Yvonne napisał(a): Naprawdę fajna babeczka przyjmuje codziennie w paryskiej od około 10.00,nazywa się Iza,bierze ok 30 złotych,nr tel.722 329 216,naprawdę polecam :)
~ napisał(a):
To ciekawe ja jak byłam to jedyne o co mnie się zapytała to panna, mężatka, wdowa (w celu dobrania karty reprezentacyjnej) w sumie to wszystko sie sprawdziło kilka sytuacji udało mi sie uniknąć dzięki kartą które mnie przestrzegły. Niektóre sprawy wymagają czasu więc wróżba nie sprawdza sie z dnia na dzień....
~Miśka napisał(a): Mógłby podać mi ktoś jakieś namiary do Pani Świrskiej ?Bardzo byłabym wdzięczna .Numer telefonu lub adres.Z góry dziękuje :)
~ napisał(a):~Miśka napisał(a): Mógłby podać mi ktoś jakieś namiary do Pani Świrskiej ?Bardzo byłabym wdzięczna .Numer telefonu lub adres.Z góry dziękuje :)
nr tel nie mam ale Pani Świrska mieszka w Gromadce na przeciwko stacji paliw Preem - taki różowy mały domek :)
~Miśka napisał(a): Mógłby podać mi ktoś jakieś namiary do Pani Świrskiej ?Bardzo byłabym wdzięczna .Numer telefonu lub adres.Z góry dziękuje :)
~laila napisał(a):~Miśka napisał(a): Mógłby podać mi ktoś jakieś namiary do Pani Świrskiej ?Bardzo byłabym wdzięczna .Numer telefonu lub adres.Z góry dziękuje :)
tel. (75)73-82-757 Gromadka