Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat

Dobra wrózka

~basia niezalogowany
19 grudnia 2009r. o 17:55
~ napisał(a):
~@ napisał(a):
Grzdyl_Ponury napisał(a):
~basia napisał(a):
Byłam u nie dwa razy i .... nie polecam....kicha!!!!!!!!!!!!!

No cóż ,do trzech razy szuka :P

No niby tak ,ja już byłam z pięc razy za każdym razem mówi mi ze wyjadę za granice i będę bogata .....niestety nic się nie sprawdzilo :(
moze ona mowila o sobie ze ona wyjedzie, za te pieniadze takich jak ty frjaerów to napewno niedlugo dostaniesz od niej kartke z malediwów

może być i 100 tylko dlaczego za każdym razem mówi coś innego???????????
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
19 grudnia 2009r. o 17:56
~basia napisał(a):
~ napisał(a):
~@ napisał(a):
Grzdyl_Ponury napisał(a):
~basia napisał(a):
Byłam u nie dwa razy i .... nie polecam....kicha!!!!!!!!!!!!!

No cóż ,do trzech razy szuka :P

No niby tak ,ja już byłam z pięc razy za każdym razem mówi mi ze wyjadę za granice i będę bogata .....niestety nic się nie sprawdzilo :(
moze ona mowila o sobie ze ona wyjedzie, za te pieniadze takich jak ty frjaerów to napewno niedlugo dostaniesz od niej kartke z malediwów
bobyś nie łaziła jakby ci mowila ciagle to samo i ciagle złe rzeczy ;]

może być i 100 tylko dlaczego za każdym razem mówi coś innego???????????
~~A~ niezalogowany
3 stycznia 2010r. o 20:00
Proszę o numer do wróżki z Dobrej!?
~asik niezalogowany
4 stycznia 2010r. o 8:05
cholera mialam jej numer w telefonie ale mi ukradli, jak do niej znów pójde to licze ze mi powie kto to zrobił
~BONNY I CLADE niezalogowany
14 lutego 2010r. o 19:30
Ludzie ta baba z Dobrej to stara pijaczka.alkohol porył jej banię że wydaje jej się że żyje w matrixie.Uważa się za wróżkę i czarodziejkę,he he, szkoda że jak jest taka dobra to sama nie może sobie pomóc.To chora psychicznie kobieta,która przez 15 min opowiada o swoim życiu,potem trzeba jej opowiedzieć o swoim,gdzie prawdziwa tarocistka,nie praktykuje takich rzeczy.
UWAŻAJCIE NA NIĄ,SZKODA WASZYCH PIENIĘDZY I PRZEDE WSZYSTKIM CZASU NA SŁUCHANIE GŁUPOT!!!!!
A tak naprawdę to nic konkretnego nie mówi,obgaduje osoby,które wyjdą przed Wami!!!!!!!
3145
#hemi nieaktywny
14 lutego 2010r. o 19:35
taki kawał-
puk puk
kto tam??
dobra wrózka:)
to dlaczego masz siekiere??
oj jak ty mało wiesz o dobrych wrózkach:D

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
1263
#ewekroza nieaktywny
15 lutego 2010r. o 0:55
Za niewielką opłatą ja mogę wam powróżyc... z fusów ;)
~ha-ga niezalogowany
15 lutego 2010r. o 8:00
~Farfi napisał(a): żeby w takie głupoty wierzyć...oczywiście że coś się sprawdzi...zawsze. Dlatego nie mówią zwyczajnie o jednej konkretnej sprawie...a tarota nauczyć się może każdy i robić za wróża czy wróżkę...
Ciekawe dlaczego te "wróżki" sobie rzetelnej pracy nie wywróżą a może i dobrego życia...
Pozostaje współczuć naiwnym...
a pogratulować tym, co na tyle obrotni, zeby z tych naiwnych kasę ciągnąć....

W twojej wypowiedzi brak elementarnej wiedzy. Tarota się nie nauczysz, jeśli nie masz wrodzonych predyspozycji. Tak, jak nie nauczysz się bycia malarzem lub kompozytorem, jeśli nie masz określonych uzdolnień.
A poza tym - życie to nie tylko kasa. Jesli nie umiesz na nie inaczej popatrzeć, to niewielki zrobisz z niego użytek. Brzmi jak wróżba z tarota, nie czujesz?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza