Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
4668
#Anonim4668 nieaktywny
24 grudnia 2013r. o 1:06
ARTURZE...czy pomagasz aniołkom ubierać choinkę..bo jak dowiem się,że się migasz od roboty w ten niezwykły czas ...to ja przejdę się tam do Ciebie :*

jak ŚWIĘTY PIOTR pójdzie spać...to dorób mi klucze,żebym bez żadnych trudności dostał się do Nieba :*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7612
bax
24 grudnia 2013r. o 6:54
Wstałam rano,bo stadko spac'niedaje, nagle głodne :| :D
Już by ubierali choinkę,ooo nieee :> dziś "JA" budzę się i jeszcze trochę się poprzeciągam :D
Wigilia,to czas wspomnień ;(czasem zbyt wiele ...to co było nie wróci... ;(...ot taka poranna zaduma...

Nooo,ale nie płakamy :) i życzenia ze "stadkiem" składamy :*
:)

Kolędy po kolacji ;) więc Sssspokojnego Kucharzenia :D
Pozdrawiam :*
3118
#sylvia nieaktywny
24 grudnia 2013r. o 16:52
Zdrowych wypełnionych miłością oraz pełnych radości Świąt Bożego Narodzenia wszystkim domownikom :* :* :* szczególne buziaki dla Pani Irenki i Pana Józefa :*
7612
bax
24 grudnia 2013r. o 18:18
Gdy pierwsza gwiazdka na niebie zabłyśnie,niech Was :* Aniołek ode mnie uściśnie .
Przekazuję Wam życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia :)

Pogodnych i zdrowych Świąt Domownicy :)
5183
magnum44
31 grudnia 2013r. o 17:05
Wszelkiej pomyślności i samych radości w Nowym Roku!

Domownicy :*:*

:)

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
6979
E
31 grudnia 2013r. o 18:14
Radości w życiu, niechby złe się kończyło, dobre zaczynało :)
Domownicy :* :* :*
Pani Ireno :*
Panie Józefie :*
Arturze, wstawiaj się za nami :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
3118
#sylvia nieaktywny
31 grudnia 2013r. o 20:48
Szczęścia w Nowym roku :* :* :*
&list=FLs9Ibiw_PX105ePmzqjDOYw
7612
bax
1 stycznia 2014r. o 10:40
Domownicy :*
Życzę Wam,aby ten 2014 rok był ...taki,jak byście/my chcieli :)...

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.