Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
~Jowita8FE9B niezalogowany
28 lipca 2015r. o 9:50
Ref. Ci co odeszli, gdzie nie ma nas,
kurtyną nieba przysłonięci.
Ci, co odeszli tam, gdzie nie czas,
pozostaną w mej pamięci.

1. Ci, co odeszli, są inspiracją,
dla tych, co jeszcze nie święci.
W promieniach słońca i blasku gwiazd,
są zawsze w mej pamięci.

2. Ci, co zostali, są żywą księgą,
opisującą żywot tamtych.
Tych, co odeszli, gdzie nie ma nas,
gdzie został szlak przetarty.

3. Ci, co zostaną, to skarby świata,
o które zadbać trzeba.
Kiedyś oidejdą, gdzie nie ma nas,
gdzieś za kurtynę nieba.

Paweł Mosiołek
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5221
#Jowita nieaktywny
28 lipca 2015r. o 10:10
6979
E
2 sierpnia 2015r. o 20:38
Dobry wieczór:)
~Jowita8FE9B napisał(a):
1. Ci, co odeszli, są inspiracją,
dla tych, co jeszcze nie święci.
W promieniach słońca i blasku gwiazd,
są zawsze w mej pamięci.

arturkedzia napisał(a): Tak Moi Drodzy cieszmy się tym co mamy dziś bo jutro nie wiadomo co będzie. Róbmy dobre uczynki bo warto, gdyż przez to sami stajemy się lepsi i okazujmy wdzięczność bo to przecież takie naturalne gdy ktoś nam zrobi taki dobry uczynek. Ja od wielu lat tak robię bo lubię gdy ludzie są uśmiechnięci i szczęśliwi . Ostatnio to wymyśliłem gdy myślałem o sensie mojego życia.

~Jowita8FE9B napisał(a):
3. Ci, co zostaną, to skarby świata,
o które zadbać trzeba.
Kiedyś odejdą, gdzie nie ma nas,
gdzieś za kurtynę nieba.

Pamiętajmy o tym :) :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
7612
bax
2 sierpnia 2015r. o 21:48
Domownicy :* o ile dobrze pamiętam ? :| ...msza za Św,pamięci Artura odprawiona zostanie w tym tygodniu :) (8 sierpnia-chyba) ...?...aaa pamiętacie te gril'e ? organizowane przez Artura? On to potrafił Ludzi jednoczyc'...i...chyba Mu ...jedyne co mogę,to modlę się,bo we mszy i tym razem nie dam dojechac' ;( ...
Zapodam piosnkę ...

Pozdrawiam Was :*
6979
E
6 sierpnia 2015r. o 20:55
bax napisał(a): Domownicy :* o ile dobrze pamiętam ? :| ...msza za Św,pamięci Artura odprawiona zostanie w tym tygodniu :) (8 sierpnia-chyba) ...?...

Baxiu :* Pani Irenka coś wspominała o 9.08 o godzinie 11.30, ale musi to jeszcze sprawdzić, bo nie zapisali sobie, a msza zamawiana była dosyć dawno:)
Pozdrawiam wszystkich Domowników :*

Dopisane 06.08.2015r. o godz. 20:55:

Pani Irenka potwierdziła datę 09.08 i godzinę 11.30
Dobrej nocy :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
3145
#hemi nieaktywny
9 sierpnia 2015r. o 13:33
szkoda,że dopiero teraz doczytałem :( Ja dziś po słuzbie ,od 9:00 wolny więc gdybym wiedział...ech :(

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
6979
E
11 sierpnia 2015r. o 7:12
Hemi :) nie martw się, przecież możesz tam pojechać w każdej chwili, wtedy,
kiedy będziesz miała czas.
Domownicy :*

7612
bax
17 sierpnia 2015r. o 21:30
:D
E :* wybacz,ale bax też "zaprasssowany" :D ;)

E napisał(a): Hemi :) kiedy będziesz miała czas.

Jak by co,to...przydałoby się zajechac' w odwiedziny ,kto ma 2 miejsca wolne? :| noo bax się utył :D...

Dopisane 17.08.2015r. o godz. 21:30:

Domownicy :* trzymta się :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy
REKLAMA Manilift zaprasza