Dziś? co dziś?...
Dzień niby jak co dzień...deszcz od rana,żyję swoim codziennym rytmem...pisząc tu,nie zobaczę wpisu.."...bax, u mnie też pada i nie wyjdę na podwórko..."...
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.