Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
4668
#Anonim4668 nieaktywny
8 lipca 2013r. o 9:04
...Arturze..:*
...nie chce Cię straszyć...lecz od dzisiaj będziesz naszym forumowym pośrednikiem....będziesz zanosil nasze prośby do samego św.Piotra ...a nawet wyżej....:D

....z tego wzgledu iż ja na to wpadlem....pierwszy zwracam się do Ciebie...proszę kopsnij się tam pięterko wyżej i szepnij komu trzeba...bo podwyżka zdalaby mi się.....jak mi to zalatwisz...będziesz mial przydomek....ARTUR WSZECHMOCNY....

...AHAM...jeszcze jedna ważna sprawa.... żebym nie slyszal żadnych opróf,sprzeciwóf i sapania(niezadowolenia)...bo w przeciwnym wypadku...ja się przejdę tam do Ciebie..........

...i mam skarge do Ciebie...bo co niektórzy klikają,że my tańczymy na Twoim grobie...za te oszczercze slowa.....zalej mu piwnicę i ześlij grad wielkości jajkóf na jego samochód....:*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2951
#Anonim2951 nieaktywny
8 lipca 2013r. o 9:50
Jack, Jack : )

Czółko pozytywni : )
5777
#agaser nieaktywny
8 lipca 2013r. o 10:29
Hegemon napisał(a): Jack, Jack : )

Czółko pozytywni : )

Hegemon świetny kawałek...gęsiej skórki dostałam :*

Piracie a cóż to za prywata? a może ty byś tak wnioskował o jakie dobro dla ogółu a nie tak samolubnie?
~driver niezalogowany
8 lipca 2013r. o 11:01
...aaaa ....dla agaser...poproszę nowego fajnego,czulego,romantycznego urodziwego mlodzieńca :] :* :* :*

hegemon.....nie slucham takowej muzyki....ale ten kawalek jest naprawdę GIT MAJONEZ :*
~ niezalogowany
8 lipca 2013r. o 11:12
"capitanoss"uśmiałam się do "rozpuku" Twoją formą, prośby do Boga za pośrednictwem Artura jak też tym, co ma zrobić z prześmiewcami.Ania
4668
#Anonim4668 nieaktywny
8 lipca 2013r. o 12:02
...Aniu...:*
...cieszę się ,że mogle koleżankę rozśmieszyć i poprawić humor...:*
...a pomyśl jaki Artur musi szczęśliwy....że w jego temaciku panuje radość,uśmiech i moc pozytywnych emocji......GLÓWNY ZAMYSL AUTORA tegoż tematu...:)
5777
#agaser nieaktywny
8 lipca 2013r. o 12:30
~driver napisał(a): ...aaaa ....dla agaser...poproszę nowego fajnego,czulego,romantycznego urodziwego mlodzieńca :] :* :* :*

hegemon.....nie slucham takowej muzyki....ale ten kawalek jest naprawdę GIT MAJONEZ :*

kurcze jak szybko to działa...właśnie dziś się jeden pojawił na horyzoncie-skuteczny jesteś w proszeniu.To tak dla wszystkich załatw może słoneczną pogodę na całe wakacje...
~DRIVER niezalogowany
8 lipca 2013r. o 12:44
.....Aaaaaaaa...to juz proszę osobiście zalatwiać z ARTUREM WSZECHMOCNY :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza