Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Dobra wrózka

~TOja niezalogowany
15 czerwca 2010r. o 18:19
jestem do twojej dyspozycji :> czuwam
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2087
#Wikunia nieaktywny
15 czerwca 2010r. o 18:24
Yvonne napisał(a): Naprawdę fajna babeczka przyjmuje codziennie w paryskiej od około 10.00,nazywa się Iza,bierze ok 30 złotych,nr tel.722 329 216,naprawdę polecam :)

nie wiesz czy wróży z ręki

http://www.facebook.com/Krawiectwo.Melanii http://wikuniakwl02.wpiernicz.pl/vs
~ niezalogowany
15 czerwca 2010r. o 19:03
~ napisał(a):

To ciekawe ja jak byłam to jedyne o co mnie się zapytała to panna, mężatka, wdowa (w celu dobrania karty reprezentacyjnej) w sumie to wszystko sie sprawdziło kilka sytuacji udało mi sie uniknąć dzięki kartą które mnie przestrzegły. Niektóre sprawy wymagają czasu więc wróżba nie sprawdza sie z dnia na dzień....

dokladnie,to super babka,chodze do niej raz na 3 miesiace,i nigdy nigdzie jezdzic nie musialam,a tym bardziej sie mnie nic nie wypytywala!a zawsze wszystko sie spelnilo!
~Miśka niezalogowany
15 czerwca 2010r. o 21:03
Mógłby podać mi ktoś jakieś namiary do Pani Świrskiej ?Bardzo byłabym wdzięczna .Numer telefonu lub adres.Z góry dziękuje :)
~ niezalogowany
15 czerwca 2010r. o 21:09
~Miśka napisał(a): Mógłby podać mi ktoś jakieś namiary do Pani Świrskiej ?Bardzo byłabym wdzięczna .Numer telefonu lub adres.Z góry dziękuje :)

nr tel nie mam ale Pani Świrska mieszka w Gromadce na przeciwko stacji paliw Preem - taki różowy mały domek :)
~Miśka niezalogowany
15 czerwca 2010r. o 21:12
~ napisał(a):
~Miśka napisał(a): Mógłby podać mi ktoś jakieś namiary do Pani Świrskiej ?Bardzo byłabym wdzięczna .Numer telefonu lub adres.Z góry dziękuje :)

nr tel nie mam ale Pani Świrska mieszka w Gromadce na przeciwko stacji paliw Preem - taki różowy mały domek :)

Dzięki :) A jeszcze pytanie , jak się można do niej dostać ? Trzeba się jakoś umówić na wizytę ?
~laila niezalogowany
15 czerwca 2010r. o 21:12

tel. (75)73-82-757 Gromadka

~Miśka niezalogowany
15 czerwca 2010r. o 21:15
~laila napisał(a):

tel. (75)73-82-757 Gromadka

Bardzo dziękuję :) :) :) :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza