"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Z przyjemnoscia otrzymalem Twoja mila wiadomosc odnosnie 6 grudnia. Uczynie wszystko (nawet spozniajac sie do pracy) aby w tym czasie byc razem z Wami. Odleglosc nie bedzie zadna przeszkoda. Byc moze bedzie rowniez kanadyjczyk, ktory poznal naszego Przyjaciela poprzez skype.
Mentalna obecność też się liczy, jak najbardziej :)
Do... :)
Domownicy :*
Dopisane 06.12.2013r. o godz. 21:08:
Dziękuję tym, którzy byli obecni ciałem i obecni duchem :)
Pani Irenko :* Panie Józefie :* dziękuję, że Jesteście :)
Dusza jest nieśmiertalna, to jedyna pociecha dla tych, co zostają :)
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Pozdrawiam Wszystkich Domowników :)
Rok temu była tu zupełnie inna atmosfera, ale cóż, na niektóre rzeczy nie mamy wpływu.
Tęsknię :*
Miłego dnia życzę :*
Dopisane 19.12.2013r. o godz. 06:21:
W tym roku, wolne miejsce przy stole, będzie przywoływało w pamięci Człowieka, który tak wiele serca i energii poświęcił tym, których poznał :)
Arturze :*
Domownicy :*
W tym temacie,ludzie są...przynajmniej byli życzliwi :) no,ale ...Artur to wszystko jakoś trzymał :) jak nikt inny :> :P
Artur :* widzisz i nie grzmisz :> taż sama nie dam rady ;) :D
Dałam se spokój z netem ,bo dupsko rośnie jak na drożdżach :) i po cholerę stres :P :D ...
Bajanie? dobre dla nowych :) ...
Przynajmniej miałam okazję poznac' kilka osób :)...no,ale niestety już rok bez odzewu...
Ot takie wspominki ...
Pozdrawiam :* :)
Iiii...wiecie co...spowiedź jest ważna,gdy szczera...nooo.ale to nie jest aż tak ważne...
Pozdrówcie Rodziców Artura :* ,bo tam telefon,coś szwankuje:(...
Witajcie zrzeszeni i nie zreszeni ,,witaj Stasinku,witaj E.,witaj Bax,,,czytam ,czytam ,aż dech mi zapiera ,,nie tak to miało być`,,jeszcze rok temu wszystko to inaczej wyglądało ,,nikt się nie spodziwał,,,ale wiem ,że Artur Waleczny jest z nami ,nie opuscił nas,pozostał w naszych sercach,,,,
Pamietsz E, jak próbowałem wkrecić pomysł z zapaleniem świecy w domu?może teraz to ten moment aby zrealizować to zamierzenie,,,jedno światełko ,,,;;;;;;;
Jest taki dzień bardzo ciepły, choć grudniowy;
dzień, zwykły dzień, w którym gasną wszelkie spory.
Jest taki dzień, w którym radość wita wszystkich.
Dzień, który już każdy z nas zna od kołyski..
Niebo ziemi, niebu ziemia,
wszyscy wszystkim ślą życzenia.
Drzewa ptakom, ptaki drzewom.
W wiewie wiatru płatkom śniegu.
Jest taki dzień, tylko jeden raz do roku;
Dzień, zwykły dzień, który liczy się od zmroku.
Jest taki dzień, gdy jesteśmy wszyscy razem.
Dzień, piękny dzień, dziś nam rok go składa w darze.
Niebo ziemi, niebu ziemia,
wszyscy wszystkim ślą życzenia.
A gdy wszyscy usną wreszcie
moc igliwia zapach niesie.
...pozdrawiam serdecznie wszystkich ,pozdrawiam Domowników,,,
Pamiętam, całą historię Artura, wspaniałych Ludzi, których dzięki Niemu poznałam i zachowam tę pamięć w sercu, do końca mojego życia :)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.