Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
25 czerwca 2013r. o 8:23
Jako stary konserwatysta też się przyłączę a co :D

Miłego Domownicy :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3118
#sylvia nieaktywny
25 czerwca 2013r. o 10:50
Hegemon napisał(a):

... się żar z nieba ... : )

No i leje i wieje :|

Dzień dobry wszystkim :*
2951
#Anonim2951 nieaktywny
25 czerwca 2013r. o 11:05
Chmurkę pogoń, a Wicherka okiełznaj :*

3118
#sylvia nieaktywny
25 czerwca 2013r. o 11:44
Hegemon napisał(a): Chmurkę pogoń, a Wicherka okiełznaj :*

żeby to było takie proste :) Ale idziemy na baseny :)
2951
#Anonim2951 nieaktywny
25 czerwca 2013r. o 12:07
sylvia napisał(a): ... idziemy na baseny :)

Oby tylko ratownik BYŁ ! : )

5221
#Jowita nieaktywny
26 czerwca 2013r. o 0:05
Przepraszam Was wszystkich, ale....jakoś nie potrafię si e pożegnać z Arturem ;( Obiecałam Mu bajkę, jak będę gotowa się z NIM pożegnać to może dam radę napisać )to co Ci obiecałam Arturze... nie ma buziaczków bo nie ma Ciebie....pozostał tylko ból....pustka.....
6979
E
26 czerwca 2013r. o 7:54
Jowita napisał(a): Przepraszam Was wszystkich, ale....jakoś nie potrafię si e pożegnać z Arturem ;(

Nie przepraszaj, myślę, że wiele osób ma tak samo.
Żałoba, to nie jest ubranie się na czarno, od stóp do głów. Żałoba, to jest czas, kiedy w szczególnie dotkliwy sposób odczuwamy stratę Kogoś bliskiego. Nie ma "ustawowego" okresu żałoby, ona może trwać bardzo długo, chociaż wiadomo, że czas wpłynie na jej intensywność. Artur jeszcze długie lata będzie żył...w naszej pamięci. Cieszę się, że miałam szansę poznać go osobiście.
Domownicy :* :* :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
3118
#sylvia nieaktywny
26 czerwca 2013r. o 13:03
Dzień dobry wszystkim :*
Jovitko nie ma za co przepraszać nam wszystkim jest bardzo źle i smutno bez Artura, już nigdy nie będzie tak samo ale on nie chciałby żebyśmy pogrążali się w nieustającym smutku i przestali żyć pełnią. Tego nas uczył że mimo przeciwności losu życie jest piękne i trzeba z niego korzystać pełną piersią:* Artur już na zawsze pozostanie dla mnie człowiekiem który nauczył mnie miłości i akceptacji samej siebie :* Kochany Arturze dziękuję za wszystko :*
Miłego dnia domownicy :* :* :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza